Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


17:02
29.02.2020
Събота
35.175.113.29


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Любов и Секс » Сексуален Хороскоп - Мъже


Любовен Хороскоп [33]Еротичен Хороскоп [13]
Сексуален Хороскоп - Мъже [37]Партньорски Хороскоп [12]
Само за Дами [12]Сексуален Хороскоп - Жени [24]
Сбогуване [12]


Мъжът Овен в Любовта

Първи контакти

Трябва да бъдете искрена, защото те имат много чувствително око за всичко фалшиво. Безопасно е да започнете разговор на интелектуална тема. Те се мислят повече за хора на ума, отколкото на чувствата и вярват, че ги уважавате, ако се доближавате до тях чрез тяхната интелигентност. От друга страна те ви уважават в случай, че не се опитвате да ги командвате или да им налагате мнението си. Отидете при тях с проблемите си, ще ги намерите готови да ви съчувстват и да ви разберат. Можете да ги намерите там, където има действие и на места, където се случва нещо необичайно, в бар със специална атмосфера, коктейл, който с нещо е необикновен, екскурзия до някакво място, което обещава приключения.
Овните търсят нещо възбуждащо. Те са оригинални и възприемат новите идеи. Да ги запознаете с нова идея е най-сигурния път към техните чувства. Обичат театъра, музиката - обикновено са между водещите и заобиколени от обожатели. Един добър предварителен ход: направете им предложение от интелектуален характер. Предложете да им вземете някаква любопитна нова книга, да отидете на новооткрита изложба или премиера на театрална постановка, покажете, че споделяте техните интереси. След като имате определена среща с овен не закъснявайте. Те много държат на точността. Една жена, която има среща с овен може да очаква да бъде заведена на спортно състезание. Той обича да участва в спортни състезания и да ги наблюдава. Като състезател обикновено участва в по-активните спортове: бокс, фехтовка, ски.
Опитайте се да измислите някакъв подходящ комплимент за неговите атлетични възможности. Ако искате да се спогодите с овена, няма съмнение, че трябва да бъдете негова последователка, а не да го водите. Само казвайте "да" на тези "първенци" в зодиака. Не планирайте нищо за вечерта с един овен, оставете него или нея да ви водят, опасно е само ако сте зле финансово. Някой от следните съвети могат да ви помогнат: ако слушате плочи, изберете музика с бърз ритъм, валсовете и цигулките ги оставете за някой друг. Ако се срещате у вас, имайте някаква храна под ръка, тъй като една нощ, която започне рано, може да свърши твърде късно. Овните са забележителни със своята сила и издръжливост и болките от глад се появяват много по-рано от момента, в който той ще пожелае да ви каже "лека нощ". Тъй като овните са нетърпеливи, всичко, което ви е необходимо трябва да ви бъде подръка. Ако имате среща с жена овен с дълги нокти, добре е да имате антисептичен спирт наблизо. Един мъж овен може и да не чака, докато станете готова, не мислете, че той ще си чете книга, докато вие търсите в банята вашата тубичка, която сте сигурни, че е някъде там. Успокойте се, и мъжете и жените овни са обикновено агресивни и ако се опитате да бъдете в крак с всичките им дейности ще ви изоставят изтощени и изморени твърде рано вечерта. Опитайте се да се отпуснете и ще се забавлявате по-добре.

Последни настроения

Когато часовника удари за края на тази връзка начина да излезеш е същия както начина да влезеш. Заведете вашия овен на събиране или празник, поставете го сред почитатели, организирайте му запознанства, седнете настрани и го наблюдавайте. Мушичките бързо ще започнат да пърхат около магнетичната му личност. Имате шанс още след първото празненство да сте свободен, тъй като с малко окуражаване овена може да си отиде твърде бързо. Ако това не свърши работа, легнете си с книжка в ръка, тогава когато на овена му се прави нещо друго. Ако трябва да излезете вместо в полунощ приберете се в 22.00 ч. Като кажете, че сте изтощен. Правете практични подаръци, придържайте се към обичайното, не бъдете търпеливи към техните изисквания, не се съгласявайте с тях. Вие ще бъдете вкъщи съвсем скоро свободни и сами!

Папка: Сексуален Хороскоп - Мъже | Добавил: Пим (05.10.2009)
Разгледан: 983 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          35.175.113.29