Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


06:37
28.02.2020
Петък
3.234.208.66


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Любов и Секс » Само за Дами


Любовен Хороскоп [33]Еротичен Хороскоп [13]
Сексуален Хороскоп - Мъже [37]Партньорски Хороскоп [12]
Само за Дами [12]Сексуален Хороскоп - Жени [24]
Сбогуване [12]


С кого си пасва Дамата Дева

Вие сте Дева, а Той е:

- Овен.

Тежък за Овена съюз, Девата се стреми да го използва. Тя лесно омайва Овена, но магията бързо приключва и той става груб. Дамата на свой ред започва да афишира дребни обиди, а Овните не понасят това. В отношенията им настъпват отчужденост и хлад.

- Телец.

Съюзът е удачен за Телеца. След време бракът може да се разпадне заради пълното взаимно безразличие на партньорите. Макар че Девата напълно устройва Телеца като съпруга.

- Близнаци.

Един от лошите съюзи. В отношенията емоциите не достигат. И двамата започват да търсят по-чувствени партньори.

- Рак.

Възможен съюз, достатъчно стабилен, въпреки че Ракът често се уморява от нравоученията на Девата. Бракът на чувствителния и флегматичен Рак със земната и реалистична Дева се държи на голяма тайнственост и игри на криеница. Само в Девата Ракът ще намери такъв партньор, който изцяло да се занимава с децата и да води домакинството.

- Лъв.

Първоначално отношенията се развиват прекрасно. Двамата се харесват взаимно, но Девата прекалява с игрите си спрямо Лъва. Тя и не може другояче, дори и да иска. Съюзът се разрушава или се изпълва с вечни скандали и конфликти. Те не могат да са заедно, въпреки че сексуално Лъвът напълно задоволява Девата.

- Дева.

Прекрасен съюз. Девите са един от малкото знаци, чиито представители добре съжителстват един с друг. Двамата имат едни и същи грижи и проблеми, те дори мислят еднакво. Напълно са доволни един от друг във всяко отношение.

- Везни.

Сложен съюз. Събират се два сходни, прекрасно разбиращи се помежду си знака. Те се гледат като в огледало и получават само това, което дават. Везните винаги се нуждаят от подкрепа, затова в този брак липсва опората. С интимен план отношенията са несполучливи, липсва искрата помежду им. Когато бракът се разпада, двамата запазват дружески отношения.

- Скорпион.

Добър за Девата съюз. Девата е прекрасна домакиня и майка, тя е много издържлива и поема всички грижи за него и семейството. Скорпионът живее прекрасно, дори закуската му се сервира в леглото. И макар че Скорпионът е непретенциозен, това нейно внимание определено му харесва. Ако у него започват да се проявяват садистичните му наклонности, той започва полека да измъчва Девата. Той може да й каже нещо такова, от което очите й дълго време ще са зачервени от сълзите. Но това не се случва често. Като цяло съюзът е благополучен и стабилен.

- Стрелец.

За Стрелеца съюзът не е от най-сполучливите. Девата иска съпругът да си знае мястото, да помага вкъщи. За Стрелеца домът изобщо не е толкова значим, колкото за Девата. За него това е по-скоро хотел, където може да мине за да си дръпне душче, да си смени дрехите и да хапне нещо вкусничко. Затова къщовната Дева постоянно ще се дразни от тези навици на Стрелеца. Вярно е, че той понякога върши някаква домашна работа, без да му се напомня, но това се случва твърде рядко. Той смята жена си за своя принадлежност – моята жена, моята кола, и предполага че тя няма къде да се дене. Сексуалните отношения са неудачни, двамата бързо си омръзват.

- Козирог.

На партньорите им е трудно да живеят заедно. Козирогът вътрешно е двойствен, той би искал светът да е друг, по-справедлив и добър, обаче Девата постоянно му напомня, че светът е далеч от съвършенството. Всъщност реалистичният Козирог няма нужда от такива напомняния, той прекрасно вижда несъвършенството, просто му се иска някой да го убеди в обратното. Това е осмислен съюз на двама делови човека, които в сексуално отношение са обединени от общ интерес към познанието.

- Водолей.

Един от най-несполучливите съюзи и за двамата партньори. Между типичните представители на тези знаци не могат да съществуват хармонични отношения. Само много духовно развити хора биха могли да поддържат дружеска близост.

- Риби.

Този съюз е добър, за разлика от обратния (когато той е Дева, а тя - Риби). Девата умее да осигури домашен уют, към който се стремят Рибите, освен това Девата смята, че детето трябва да се възпитава и от бащата. Нищо не застрашава такъв брак.
Папка: Само за Дами | Добавил: Пим (15.05.2009)
Разгледан: 833 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.234.208.66