Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


01:59
29.02.2020
Събота
3.229.118.253


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Любов и Секс » Само за Дами


Любовен Хороскоп [33]Еротичен Хороскоп [13]
Сексуален Хороскоп - Мъже [37]Партньорски Хороскоп [12]
Само за Дами [12]Сексуален Хороскоп - Жени [24]
Сбогуване [12]


С кого си пасва Дамата Близнаци

Вие сте Близнаци, а Той е:

- Овен.

Съюзът е възможен, ако Овенът е нетипичен (по-пасивен). Овенът се дразни от жизнената и закачлива Дама Близнаци. Бракът често се разпада след първата година, обикновено по инициатива на дамата, защото такъв брак й е скучен и досаден.

- Телец.

Често срещан съюз, макар че интересите на партньорите са различни. И въпреки че бракът може да просъществува дълги години, той е взаимно хладен. Дамата Близнаци повече държи на съпруга си Телец, отколкото той на нея.

- Близнаци.

Много рядък съюз, възможен е само ако и двамата са нетипични представители на зодията си. В противен случай бракът е фиктивен или полуфиктивен. Новото и необикновеното неустоимо привлича и двамата Близнаци. Срещат се кратко – 2-3 дни, следващата среща може да се случи и след 2-3 години.

- Рак.

Среден съюз, понякога той може да продължи дълги години. Привидно Дамата Близнаци е податлива, но само тя си знае какво й е на сърцето... Впрочем, Ракът не се вълнува от това. Двамата повече си подхождат като любовници, така в отношенията им винаги ще присъства свежест и няма да си омръзнат.

- Лъв.

Един от най-сполучливите съюзи. В него се съединяват сърцето (Лъв) и разумът (Близнаци). В брака партньорите съществуват в различни сфери, но между тях винаги присъства разбирателството. В интимен план съюзът е добър и за двамата. Отношенията са ярки, те постоянно откриват нещо ново един в друг.

- Дева.

Съюзът е немислим и се среща най-често като експеримент между много млади партньори. Бракът е възможен само ако и двамата са абсолютно нетипични за знаците си. Дамата Близнаци се дразни от дребнавостта и педантичността на Девата. Той пък желае да вижда жена си в кухнята и не търпи тя да излиза някъде, камо ли да флиртува. А закачливата Дама-Близнаци винаги иска да очарова още някого. Интимните отношения между знаците също са голям експеримент, чиято цел е партньорите да опознаят собствените възможности в тази област.

- Везни.

Благоприятен съюз, още по-добър е обратният вариант (той е Близнаци, тя - Везни). Бракът обединява две сродни души и техните любов и дружба запазват свежестта си дълги години. Сексуалните отношения също са благоприятни.

- Скорпион.

Напрегнат любовен съюз и още по-напрегнат брак. Началото на съвместния живот може да бъде съвсем благоприятно, но после Скорпионът показва отровното си жило. Дамата Близнаци с горчиво закъснение разбира в чия паст е попаднала. В дома им царят разруха, безредие и хаос. Въпреки силната страст на Скорпиона, Дамата-Близнаци може да стане съвсем фригидна и да загуби сексуалността си, защото такъв партньор като Скорпиона й е противопоказан.

- Стрелец.

Романтично съжителство, в което се срещат двама идеалисти. Той я намира за ярка и интересна, тя него – за сериозен и стабилен. Тя е жива, подвижна, обича всичко ново, леко повърхностна и бъбрива, но на него това му и трябва. На Стрелеца не му е скучно с Дамата-Близнаци. В интимен план двамата никога няма да си омръзнат, тяхната двойственост взаимно се уравновесява.

- Козирог.

Беден емоционално, тежък и за двете страни съюз. Дамата Близнаци няма да търпи ръководната роля на Козирога, неговия жесток контрол. Ако тя се примири, може и да се разболее, в противен случай ще взриви този брак. За тези знаци най-добре е да останат само приятели.

- Водолей.

Съюзът е доста сполучлив и се разпада рядко. Двамата обикновено се влюбват от пръв поглед. В брака царят дружба и откритост, макар че и на двамата ще им е трудно да се удържат от изневери. И все пак, след всяко поредно увлечение, партньорите с голяма радост се завръщат в общия им дом. На дома може и да не му достига уют, но там винаги е пълно с приятели.

- Риби.

Съюзът е несполучлив, понеже партньорите съществуват в различни светове. Те бързо си омръзват, започват да хитруват и да търсят по-силни партньори. Децата няма да ги обединят. За този съюз е характерна любов с кратковременни изблици на страст, или партньорите се завръщат към миналите отношения след дълги години, когато и двамата са успели да се променят...
Папка: Само за Дами | Добавил: Пим (15.05.2009)
Разгледан: 866 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.229.118.253