Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:19
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Юпитер


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Аспекти на транзитния Юпитер

Юпитер - Слънце

Съвпад, тригон и секстил
Период на подобрения, хармонизация, експанзия. Стабилизират се отношенията в любовта и брака. В социалната сфера помага да се постигнат целите, да се разширят възможностите за професионално и делово влияние. Благоприятен период за начало на нови дейности. Лесно се решават проблемите. Възможна е тенденция към обогатяване, подобряване на финансовото състояние. Общо жизнеността укрепва, повишават се силите и съпротивляемостта на организма. Болестните състояния вървят към явно подобрение. Съществува опасност поради лесното решаване на проблемите да се развие някакво високомерие и това да попречи на продължителния прогрес.

Квадрат и опозиция
Планетата на щастието Юпитер сама по себе си не може да подобри свързаните с нея неща в хороскопа, ако е в напрегнати аспекти към Слънцето. Появява се тенденция към преувеличаване, своенравие, високомерие, гордост и егоизъм. Едностранчивост, липса на дипломатичност създават проблеми в работата и бизнеса. В любовта може да се появи тенденция към използване на другия човек за собствени интереси. В деловите отношения съществува опасност от започване на непремислена нова дейност. Може да възникнат проблеми от бързи и спекулативни сделки. Конфликти с юристи, съд, власт. Преговорите не текат благоприятно. В сферата на парите се наблюдава разпръскване, загуби от партньори или от собствено недомислие. Купуват се ненужни и скъпи неща. В този период не трябва да се правят покупки или продажби на недвижимо имущество. Необходимо е да се внимава при правенето на договори и даването на обещания. Възможни са заболявания свързани с черния дроб, жлъчката. Нарушенията в дейността на сърдечносъдовата система също са възможни. Нарушенията в кръвообращението могат да доведат до инфаркти, инсулти. Юпитер предразполага към напълняване, което също е вредно за здравето.

Юпитер - Луна

Съвпад, секстил и тригон
При този транзит човек става по–мек и възприемчив, отзивчив и съчувстващ. Силно желание да се общува по хармоничен начин с близките хора. Води до примирие с противниците. Цени се морала, реда и закона. Съдейства за заздравяване на връзките с брачния партньор. Обстановката в семейството е хармонична. Този транзит е благоприятен и за деловите връзки. Човек има усещането, че е на прав път и работата се съпровожда от радостно усещане за успех. От страна на обществото също има проява на симпатия. В материалната сфера нещата могат да се подредят добре, да доведат до промяна в условията на живот, до материално благополучие. В такъв период се правят много подаръци, печели се от хазартни игри, успешно се завършват спекулативни сделки. Добър е за пътуване в чужбина и за отношения с чужденци. Чувството за радост от живота и доброто настроение се отразява благоприятно и на здравето. Човек се чувства пълен със сили и жизнена енергия. Луната е свързана с астралното тяло и то получава достатъчно енергия от Юпитер в това време.

Квадратура и опозиция
По време на този дисхармоничен аспект човек рядко е обективен и може да преценява собствените си възможности. Съществува тенденция към надценяване, разчитане на случайността или оставяне на работите на самотек. При по-лабилните хора се забелязва по-голяма импулсивност, емоционалност, която води до отрицателни последици. Бързо вдъхновяване и бърза загуба на интерес. При такъв транзит съществува предразположеност към екстремно, емоционално поведение и не се преценява правилно ситуацията. Всички мероприятия които се правят с партньори приключват неуспешно. В работата е възможно планиране на грандиозни неща, натиск, експанзия, които обикновено завършват със загуби. Неприятни преживявания са възможни и при пътувания и отношения с чужденци. Трудно може да се промени социалното положение към по–добро при такъв транзит. В материалната сфера и парите има опасност от сключване на неизгодни сделки. Не е благоприятно да се сменя дом, да се купува или продава жилище. Много внимателно трябва да се подхожда към сключването на договори и е необходима помощта на адвокат. Неприятните ситуации и загуби могат да доведат до компенсаторно ядене, а от там проблеми с храносмилането, стомаха, здравето. Ендокринната система поради психическото натоварване може да излезе извън равновесие.
Ако Юпитер се намира в благоприятно положение в рождения хороскоп, то тези транзити няма да окажат много силно въздействие. При нехармонично поставен Юпитер в рождения хороскоп може обратното да се усили негативното въздействие.

