Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:03
01.04.2020
Сряда
3.227.252.54


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Любов и Секс » Сексуален Хороскоп - Мъже


Любовен Хороскоп [33]Еротичен Хороскоп [13]
Сексуален Хороскоп - Мъже [37]Партньорски Хороскоп [12]
Само за Дами [12]Сексуален Хороскоп - Жени [24]
Сбогуване [12]


Мъжът Телец в Любовта

Първи срещи

Няма да откриете телеца като център на компания. Огледайте се за някой, който въпреки, че стои тихо, изглежда напълно самоуверен. Можете да разпознаете телеца по гласа, който е обикновено нисък, силен, галещ ухото. Или наблюдавайте реакциите на всеки при някоя шокираща случка: някаква ужасно нетактична забележка, внезапен тромав жест - изпускане на пепел от цигара или разплискване на питие - човекът, който въобще няма да реагира е телеца. Вървете направо към телеца, ако търсите оазис в пустинята на несигурните, груби хора. Тук няма да намерите никакви социални колебания. Може би ще мине известно време, докато уредите първата среща. Мъжът телец няма да бърза да помоли за нея. Жената телец няма да я приеме. Обаче, когато го направят вие няма да знаете, че това е защото те ви харесват. Първа среща? отидете да гледате комедия, нещо, където хумора се вижда ясно. Чувството за хумор на телеца е малко грубо и фалставско. Да вечеряте? аромат на добра кухня, букет от хубави вина са добри за телеца. Заведете жената телец в хубав ресторант, поръчайте и вкусни ястия, подходящи вина и обстановка. Опитайте големи порции. Телецът има страшен апетит.

Мъжа телец обича домашните вечери, които показват, че сте положили специални усилия да го зарадвате. Старата поговорка "любовта на мъжа минава през стомаха" сигурно е написана за телеца. Но докато телеца, тя или той, обича хубавата храна и вина, те мразят да гледат, че парите се пилеят. Хубавият ресторант не трябва да бъде ненужно екстравагантен. Трябва да получите това, за което сте платили. Тя ще ви уважава за това, че пестите долара. От своя страна той ще ви оцени много повече, ако вместо бифтек "Уелингтън" сте приготвили вкусна порция печено месо. Телците са много материалистични. Ако вашето хоби е да колекционирате, нека видят вашата колекция. Ако тя има някаква търговска стойност позволете им да я научат. Това ще повиши цената ви. Обаче не лъжете. Телците мразят лъжата и могат да я видят през телефонната слушалка. Ако мислите да направите подарък, опитайте нещо с практическа стойност. Едно вечерно палто, което може да се носи и в дъжд ще подхожда на жената телец чудесно. Мъжът телец има много мъжки вкусове и е консервативен. Тъй като гърлото и врата са чувствителната му област той ще бъде доволен от кашмирен или копринен шал. Ако искате да бъдете екстравагантни, помнете, че есмералда е скъпоценния камък на телеца и му носи късмет в любовта. Помнете, че те не могат да се хранят със себелюбовта си и искат да се хранят с любовта на другите. Ако искрено мислите за тях - покажете им това и им дайте да го разберат.

Сбогуване

Колкото по-дълго сте заедно с телеца, толкова по-трудно можете да нарушите тази връзка. В началото, ако просто не можете да се примирите със сексуалните изисквания на телеца връзката може да бъде прекъсната. Жената телец незадоволена, даже ако прояви разбиране няма да остане дълго с вас. Ако покажете на мъжа телец, че има моменти, когато с готовност бихте постояли тихо и послушали Моцарт, той скоро ще си намери друга компания. Но ако връзката продължи, ще започне да ви гледа като добър приятел, а да скъса с добър приятел е трудно. В такъв момент, ако любовта ви се е сторила прекалено дълга и започнете да търсите най-късия път за оттегляне, трябва да тръгнете срещу техния характер. Можете да харчите безогледно, да сервирате студени сандвичи, да ходите в износени дрехи, да правите груби, нетактични забележки. Не се водете от това, което иска телеца, а настоявайте на собствените си удоволствия. В спор опитайте всичко възможно да промените начина на мислене на телеца. Бъдете рязък, екстравагантен и в навика си да харчите, флиртувайте, често измъквайте телеца навън, канете роднините си в къщи. Ще отнеме малко повече време, но бавния начин е сигурен. Телеца може да отиде към друга купа сол.

Папка: Сексуален Хороскоп - Мъже | Добавил: Пим (05.10.2009)
Разгледан: 1085 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.227.252.54