Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


19:19
18.04.2024
Четвъртък
35.174.62.162


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Юпитер


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Юпитер през Домовете

Юпитер е свързан винаги с разширение, пълнота, щастие и справедливост. При транзитите на Юпитер се забелязва подем в живота на хората, но разбира се това е съобразено и с радикалния, основния хороскоп. Под хармоничното влияние на Юпитер се живее по–леко, настроението е по–оптимистично, подобрява се здравословното състояние, отпадат грижи и човек може да разгърне най–добрите си възможности и наклонности.
Това може да стане не само поради появата на по–добри възможности, а и поради чувството за удовлетвореност от постигнатото и положителен и оптимистичен поглед върху живота. Особено успешно ще бъде въздействието на Юпитер, когато той минава няколко пъти през една и съща точка в радикалния хороскоп и я аспектира положително.
На Юпитер са му необходими 12 години за да премине през всички знаци на зодиака. Престоява средно по 1 година в знак.


1-ви дом – оптимизъм, увереност в себе си. Интерес към духовно усъвършенстване, към по-висока степен на образование. През това време може да се появи желание да се пътува, а и възможности за това. Често пъти преминаването на Юпитер през 1-ви дом се съпровожда с прибавянето на килограми, напълняване.
При напрегнати аспекти на Юпитер е възможно да се разшири и нарасне чувството за собствена значимост, което да излезе извън рамките на приемливото.

2-ри дом – създават се възможности за придобиване на ценности, по оптимистично се гледа на въпросите свързани с пари, бизнес, енергия. Възможни са придобивки свързани с пътувания, работа в голяма фирма с чуждестранно участие. Човек става по-щедър, може да има интерес към инвестиране на средства в образование, култура.
При напрегнати аспекти на Юпитер е възможно да се прояви лекомислие или разточителност и да се объркат финансовите работи.

3-ти дом – оптимистична, позитивна умствена настройка. Появява се вдъхновение и условия, за да се проявят интелектуалните способности. Приятно общуване с близкото обкръжение, братя, сестри. Възможно е да се предоставят повече от обикновено възможности за пътуване. Благоприятно се отразява на ученето, писмената дейност, публикациите. Опасността идва от прекалено общото и обобщаващо мислене и недостатъчната конкретност и практичност на изложените идеи.
При напрегнати аспекти на Юпитер се губи мярката и се губи интелектуална енергия в неразумно разширение на дейности свързани с общуване, писане, говорене, пътуване.

4-ти дом – добро влияние за разширение и нови възможности свързани с недвижима собственост, земя. Добре е да се купи дом, за занимания с ферма. Понякога разширението се проявява с появата на нов член в семейството – раждане на дете. Като цяло се подобряват условията на живот, семейството преживява период на подем. Домът е защитен и безопасен при този транзит.
При стресиращи аспекти на Юпитер е възможна неуместна щедрост, придобиване на прекалено много и излишни имоти, земи или плащане на висока цена за тях. Може да се построи прекалено голяма къща. Може да се изрази като приемане на хора, като членове на семейството, което от своя страна да създаде неудобства.

5-ти дом – характерно за този транзит е, че дава нови възможности на творците, артистите, хората, които се занимават с шоу, с хазартен бизнес, борси. Благоприятно се отразява на любовните отношения. Често пъти е свързан с бременност при жените. Правят се много неща за децата, за тяхното образование, възпитание и успешно представяне. Благоприятно е за всички, които работят с деца и младежи като учители, възпитатели, треньори. Печалбите от хазарт, тото, лотария също са свързани с 5-ти дом.
При напрегнати аспекти са възможни загуби от хазарт, неблагоразумие в любовните отношения, прекалена експанзия в желанието да се прояви творчество.

6-ти дом – дава нови възможности за работа, за подобряване на условията за работа, повишаване на трудовото възнаграждение. Може да създаде условия за получаване на по-висока длъжност в служебната йерархия. Работата може да бъде свързана с публикации, обучение, пътувания, чужбина и чужденци. Добър транзит за хора, които се занимават с медицина, лекари, мед. сестри, лечители, масажисти, рехабилитатори. Може да се появи интерес към духовна или алтернативна медицина. Постигат се добри резултати от различни видове лечение, терапия. Добре е в такъв период да се променят начините на хранене, диета, грижа за тялото, защото човек е по-оптимистичен, с положителна нагласа и може да постигне успех. Може да се развие интерес към подобряване на външния вид и смяна на гардероба. Често пъти този транзит е свързан с професионална квалификация или разширение на дейност свързана с някакъв вид занаят.
При напрегнати аспекти Юпитер може да увеличи проблем свързан със здравето. Възможно е и очакванията от работата и заплащането да се окажат по големи от възможностите на човека.

