Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


15:34
24.02.2020
Понеделник
3.94.202.172


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Любов и Секс » Само за Дами


Любовен Хороскоп [33]Еротичен Хороскоп [13]
Сексуален Хороскоп - Мъже [37]Партньорски Хороскоп [12]
Само за Дами [12]Сексуален Хороскоп - Жени [24]
Сбогуване [12]


С кого си пасва Дамата Везни

Вие сте Везни, а Той е:

- Овен.

Способни са да живеят заедно, уважавайки се един друг. Хармония може да има само при високо духовно ниво и на двамата. Необходими са не само подкрепа и съвместимост, а ръст и динамика в отношенията. В сексуален план съюзът не е много добър: Дамата Везни създава много грижи на Овена.

- Телец.

Няма пълно отчуждение в този съюз, но няма и пълна хармония, интересите на двамата са различни. Заедно ги държат децата, общото имущество и общественото мнение. Сексуално са несъвместими.

- Близнаци.

Типичен съюз, сполучлив. Дамата Везни е единствената жена, пред която Близнаците се прекланят и която е идеалът за Жена според този знак. Периодът преди брака е достатъчно продължителен. Сексуалната съвместимост е добра, а изневерите на Близнаците няма да се отразят на отношението му към семейството, дома и съпругата.

- Рак.

Тежък, но напълно възможен съюз. Дамата Везни допада на Рака с общителността си и поддържания си вид. Любовните им отношения са великолепни. Обаче за Дамата Везни на първо място е умението на партньора да се държи в обществото и неговата представителност. А Ракът не отговаря на тези изисквания. Затова тя не го приема за съпруг.

- Лъв.

Според статистиката този брачен съюз отчита най-нисък процент разводи. Взаимният интерес възниква от първата им среща. Вероятно поради тази причина съвместният им живот е пълен с радост и щастие, душевна топлота и разбиране. Партньорите лесно и бързо свикват един с друг, привързват се и заедно вървят нагоре към успеха.

- Дева.

Съюзът е среден. Девата е привлечен от Дамата Везни, но тя най-вече се прехласва по умението му да се държи в обществото. Всъщност, тя вижда с кого си има работа, но не губи надежда да прекрои партньора по свое желание. При това двата знака са хармонични в интимните отношения, което никак не е маловажно за един брак.

- Везни.

Сложен съюз. Събират се два сходни, прекрасно разбиращи се помежду си знака. Двамата се гледат като в огледало и получават само това, каквото дават. Везните винаги се нуждаят от подкрепа, затова в този брак липсва опората. В интимен план отношенията са несполучливи, липсва искрата помежду им. Когато бракът се разпада двамата запазват дружески отношения.

- Скорпион.

Скорпионът се привърза към Дамата Везни. Но в сексуален аспект те имат малко общо помежду си и бракът постепенно се превръща в наказание и за двамата. На Дамата Везни бързо й омръзва черният хумор на Скорпиона и неговата склонност към самоунищожение. Скорпионът няма да получи желаните уют и спокойствие вкъщи.

- Стрелец.

Добър, изпълнен с любов съюз, в който се осъществява мечтата на Стрелеца за спокойна и хармонична партньорка. Този брак е леко скучен за енергичния Стрелец. Но и двамата умеят да отстъпват и бракът е хармоничен, уравновесен, липсват скандалите и изблиците на страст.

- Козирог.

Най-добрият възможен за Козирога съюз – той е намерил красива и уравновесена партньорка, идеалът на Прекрасната Дама. На свой ред Козирогът допълва Дамата Везни с недостигащите й динамика и целеустременост. Те прекрасно си подхождат в емоционално отношение. Съюзът е стабилен.

- Водолей.

Един от най-сполучливите съюзи за Водолея. Домът на тази двойка е спокоен и гостоприемен, в семейството почти няма конфликти. По повечето определящи въпроси партньорите имат сходни възгледи, дори редките конфликти отшумяват с годините.

- Риби.

Тежък съюз на двама души, които почти не се разбират един друг. Бракът може да бъде запазен само благодарение на Везните, които винаги се стремят да запазят равновесие. Впрочев Рибите също избягват откритите конфликти. Сексуално двамата си омръзват бързо. Така и продължават да съжителстват – всеки със своите интереси, всеки дърпа чергата към себе си.
Папка: Само за Дами | Добавил: Пим (15.05.2009)
Разгледан: 1042 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.94.202.172