Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:04
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Марс


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Марс през Домовете

1-ви дом
Увеличава се физическата и психическата енергия, предизвиква желание за съперничество. Стимулира амбициите, инициативите и собствената увереност. Възможни са прояви на импулсивност, агресия, физическа активност. Транзитът увеличава телесната температура и води до подобрение на здравето, благоприятства тежката физическа работа. Ако прави напрегнати аспекти с други планети и точки в хороскопа предизвиква агресивност, самоувереност, упоритост, егоцентричност и егоизъм.

2-ри дом
По време на този транзит може да се забележи по–голям стремеж към придобиване на материални ценности, пари, вещи. По активни действия, които осигуряват придобиването им. Проявява се по–голяма предприемчивост в работата, професията. Силно желание за притежаване на нещо материално и за подсигуряване.

3-ти дом
Характеризира се с енергичност свързана с интелектуални занимания, съперничество, дискусии, спорове, пътувания, получаване на информация. Идеите и информацията трябва да имат практична стойност и да могат да се използват в конкретни дейности. Възможни са действия, свързани с договаряне, подписване на документи, недалечни командировки свързани с бизнес и професия. Може да се прояви интерес към всякакви новини свързани с политика, спорт, бизнес, военни въпроси. Не са рядкост действия свързани с ремонт на автомобили, комуникационни технологии. Възможни са конфликти с братя, сестри и близко обкръжение. При наличие на напрегнати аспекти при транзита на Марс към рождени планети съществува и опасност от автомобилни катастрофи, транспортни проблеми, проблеми с комуникациите, импулсивни изказвания, саркастичност, нервност и раздразнителност.

4-ти дом
Характеризира се с повишена активност в дома. Благоприятен е за всякакви лични инициативи, физическо натоварване, ремонти. При напрегнати аспекти съществува опасност от пожар, нараняване и нещастен случай. Подсъзнателни преживявания, свързани с минали неща могат да провокират емоционални изригвания. Семейни и емоционални проблеми предизвикват спорове и агресия вътре в семейството. Емоционалните стресове или лошите навици в храненето могат да предизвикат лошо храносмилане.

5-ти дом
Характеризира се със силни сексуални желания, чувственост, необходимост от любов, творчество и добри отношения с децата. При напрегнати аспекти може да стане проблем агресивното и грубо поведение спрямо децата или любимите хора. Транзитът може да се използва за физическа дейност, спортна дейност, секс, артистични и художествени прояви. Благоприятен период при добри аспект за художници, музиканти, хора със свободна професия. Желателно е внимателно поведение с децата, които имат такъв транзит, защото могат да имат крайни, агресивни постъпки и да не се поддават на контрол.

6-ти дом
Характеризира се с енергична работа, която може да бъде свързана с инструменти или някакъв вид механични средства. Благоприятства хирурзите, инженерите, военните. При напрегнати аспекти са възможни случаи на производствени аварии. Подходящ период за активни действия свързани с подобряване на здравето, лечение, диета, оздравителни физически упражнения. Възможни са конфликти в работната среда с началници или подчинени. При напрегнати аспекти са възможни и проблеми с настинки, висока температура, различни видове възпаления, нервно напрежение, хирургическа намеса. Лошите хранителни навици, употребата на много пикантни храни може да доведе до проблеми с храносмилането.

7-ми дом
Характеризира се с агресивно поведение по отношение на другите хора или от тяхна страна. Активира сътрудничеството, партньорствата. При напрегнати аспекти са възможни конфликти, които в краен случай стигат до физическа разправа. Често пъти се създават ситуации на спорове, несъгласия в брака, съдебни спорове, ситуация на развод. Когато Марс е в хармонични аспекти води до енергично сътрудничество, много клиенти, активен светски и обществен живот.

8-ми дом
Характеризира се с делова активност свързана с общи пари, бизнес, банки, кредити, застраховки, наследства, анулиране на стари договори и създаване на нови. При напрегнати аспекти са възможни операции, екстремни и опасни ситуации, конфликти. В някои случаи се засилва интереса към окултни или секретни дейности. Засилва се сексуалността и опасността от сексуални престъпления, изнасилвания. В краен случай този транзит в съчетание с други напрегнати аспекти може да даде загуба на важен за родения човек.

9-ти дом
Характеризира се с агресивно пропагандиране на лични религиозни, просветни, философски, политически и културни ценности. Може да доведе до конфликти и някакъв вид фанатизъм. Възможно е да се засили активността в деловите отношения с чужденци, чужди страни, външна търговия. При напрегнати аспекти е възможна опасност за физическото съществуване на човека, нещастни случаи, сблъсъци, конфликти в чужда страна. Възможни са сблъсъци с хора изповядващи различна религия, култура и духовни ценности.

10-ти дом
Характеризира се с прояви на професионално, делово и обществено честолюбие. Възможно е включване в политическа дейност. Този транзит възбужда желанието за слава, почести, статус, повишение в длъжност, занимания с управленска дейност. Води до динамични действия в областта на кариерата. Професионалната дейност може да бъде свързана с работа в полиция, военни, тежка промишленост, метали, инженерна дейност, политика, държавна служба. Вероятност от много физическо напрежение, свързано с професията. Възможно е начало на нова кариера или реорганизация на стария бизнес и начало на нов. При напрегнати аспекти са възможни конфликти с работодатели, правителство, власт. В някои случаи самият човек става много властен, авторитарен, насилствено предизвиква промени и конфликти в бизнеса и професионалните работи.

11-ти дом
Характеризира се с енергични действия, свързани с приятели, групи и организации. Приятелите и съмишлениците стават причина за активни действия или човек сам подбужда група от хора към такива. В някои случаи възникват конфликти или съперничество между хората от групата или организацията. При напрегнати аспекти приятелите могат да въвлекат човека в опасни и рисковани действия. Не са рядкост проявите на революционни чувства и действия, които искат да променят правилата на колективните отношения. Може да се появи желание за лидерство в групата. Чрез колектива, отбора или групата се реализират лични цели и задачи.

12-ти дом
Характеризира се със секретна, подмолна или задкулисна дейност и се избягва явната конфронтация и опозиция. Този транзит поражда подсъзнателна агресивност, психическа възбуда и предразполага към несъзнателни действия. При напрегнати аспекти е възможно участие в тайни интриги или човек е подложен на натиск от страна на тайни врагове. В някои случаи човек става сам враг на себе си, което води до психически трудности, болнично лечение, принудителна изолация. Марс управлява принципите на желанието и на действието, но неправилно насочените действия водят до саморазрушителни постъпки.

Папка: Марс | Добавил: Пим (26.05.2009)
Разгледан: 8564 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.238.235.248