Юпитер - Меркурий

Съвпад, тригон и секстил
Хармоничните транзитни съвпади на Юпитер с Меркурий могат да окажат особено положително въздействие върху интелектуално-духовната сфера на дейност. Способстват за появата на нови идеи и правят човека активен в интелектуално-духовните му занимания. По време на този транзит се осъществяват много бързо контакти между познати и партньори. Дава бързо сближаване между хората и всички видове контакти са от полза. Професионалната дейност, ако е свързана с интелектуален труд получава положителен импулс. Възможно е професионално издигане. Положителното въздействие се разпростира и върху финансовите договори и отношения. Създава се благоприятна ситуация за сключване на делови договори и отношения. Това може да касае както парите от сделки, така и комисионни, кредити. В здравословно отношение това е благоприятен период за нервната система и храносмилането.

Квадратура и опозиция
Отрицателните черти на характера като лесна обидчивост, неоткровеност, блъфиране или прекалено любопитство се изострят. Засилва се склонността да се представят нещата по преувеличен начин, превратно или да се превъзнасят. Преобладаващата в този период липса на откровеност пречи на партньорствата. Често пъти липсва здрава и реална основа за да станат нещата и така са обречени на провал. По този начин при напрегнати аспекти Юпитер руши и хармонията в семейните отношения. В работата и деловите контакти се проиграва доброто отношение на началници и висшестоящи. Деловите партньори също не се представят в добра светлина. Възможни са твърде големи инвестиции или други грешни стъпки при вземане на решения. Всички делови отношения с други страни, с чужденци не дават добър резултат. В материалната сфера и финансите може да има загуби поради лекомислие. В този период в здравословно отношение може да пострада нервната система и храносмилането.

Юпитер - Венера

Съвпад, секстил и тригон
В този период влияние имат както "голямото" така и "малкото" щастие. Това може да бъде много хубав период за общуване, за успех в обществото. Човек показва себе си от най-добрата си страна. Стремежът към хармония и нежност сближава партньорите. Отношенията в семейството са хармонични и щастливи. Работата и деловите контакти са съзидателни и творчески. Нещата се правят с лекота и успешно. Оптимистичната настройка се предава и на партньорите и на работата и носи по-голям успех от обикновено. Всякакъв тип обучение се приема с лекота, повече като вдъхновение, отколкото като тежест. Лошото е, че дори и при хармонични аспекти може да липсва дълбочина и сериозност. В материалната сфера благодарение на партньорства и отношения се постига напредък и полза. Донякъде влиянието е негативно поради харчене на много пари за скъпи и луксозни предмети, но човек може да си купи и нещо много стойностно и полезно при такъв транзит.

Квадрат и опозиция
Ако в рождения хороскоп тези две планети са в дисхармонични аспекти, това ще говори за вродено лекомислено поведение. Когато това се усили чрез транзит човек се стреми към лесни и бързи пари. В резултат на това може лесно да бъде измамен, а при определени обстоятелства може да се стигне и до криминални действия. При такъв транзит може да се прояви склонност към нечестни постъпки, може да се прекрачи границата на разумното, да не се съобразява с морал и етика. В любовта и брака са възможни изневери, нечестност и разговори за развод. В работата и деловите контакти отсъства сериозно отношения. Мислите и енергията са отправени в посока удоволствия, хоби, харчене на пари, ревност или завист могат да създадат чувство за вътрешна неудовлетвореност. Работите свързани с бизнес и делови отношения не вървят. Правят се големи разходи. Съдебните процеси не протичат с полза за родения. Случват се материални и финансови загуби. При развод са възможни спорове за пари и имущество. Лесно може да се избегне негативното действие на този транзит, ако в момента има помощ от Сатурн, Меркурий и в тези случаи човек става по разумен и дисциплиниран.

