Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


16:55
29.02.2020
Събота
35.175.113.29


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Любов и Секс » Само за Дами


Любовен Хороскоп [33]Еротичен Хороскоп [13]
Сексуален Хороскоп - Мъже [37]Партньорски Хороскоп [12]
Само за Дами [12]Сексуален Хороскоп - Жени [24]
Сбогуване [12]


С кого си пасва Дамата Овен

Вие сте Овен, а Той е:

- Овен.

Много рядко срещан съюз, трае по правило кратко, но децата биха могли да го укрепят. Началото на връзката се съпровожда с бурен страстен изблик, но впоследствие в семейството живеят двама Овни, всеки от които дърпа чергата към себе си.

- Телец.

Често срещан съюз, изпълнен със секс, но нетраен. От подобна връзка се уморяват и двамата. Овенката се дразни от земното съзнание на Телеца, а Телецът иска всички вкъщи да работят за него, като самият той предпочита да се натоварва само служебно (на работа и за пари).

- Близнаци.

Отначало връзката им се развива като бурен увлекателен роман, отношенията са приказни. По-късно те охладяват един към друг, защото интересите им са прекалено различни. Бракът е по същия сценарий: прекрасно начало и бързо разрушение.

- Рак.

Макар че партньорите са великолепни като любовници, ще им е тежко да живеят заедно. Бракът ще се разпадне от резкостта на Овенката. Децата страдат в такъв брак.

- Лъв.

Сполучлив съюз. Тези хора се разбират добре. Бракът е възможен дори в зряла възраст. Прекомерната им емоционалност често прераства в скандали, но тях ги влече един към друг и кавгите отшумяват.

- Дева.

Трудно може да се намери съюз по-тежък от този. Той е възможен само ако и двамата са нетипични представители на знаците си. Обикновено това се случва ако Овенката е млада и неопитна. Бракът продължава дълго и се разпада в крайна сметка по нейна инициатива. Впоследствие тя ще избягва да си спомня за този период от живота си. А ако изведнъж я налегнат спомени, Овенката ще си спомня за бившия си съпруг с отвращение.

- Везни.

Често срещан съюз, но не много добър заради противостоянието на знаците. Везните имат нужда от мир и спокойствие, Овенките – от динамично самоизразяване. При високо ниво на духовна организация на партньорите съюзът се съхранява дълги години, а ако нивото е ниско, несъвместимостта на интересите се проявява много бързо. И все пак за мъжа Везни това е един от най-сполучливите съюзи.

- Скорпион.

Овенката трудно ще се отърве от голямото внимание и разрушаващото действие на Скорпиона. Тя се влюбва в него от пръв поглед – неустоимо. Скорпионът също се влюбва, при това така омагьосва Дамата на сърцето си, че тя не усеща как приближава отворената паст на питона. Скорпионът напълно подчинява Овенката, сякаш й издърпва всички сили. Съюзът е тежък и за двамата. По-добре те да са любовници, отколкото съпрузи.

- Стрелец.

Стабилен съюз. Между партньорите са възможни прекрасни дружески отношения, които често се превръщат в любовни, заради сексуалната привлекателност и на двата знака. Ако пламне страстна любов, партньорите няма да се уморят един от друт и страстта няма да угасне – напротив, ще укрепи съюза.

- Козирог.

Един от лошите съюзи. Бракът е възможен само ако партньорите са още млади, впоследствие се намразват един друг. Конфликтен съюз, без желание за постигане на разбирателство.

- Водолей.

Рядко срещан брак, като цяло несполучлив. На първия етап от съвместния живот двамата ги свързва свежестта на усещанията. Впоследствие те бързо си омръзват. Неразрешените проблеми нажежават атмосферата, макар че погледнато отстрани, всичко изглежда напълно прилично. В такъв брак взаимната избухливост е обичайно явление. Отношенията се държат на търпението на Водолея и на неговата привързаност към Овенката. В сексуално отношение обаче бракът се крепи на Овенката.

- Риби.

Тежък брак, придружен от всевъзможни изблици, неприятности и обиди. Само интимният живот обединява партньорите, но емоционално всеки от тях живее своя си живот. Децата не могат да укрепят такъв брак, по-добре ще е те да се възпитават при бабите.
Папка: Само за Дами | Добавил: Пим (15.05.2009)
Разгледан: 799 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          35.175.113.29