Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


16:58
29.02.2020
Събота
35.175.113.29


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Любов и Секс » Сексуален Хороскоп - Жени


Любовен Хороскоп [33]Еротичен Хороскоп [13]
Сексуален Хороскоп - Мъже [37]Партньорски Хороскоп [12]
Само за Дами [12]Сексуален Хороскоп - Жени [24]
Сбогуване [12]


Жената Козирог в Любовта

Първи стъпки

Козирозите са трудолюбиви и амбициозни. Можете да ги намерите във вашият курс, университета или из рафтовете на някоя библиотека. Тъй като добре си вършат работата обикновено ги ангажират в различни мероприятия. Най-добрия начин да се приближите до тях ако работите за някое общо дело. Те обаче знаят разликата между искрения комплимент и подмазването. Не им пишете твърде цветисти писма и не им правете твърде страстни признания в любов. Козирозите се интересуват от изкуствата и театъра и ги привличат интелектуалците. Можете да обсъждате книги, картини, музика, политика, но е добре ако можете да кажете нещо интересно. Никога не придавайте като свое собствено мнение или отношение, което не е ваше. Козирозите бързо откриват претенциозността и превзетостта. Козирога обича да играе ролята на учител. Винаги можете да признаете своето невежество пред него и да му позволите да ви обучава. При обществено събиране козирозите обикновено са в основата му. Той може би не е най-интересната личност, която някога сте познавали, остроумието му не е блестящо, той се разкрива най-вече, когато разисквате върху сериозни проблеми - световните новини или финансите. Той винаги е в течение на това, което става и очаква от вас същото. Ако е така вие няма да имате никакви тревоги, за да привлечете вниманието му и да събудите неговия интерес. Те знаят цената на парите и опитват да колекционират неща, които имат крайна стойност. Можете да й доставите с един скъп пръстен с диамант, но тя би била щастлива да получи много по-евтин, но хубав античен пръстен, чиято стойност с времето ще расте. Мъжът козирог ще бъде благодарен ако му подарите рядка книга или оригинална картина особено ако е от обещаващ художник. Една забележка: козирозите са привързани към семействата си.
Ако се опитате да я впечатлите с билети за премиера вместо това вземете три билета за по-късна дата и поканете майка й. Това ще бъде голям плюс за вас. Те обичат да вечерят добре, в луксозна обстановка. Ако я водите в ресторант изберете достатъчно добър. Ако я каните на вечеря в къщи, предвидете ядене, което ще изглежда толкова добро, колкото е и вкусно. Светлината на свещите и истинското хубаво вино ще помагат за случая. Мъжете козирози се впечатляват от жени, които добре познават пътя към кухнята. Те обичат да бъдат глезени. Мястото, което ще подберете за любовната среща трябва да изглежда елегантно мебелирано и луксозно даже и ако не е. Козирозите не обичат евтините неща. За тях е добре всичко да бъде първокласно.

Сбогуване

Когато козирогът е получил достатъчно той или тя ще си отидат без викове, скандали или физическо изстъпление. Козирогът просто си отива. Не е трудно да го доведете до това. Шегувайте се с тяхната неспособност да блестят, на нея й кажете, че нейния мозък е бавен и не реагира, а него може да го попитате дали способността му да е отегчителен е наследствена. Те не могат да понасят да бъдат обект на шеги и подигравки. Обичат шегите, но не когато са за тяхна сметка. Шегите с работата им са анатема, същото се отнася и за "гадните" вицове. Критикувайте ги до безкрайност. Те не понасят никакъв вид критика. Жените козирог безкрайно обичат и уважават своите семейства. Ако обидите майка й, подиграете се с баща й или с по-малкия й брат разрива е неминуем. Харчете пари на разсипия. Разигравайте сцени на ревност. Козирозите се противопоставят на всяка демонстрация на чувство за собственост, която наранява личната им свобода. Откажете се да следвате каквато и да било програма или ред. Яжте само, когато сте гладен, спете само когато сте уморен и правете любов само, когато чувствата ви подсказват това. Опитайте се да ги завъртите във вихъра на обществото. Те се чувстват нещастно даже и в най-добрата обществена среда. Пийте без мярка. Ето, че вашия козирог се отскубва и вие никога няма да го видите отново.

Папка: Сексуален Хороскоп - Жени | Добавил: Пим (12.01.2009)
Разгледан: 781 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          35.175.113.29