Юпитер - Марс

Съвпад, секстил и тригон
Транзитът на Юпитер през рождената позиция на Марс има благоприятно въздействие, но ако в рождената карта тези две планети са в напрегнати аспекти съвпадът не е положителен. Във всички случаи се наблюдава прилив на енергия и ентусиазъм. При хармоничните аспекти се дават възможности за реализация и успех. Нараства вътрешната сила, самосъзнанието, което дава възможност да се осъществят намеренията. По отношение на партньорствата и любовта, брака има по-големи изисквания към енергетиката на другия човек. В деловите партньорства човек заема доминиращо положение. Всички инициативи свързани с работа и бизнес бързо и уверено водят до успех. Интуитивно се преценява, кога е правилния период за да се сключат важни договори и да се вземат важни решения. Благоприятен период за публични изяви. В материалната сфера и финансите, благодарение на настойчивост и предприемчивост се увеличават успехите и придобивките. Бързо се разпознават благоприятните ситуации и правилно се използват шансовете. Полза има и от сътрудничество с власт и хора с авторитет. При такива транзити се подобрява здравето, жизнеността. Отделянето на много енергия подобрява външния облик на човека.

Юпитер - Марс

Квадрат и опозиция
Възможни са конфликти от много страни и посоки. Невнимание, прибързаност също са характерни за този транзит. Особено при хора с темперамент на холерик може да се стигне до спонтанни решения. Човек е склонен към високо самочувствие и самооценка и забравя за дипломацията и такта в поведението, което от своя страна води до конфликти. Егоизмът е лайтмотив за всички постъпки, но може лицемерно да е скрит зад грижа за колектива, за другите. В партньорството, брака и любовта се проявява безцеремонност, егоизъм, прекалености и лош вкус. Не се отчитат интересите на другите, липсва взаимно разбиране и настъпва криза и дори разрив в отношенията. В семейството също са възможни разногласия и особено по отношение на финансови разходи. В работата и деловите контакти се преминава мярката и може да се прояви като некомпетентност. Неправилни действия и липса на приятелско отношение с колеги, разногласия с началници. Работата и бизнеса може да се разширят извън възможностите на човека и това ги обрича на провал. Проявите в обществото са несдържани и провокират агресия от другата страна. При такъв транзит не трябва да се водят преговори, защото ще липсва съгласуваност. В здравословно отношение са възможни травми, порезни рани, простудни и инфекциозни заболявания придружени от висока температура.

Юпитер - Юпитер

Съвпад, тригон и секстил
Съвпадът на Юпитер със собственото му положение обикновено е свързан с успех, с период на разширение и експанзия. Юпитер е планета на щастието и неговото положение дава областите в които може да се постигне успех и щастие. Хармоничните аспекти и съвпадът дават подем и активиране на потенциалните възможности. Осъзнава се собствената значимост в обществото, има основа за нови постижения. Спомага за създаване на хармонични отношения с партньори в личен и делови план. Дори и да има разногласия, те се изглаждат лесно. В работата и деловите контакти може да започне нов ползотворен период. Значението на човека в работата, бизнеса, организацията нараства. Радва се на благосклонност от страна на началниците, получава протекции. Обикновено това положение на Юпитер води до ефективност, положителен резултат, преобразувания, удачни нови начинания, финансово благополучие. В материалната сфера и финансите се появяват нови възможности, подем, който трябва да се използва. В здравословно отношение този транзит е благоприятен. Засилва жизнеността, благоприятства оздравяването, възстановяването на здравето. Хронични заболявания на черния дроб, жлъчните канали, далака, сърдечните функции и кръвообращението показват тенденция към оздравяване и възстановяване.

