Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:12
25.06.2021
Петък
35.173.234.169


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Марс


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Марс през Домовете

1-ви дом
Увеличава се физическата и психическата енергия, предизвиква желание за съперничество. Стимулира амбициите, инициативите и собствената увереност. Възможни са прояви на импулсивност, агресия, физическа активност. Транзитът увеличава телесната температура и води до подобрение на здравето, благоприятства тежката физическа работа. Ако прави напрегнати аспекти с други планети и точки в хороскопа предизвиква агресивност, самоувереност, упоритост, егоцентричност и егоизъм.

2-ри дом
По време на този транзит може да се забележи по–голям стремеж към придобиване на материални ценности, пари, вещи. По активни действия, които осигуряват придобиването им. Проявява се по–голяма предприемчивост в работата, професията. Силно желание за притежаване на нещо материално и за подсигуряване.

3-ти дом
Характеризира се с енергичност свързана с интелектуални занимания, съперничество, дискусии, спорове, пътувания, получаване на информация. Идеите и информацията трябва да имат практична стойност и да могат да се използват в конкретни дейности. Възможни са действия, свързани с договаряне, подписване на документи, недалечни командировки свързани с бизнес и професия. Може да се прояви интерес към всякакви новини свързани с политика, спорт, бизнес, военни въпроси. Не са рядкост действия свързани с ремонт на автомобили, комуникационни технологии. Възможни са конфликти с братя, сестри и близко обкръжение. При наличие на напрегнати аспекти при транзита на Марс към рождени планети съществува и опасност от автомобилни катастрофи, транспортни проблеми, проблеми с комуникациите, импулсивни изказвания, саркастичност, нервност и раздразнителност.

4-ти дом
Характеризира се с повишена активност в дома. Благоприятен е за всякакви лични инициативи, физическо натоварване, ремонти. При напрегнати аспекти съществува опасност от пожар, нараняване и нещастен случай. Подсъзнателни преживявания, свързани с минали неща могат да провокират емоционални изригвания. Семейни и емоционални проблеми предизвикват спорове и агресия вътре в семейството. Емоционалните стресове или лошите навици в храненето могат да предизвикат лошо храносмилане.

5-ти дом
Характеризира се със силни сексуални желания, чувственост, необходимост от любов, творчество и добри отношения с децата. При напрегнати аспекти може да стане проблем агресивното и грубо поведение спрямо децата или любимите хора. Транзитът може да се използва за физическа дейност, спортна дейност, секс, артистични и художествени прояви. Благоприятен период при добри аспект за художници, музиканти, хора със свободна професия. Желателно е внимателно поведение с децата, които имат такъв транзит, защото могат да имат крайни, агресивни постъпки и да не се поддават на контрол.

6-ти дом
Характеризира се с енергична работа, която може да бъде свързана с инструменти или някакъв вид механични средства. Благоприятства хирурзите, инженерите, военните. При напрегнати аспекти са възможни случаи на производствени аварии. Подходящ период за активни действия свързани с подобряване на здравето, лечение, диета, оздравителни физически упражнения. Възможни са конфликти в работната среда с началници или подчинени. При напрегнати аспекти са възможни и проблеми с настинки, висока температура, различни видове възпаления, нервно напрежение, хирургическа намеса. Лошите хранителни навици, употребата на много пикантни храни може да доведе до проблеми с храносмилането.

7-ми дом
Характеризира се с агресивно поведение по отношение на другите хора или от тяхна страна. Активира сътрудничеството, партньорствата. При напрегнати аспекти са възможни конфликти, които в краен случай стигат до физическа разправа. Често пъти се създават ситуации на спорове, несъгласия в брака, съдебни спорове, ситуация на развод. Когато Марс е в хармонични аспекти води до енергично сътрудничество, много клиенти, активен светски и обществен живот.

8-ми дом
Характеризира се с делова активност свързана с общи пари, бизнес, банки, кредити, застраховки, наследства, анулиране на стари договори и създаване на нови. При напрегнати аспекти са възможни операции, екстремни и опасни ситуации, конфликти. В някои случаи се засилва интереса към окултни или секретни дейности. Засилва се сексуалността и опасността от сексуални престъпления, изнасилвания. В краен случай този транзит в съчетание с други напрегнати аспекти може да даде загуба на важен за родения човек.

9-ти дом
Характеризира се с агресивно пропагандиране на лични религиозни, просветни, философски, политически и културни ценности. Може да доведе до конфликти и някакъв вид фанатизъм. Възможно е да се засили активността в деловите отношения с чужденци, чужди страни, външна търговия. При напрегнати аспекти е възможна опасност за физическото съществуване на човека, нещастни случаи, сблъсъци, конфликти в чужда страна. Възможни са сблъсъци с хора изповядващи различна религия, култура и духовни ценности.

10-ти дом
Характеризира се с прояви на професионално, делово и обществено честолюбие. Възможно е включване в политическа дейност. Този транзит възбужда желанието за слава, почести, статус, повишение в длъжност, занимания с управленска дейност. Води до динамични действия в областта на кариерата. Професионалната дейност може да бъде свързана с работа в полиция, военни, тежка промишленост, метали, инженерна дейност, политика, държавна служба. Вероятност от много физическо напрежение, свързано с професията. Възможно е начало на нова кариера или реорганизация на стария бизнес и начало на нов. При напрегнати аспекти са възможни конфликти с работодатели, правителство, власт. В някои случаи самият човек става много властен, авторитарен, насилствено предизвиква промени и конфликти в бизнеса и професионалните работи.

11-ти дом
Характеризира се с енергични действия, свързани с приятели, групи и организации. Приятелите и съмишлениците стават причина за активни действия или човек сам подбужда група от хора към такива. В някои случаи възникват конфликти или съперничество между хората от групата или организацията. При напрегнати аспекти приятелите могат да въвлекат човека в опасни и рисковани действия. Не са рядкост проявите на революционни чувства и действия, които искат да променят правилата на колективните отношения. Може да се появи желание за лидерство в групата. Чрез колектива, отбора или групата се реализират лични цели и задачи.

12-ти дом
Характеризира се със секретна, подмолна или задкулисна дейност и се избягва явната конфронтация и опозиция. Този транзит поражда подсъзнателна агресивност, психическа възбуда и предразполага към несъзнателни действия. При напрегнати аспекти е възможно участие в тайни интриги или човек е подложен на натиск от страна на тайни врагове. В някои случаи човек става сам враг на себе си, което води до психически трудности, болнично лечение, принудителна изолация. Марс управлява принципите на желанието и на действието, но неправилно насочените действия водят до саморазрушителни постъпки.

Папка: Марс | Добавил: Пим (26.05.2009)
Разгледан: 8200 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          35.173.234.169