Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:54
01.04.2020
Сряда
3.227.252.54


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Любов и Секс » Сексуален Хороскоп - Мъже


Любовен Хороскоп [33]Еротичен Хороскоп [13]
Сексуален Хороскоп - Мъже [37]Партньорски Хороскоп [12]
Само за Дами [12]Сексуален Хороскоп - Жени [24]
Сбогуване [12]


Мъжът Близнаци в Любовта


Първи стъпки

В първата минута вие ще се почувствате, като че ли познавате близнака от години. Разговорът е изпълнен с идеи, той е остроумен, жив. Вие се смеете преди да сте разбрали, че го правите, живота изглежда много по-интересен от преди. Всеки път, когато устройвам тържество, гледам да имам поне двама близнака, защото тогава не се страхувам за успеха му. Те няма да позволят на никого да изпадне в апатия. Ще завъртят стаята като виенско колело. Отнасят се към скуката като към личен враг. Полезно е да карате близнака да гадае. Той е привлечен от несигурността. Опитайте се да си направите среща, за която той или тя няма да знаят къде отивате, докато не стигнете там. Да пиете или да вечеряте с близнака никога не е достатъчно, мястото трябва да бъде ново и необичайно. Не трябва да бъде твърде скъпо, въпреки че близнака не би го забелязал, но определено трябва да бъде различно. Бъдете духовит, жив, ако искате да привлечете близнака. Не му показвайте твърде скоро, че сте заинтересувани от него. Те предпочитат малко истерия и са привлечени от тези, които държат нещо в резерва. Помнете, близнакът е изключително любопитен. Ключовата дума е "въображение". Заведете го на някое изключително празненство, където гостите са забележителности или където ще има остроумни разговори или смешни игри. Ако не може да осигурите друго опитайте маскен бал. Остроумието е необходимо за шокиращ костюм. Не пропускайте и дневните възможности - музеи на изкуството, частни изложби, следобедни концерти или изложби на книги. Близнакът е интелектуалец. На срещата избягвайте обичайното близко кино или ресторант. Идете да карате летни кънки, посетете лекция по йогизъм.
Запознайте близнака с тези социално чудати приятели, чиито гениални качества никой досега не е бил способен да открие. Близнака скоро ще ги демаскира и ще покаже такива неща от характера им или от техния произход, за които даже не сте подозирали. Позволете на близнака да води разговора. Те спонтанно започват сами и всичко, което трябва да направите е да бъдете добър слушател. Изтощете ги със слушане и те ще говорят дотогава, докато ще се влюбят във вас. Когато излизате навън, опитайте се да накарате прочутата двойственост да близнака да работи за вас. Никога не планирайте. Ако близнака не може да си позволи да плати сметка за вечеря, предложете сладолед или кафе. Когато говорите за филма, който току що сте гледали или каквото и да е било друго, не се колебайте да започнете някои любовни предигри. Близнаците знаят как се вършат две интересни неща едновременно. Ако имате крайни или фанатични убеждения, били то религиозни или политически, не бихте се споразумели с близнака. Те виждат гледната точка по въпроса на всеки твърде ясно. Те са свободни и толерантни по природа. Ограничените хора не могат да стигнат далече с тях. Близнаците обичат да клюкарстват, така, че запазете си клюките за приятели и познати или от вестници. Те ще ги претеглят с няколко коментара, особено в сферата на морала, но не приемайте коментарите му сериозно. Те не са показател за това как близнака би реагирал, когато й (му) направите предложение или искате да ви направи предложение. Те имат една мярка за поведението на другите и коренно различна - за собственото си поведение. Не очаквайте от тях да ви целуват и да не кажат на никой. Те ще разкажат!

Сбогуване

Как да прекъснете една връзка? Много просто, методът може да бъде определен с една дума - бъдете отегчителни, не разговаряйте обсъждайте противоречиви проблеми. Близнака мрази кавгите и докато ги правите не давайте на близнака да вземе думата. Разказвайте проблеми с отегчителни подробности. Близнака намира, че проблемите на другите са отегчителни, бъдете темпераментни: те не могат да го понесат. Ходете на едно и също място, с едни и същи хора и разказвайте едни и същи вицове. Когато правите любов, правете я на едно и също място, по един и същ начин. Не променяйте нищо в предиграта. На всяка цена разправяйте за това надълго. Гледайте на всичко от лошата му страна. Близнаците са безкрайни оптимисти. Дайте им да разберат, че независимо от това колко е лош днешния ден, утрешния ще бъде по-лош. Ограничете свободата му на движение, намирайте претекст да си останете вкъщи. Настоявайте да й (му помагате например в домакинството, особено в най-простите неща.) Канете на гости отегчителни приятели. Когато последния гост си отива близнака ще си отиде с него и никога няма да се върне.

Папка: Сексуален Хороскоп - Мъже | Добавил: Пим (05.10.2009)
Разгледан: 778 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.227.252.54