Квадрат и опозиция
При такъв транзит човек явно надценява своите сили, средствата и пътищата, които се избират за постигане на целите.Повишената гордост подтиква към стремеж за власт. Неуспехите в това направление правят хората озлобени и конфликтни. Това е особено очевидно при опозиция. В любовните и брачни връзки липсва хармония. Трябва да се избягват поводи за конфликти, защото това може да доведе до разрив в отношенията. Нарушава се мирната обстановка в дома и семейството поради упорито и не гъвкаво отношение към другите. Възможни са финансови загуби чрез партньори, неприятности в приятелските връзки, а също така и от страна на роднини. В работата и деловите контакти опитите за разширяване на влиянието водят до усложнения със закона. Новите инициативи в последствие водят до загуби. В такъв период не могат да се направят никакви благоприятни промени в службата. Трябва да се избягват всякакви незаконни действия. Стремежът абсолютно да се отстоява собствената позиция води до конфликти. В материалната сфера и финансите нещата се развиват неблагоприятно. Не трябва да се правят големи капиталовложения, да се избягва харчене на пари и да не се взимат никакви кредити. Всякакви покупки или продажби могат да донесат загуби. Желанието и готовността да се оказва помощ и особено непоискана след време носят вреда. Придобивки от спекулативни дейности в този период са просто невъзможни. Предразположеност към заболявания на черния дроб и стомаха или нервна превъзбуда съпътстват здравословното състояние. Необходима е умереност в храненето и употребата на алкохол. Хората в напреднала възраст могат да пострадат от лошо кръвообращение и запушване на големите кръвоносни съдове – артериите. Също така съществува опасност и от получаване на инфаркт, инсулт.

Юпитер - Сатурн

Съвпад, тригон и секстил
Транзитите на Юпитер към Сатурн водят до постижения, стабилизация, сила на характера и дългосрочно подобряване на жизнените условия. В характера се проявяват качества като търпение, умение да се изчака подходящия момент, създаване на предпоставки за успех. Всеки човек при такъв транзит получава много възможности, които са реални и изпълними и може дотогава да са били недостъпни. В партньорството, любовта и брака липсват бързи срещи и флиртове. Благоприятно е за тези хора, които са съхранили продължителни и дълбоки човешки контакти. Брак, сключен в такъв момент може да бъде устойчив и продължителен. В работата и деловите контакти се създават сериозни отношения, за дълъг период от време. Може да се търси съдействие от високопоставени хора. Личните потенциални способности са на висота. Творческите сили се концентрират в една цел. Възможно е да се натрупа голям капитал, недвижима собственост, собствен бизнес. Всички неща при такъв транзит се създават за дълго време. Всичко, което е постоянно, което изисква планомерна и упорита работа е под благоприятно въздействие. Това може да бъде основаване на предприятие, придобиване на недвижима собственост, строеж на дом, покупка на селскостопански земи, животни и т.н. В материалната сфера и парите е добре те да се влагат в неща, които са устойчиви, сигурни и могат да носят доход. Подходящо е за дългосрочни инвестиции, купуване на ценни книжа. Деловите връзки, които се създават в този момент са много ценни за бъдещето. Здравето в такъв период трябва да се стабилизира.

Квадратура и опозиция
Финансови загуби, загуба на собственост, авторитет, протекция, а също грижи, болести са възможни при напрегнатите аспекти. Пословицата, че парите развалят човека намира своето астрологическо обяснение при този транзит. Възможно е също така и превишаване на собствените права и власт, ненавист, несъобразяване със законите. В партньорството, любовта и брака съществува тенденция към раздели, охлаждане на отношенията, към уединение и мизантропия. Недоверие и подозрителност към партньорите. Съществува опасност от разваляне на връзки и отношения с приятели. Не се препоръчва в такъв период човек да се жени. В работата и деловите контакти се появяват много затормозяващи въздействия. По време на този транзит не се препоръчва да се разширява дейността, бизнеса. По добре е човек да се откаже от големи планове и да се стреми да съхрани и запази това, което има. Социални контакти, разширения, издигане в службата при такъв транзит са просто невъзможни. По скоро са възможни неудачи и усложнения. Работата не спори, нещата се забавят. Не трябва да се настоява нещата да станат на всяка цена, защото това ще доведе до конфликти с обкръжението. В такъв момент не може да се разчита на подобряване на финансовото и материално положение и особено на щастлив случай или бързо и лесно получаване на придобивки. Нищо няма да се отдава така лесно и може да има придобивки само след упорит труд. Спекулации от какъвто и да било вид не могат да имат успех. Големи разходи или кредити могат да доведат до загуби. Не трябва да се купуват ценни книжа. Необходимо е голямо внимание при подписване на документи и не трябва да се става поръчител. В здравословно отношение организмът може да е много уязвим и податлив на заболявания. Всички хронични болести могат да се изострят и да представляват опасност за живота. Особено трябва да се внимава с простудните заболявания и тези, които се намират под влиянието на Сатурн и Юпитер – ревматизъм, подагра, ишиас.