7-ми дом – получават се положителни емоции от партньорства, лични или делови. Появява се възможност за сключване на добър брак или партньорство. Добре е за активна дейност и обществени отношения. Увеличава популярността, публиката, клиентите. Решават се спорове и съдебни дела по благоприятен начин. Създават се повече връзки и отношения. Човек е по-склонен да бъде добър, снизходителен към чуждите слабости, проявява повече разбиране.
При напрегнати аспекти се пропиляват благоприятните условия с погрешни ходове или се очаква повече от другите хора без да се отчитат реалните възможности.

8-ми дом – в материален план дава повече финансова подкрепа от съпруг, съдружник, общество. Добър период за обединяване на общи средства и започване на бизнес. Благоприятно влияние за политици, получаване на финансова и морална поддръжка. Често пъти е свързано с получаване на голямо наследство. В духовен план може да се развият окултни способности, интерес към реинкарнацията, увеличават се психическите способности. Не са изключени и контакти и договаряния с чужденци или финансови институции. Подходящ момент за теглене на голям кредит и договаряне с финансови институции, банки.
При напрегнати аспекти може да има проблеми с издръжки, кредити, наследства. Неправилно влагане на пари, инвестиции и големи очаквания за печалба и възвращаемост.

9-ти дом – интерес към религия, философия, ценностна система, духовност, етика и морал. Благоприятно е за взимане на сертификат, титла или започване на обучение във висше учебно заведение. Много добър период за издатели, публицисти, лектори. Често пъти дава възможност за дълги пътешествия, пребиваване в чужбина. Благоприятства духовници, религиозни водачи, идеолози, проповедници. Влияе добре на учени, изследователи, писатели.
При напрегнати аспекти са възможни трудности в чужбина, неправилно отношение към образование, религия. Загуби и неприятности със закон и право в чужда страна. Забавяне, отлагане при получаване на документи, визи, дипломи.

10-ти дом – дава възможности за издигане в работата, професията, кариерата. Получава се обществено признание, уважение. Благоприятно е за търсене на подкрепа и помощ от авторитети и от властта. Засилва амбициите в съчетание с благоприятни възможности. Може да се получи награда за минали усилия. Благоприятно е за политици, юристи, прокурори, издатели, за международна търговия. Полза от пътешествия свързани с работата, професията. Деловото сътрудничество с чужденци е ползотворно.
При напрегнати аспекти човек може да пострада защото е надценил възможностите си, от проява на гордост и високомерие в съчетание с неправилна преценка. Разширяването на бизнеса, отговорностите са свързани с неприятни преживявания и не приемане от другите.

11-ти дом – по време на този транзит е възможна полза от групи и организации. Добре е нещата да се правят в колектив, отбор, екип. Възможни са обединения на фирми и организации, партии. Може да има интерес към наука, интелектуални идеи, култура. Създаване на приятелски отношения с чужденци, с интересни и устремени към бъдещето хора. Юпитер може да даде необикновени възможности за реализирането на лични цели, планове, проекти и желания. Възможно е включване към група, която се занимава с духовни или философски практики, йога, медитация, астрология. Приятелите играят положителна роля и съществува необходимост от принадлежност към някакво общество.
При напрегнати аспекти на Юпитер е възможно лицемерие, нереални цели и мечти, прекалени очаквания свързани с приятели, групи и организации. Несполучливо членство в партия, партийни и групови неволи.

12-ти дом – човек става по-състрадателен към другите. Добро време за престой на усамотено място, за медитация, изолация, вглеждане вътре в себе си. Силни вътрешни преживявания свързани с философия, изкуство, музика, природа. Юпитер защитава от злото, от загуби, когато е в 12-ти дом. Не са изключени и пътувания в чужбина, но нагласата е по-скоро към самота и затова далечните места могат да се възприемат като заточение.
При напрегнати аспекти е трудна адаптацията към отдалеченото място. При отрицателно въздействие на Юпитер може да се прояви прекалена сантименталност, самосъжаление, склонност към илюзии. В краен случай необходимост от продължително лечение.

Папка: Юпитер | Добавил: Пим (23.05.2009)
Разгледан: 9668 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          35.174.62.162