Юпитер - Уран

Съвпад, тригон и секстил
По време на такъв транзит настъпват резки промени в характера, които се определят от положението на Уран в рождения хороскоп. Характерен е стремежа към нещо ново, необикновено, различно от обичайното. Човек се стреми да тръгне по нов път. Често пъти събитията са съпроводени с щастлива случайност. Получават се нови импулси, внезапно се откриват отговори на въпроси от които зависят важни неща. Могат да се появят нови възможности за партньорство, ново запознанство от делови характер или любовни отношения. Интимните отношения започват бързо, но и бързо прекъсват. В работата и деловите отношения този транзит съдейства за повишаване на производителността, внася в работата нови идеи. Възможно е получаване на признание, създаване на благоприятна атмосфера за ръст и придобивки. Може да се използват протекции и нестандартни отношения. В деловите отношения може да се отиде на по–голям риск, да се предприеме нещо ново. Този период е благоприятен за започване на нещо ново, всички идеи за реформи и преобразувания са успешни. Това води и до финансови придобивки. Спекулативните сделки носят неочаквани доходи. В здравословно отношение може да настъпи спонтанно оздравяване или благодарение на някакъв нов метод или технология. Силен стремеж и желание към действия, прилив на енергия и нараснала способност за умствена работа.

Квадратура и опозиция
Под критичното въздействие на този транзит човек може да се държи прекалено оригинално или ексцентрично. Променящи се идеи и настроение, необикновено психическо напрежение могат да тласнат към поведение извън контрол, нетактичност, хазартност, непредвидимост. В отношенията в любовта и брака съществува тенденция към спорове, взаимно неразбиране, разногласия и неочаквани раздели. В работата и деловите контакти съществува настройка към бързо и необмислено взимане на решения, правене на необмислени сделки. Трябва да се проявява внимание при покупки и продажби. Появяват се различни възможности за неочаквани придобивки, но те са такива само на пръв поглед. Развитието на нещата води до загуби и кризи. По време на такъв транзит не трябва да се започва собствен бизнес или човек да се опитва насилствено да подобрява нещо. Необходимо е внимание към неясни и ненадеждни начинания. В здравословно отношение са възможни нещастни случаи в резултат от автомобилна катастрофа или неправилно използване на електрически битови уреди.

Юпитер - Нептун

Съвпад, тригон и секстил
Транзитът на Юпитер през рождената позиция на Нептун по привило прави хората по-добри, по-благородни. Засилва се фантазията, макар и това да не води до конкретни и осезаеми резултати. Набляга се на чувствата, на философското и религиозно възприемане на света, на мистичните преживявания. В партньорствата, любовта и брака се проявява готовност за настройване на честотата на другите хора. Общите духовни интереси сближават хората. Сексуалността се превръща повече в еротика, става по изтънчена. Изразът на любовта е по скоро алтруизъм, съчувствие и човеколюбие. В работата и деловите контакти отношенията са идеалистични, като има тенденция да се отстъпва в по-дребните неща. В материалната сфера и финансите работите може и да не бележат напредък пак поради твърде идеалистичното отношение. Възможен е успех в работата с чужденци. В здравословно отношение се увеличава възприемчивостта към лечението на лечители, знахари, екстрасенси. Нагласата към хармония и толерантност помага да се постигне душевен покой, което се отразява добре и на физическото здраве. Проявите на агресия са минимални, което от своя страна спомага за отпускане и за добър сън.

Квадратура и опозиция
Предизвиква много силно бягство от действителността, което от своя страна води до трудности в реалния живот. Нещата се приемат твърде илюзорно и човек отива в крайности - вижда нещата или много розови или много черни. Това стимулира употребата на лекарства и наркотици. В партньорството, брака и любовта води до прояви на слабост и заблуда. Между партньорите възникват неприятни ситуации. Възможно е да се очаква от партньора твърде много, а да не се дава нищо в замяна. Лабилност и прояви на слабост пред съблазни, което причинява изневери, а от там и раздели. Репутацията може да пострада от интриги и скандали. В работата и деловите отношения трябва да се проявява внимание и човек да не се подлъгва по измамни възможности. Не е благоприятно за занимания с делови проекти, производство. В кръга на колегите може да се зародят интриги. В материалната сфера и парите са възможни загуби от необмислени спекулации. Опасността идва от преоценка на възможностите.

Юпитер - Плутон

Съвпад, секстил и тригон
Може да доведе до важни и необратими промени във философски, идеологически или религиозни възгледи. Във финансово отношение може да даде полза от общ бизнес, инвестиции. Благоприятен период за решаване на спорове и юридически дела. Има условия за разцвет на бизнеса и за големи печалби. Може да се прояви и интерес към реформи в обществото, законодателството. В духовно отношение се постига напредък и човек е склонен да се самоусъвършенства.

Квадрат и опозиция
Появява се желание да се въздейства насилствено върху другите хора с цел да бъдат променени. В същото време човек не е склонен да променя себе си. Това предизвиква силно раздразнение в околните. Възможно е използване на нечестни средства за постигане на власт и положение. Конфликти и проблеми в бизнеса, с партньори, общи пари и инвестиции. Съществува тенденция да се започват работи без необходимата подготовка. Прояви на гордост и високомерие и пренебрегване на дребни, но важни детайли. Нерядко този аспект се проявява като борба с корупцията или властта, което представлява опасност и се засягат интересите на мощни финансови и властови групи.

Юпитер - Асцендент

Съвпад, тригон и секстил
Повишена жизненост, прилив на сили. В такъв момент човек се показва в най-добрата си светлина. Благоприятно е за социалните контакти, личната инициатива, служебното издигане. В материално отношение води до подобряване на условията на живот, повече пари и придобивки. Съществува опасност от напълняване, особено при съвпад с Асцендента.

Квадрат и опозиция
Прави се неправилен избор на целите и средствата за тяхното постигане. Инициативите се възприемат като натрапване. Липсва гъвкавост и дипломатичност. В здравословно отношение са възможни отрицателни въздействия.

Юпитер - МС

Съвпад, секстил и тригон
Спомага да се осъществяват личните цели и желания. Появяват се щастливи възможности за израстване в кариерата и професията. Признание за качества и възможности. Поради опозицията на Юпитер в този момент с ІС е възможно амбициите и стремежите да се сблъскат с неодобрение от страна на семейството. Създават се добри предпоставки за печелене на пари от професия, призвание. Признание на възможности.

Квадрат и опозиция
Води до загуби и неблагоприятни социални обстоятелства. Възможни са разногласия в брака. Спънки и проблеми от страна на право, закон, финансови проблеми. В здравословно отношение са възможни нарушения във вегетативната нервна система, ендокринната система, нарушения в обмяната на веществата, стомаха.

Юпитер - Десцендент

Съвпад, секстил и тригон
Характеризира се с добра воля и хармония във важни отношения. Удачен период за сключване на брак или делово партньорство. Удачно време за решаване на съдебни спорове и дела. Добре се подреждат отношенията с чужденци и чужбина. Този транзит помага за създаване на полезни връзки и контакти, за популярността.

Квадрат и опозиция
Може да се прояви като равнодушие към задълженията към партньора и обществото. Липса на реализъм и тенденция да се възприемат отношенията като нещо дължимо. Възможно е човек да дава обещания, които не може да изпълни. Появяват се ситуации на спор, противопоставяне. Недостиг на култура и рафинираност в поведението.

Юпитер - ІС

Съвпад, секстил и тригон
Нараства желанието за сътрудничество и взаимно разбиране с членовете на семейството. Благоприятен период за купуване на дом, за разширението му. Подобряват се семейните работи чрез добра атмосфера в дома или чрез финансови постъпления. Периодът е благоприятен за духовно уединение и медитация.

Квадрат и опозиция
Тенденция да се възприема подкрепата от членовете на семейството като нещо дължимо, без да се дава достатъчно в замяна. Не е подходящ момент за купуване на дом, строеж и влагане на пари в разширения на дома. Възможно е да се налагат морални и етични ценности на членовете на семейството и това да предизвиква раздразнение. Прекалени грижи или прилепване единствено към благополучието в дома води до обратни на очакваните резултати.

Папка: Юпитер | Добавил: Пим (21.05.2009)
Разгледан: 12386 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.238.235.248