Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:05
01.04.2020
Сряда
3.227.252.54


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Любов и Секс » Само за Дами


Любовен Хороскоп [33]Еротичен Хороскоп [13]
Сексуален Хороскоп - Мъже [37]Партньорски Хороскоп [12]
Само за Дами [12]Сексуален Хороскоп - Жени [24]
Сбогуване [12]


С кого си пасва Дамата Козирог

Вие сте Козирог, а Той е:

- Овен.

Сложен съюз. Дребнавата, целеустремена Дама Козирог, с нейното външно смирение и вътрешна студенина, и бурно протестиращият Овен, реагират неадекватно един на друг. В секса отношенията са твърде сложни, те не могат да компенсират конфликтите и неразбирателствата в останалите сфери.

- Телец.

Сексуално са напълно съвместими. Като цяло съюзът е сполучлив, макар и малко тежък за Телеца: тя дребнаво ще се заяжда с него и ще накърнява правата му.

- Близнаци.

Рядко срещан брак. За Дамата Козирог Близнаците са лекомислени, несигурни и инфантилни. Партньорите съществуват в различни светове и много се дразнят един от друг. Ако бракът все пак се състои, Дамата Козирог ще прави с Близнаците каквото си пожелае.

- Рак. 

Този съюз е невъзможен в зряла възраст, но се среща сред младите хора. Дамата Козирог се стреми да потисне Рака и да направи от него домашен любимец. Бракът се сключва от глупост. Постепенно съпрузите разбират колко различни хора са.

- Лъв.

По-правило съюзът е тежък и мрачен. Дамата Козирог дълго търпи Лъва и се примирява с него. Той все още твърде много й харесва. Впоследствие, когато Лъвът покаже царствения си характер и престане да я забелязва, тя ще му върне тъпкано за всичките обиди. Сексуално са безразлични един към друг. Привличането им е на интелектуално ниво, емоциите не играят голяма роля.

- Дева.

Съюзът е странен и скучен, но се среща често. Търпеливата и потайна същност на Дамата-Козирог не й позволява да покаже на Девата, че го харесва. Всеки от партньорите има свой живот. Впрочем, това ги устройва, така и на двамата им е спокойно. Животът им е празен, но без конфликти. Девата по правило е домошар, рядко има извънбрачни връзки, особено ако си е избрал Козирог за съпруга. Партньорите почти не си допадат, включително и в секса, но бракът рядко се разпада.

- Везни.

Тежък съюз, особено за Везните. Безкрайната им нерешителност дразни Козирога. Тя започва да му припомня всички минали обиди. Двата знака трудно се разбират. Това, което е важно и близко за единия, не предизвиква никакви емоции у другия. Освен това и в интимен план двамата не се разбират. И все пак живеят заедно, това е случаят, когато под един покрив съжителстват двама самотници.

- Скорпион.

Оптимален за Скорпиона съюз. Такъв брак сключват хора с устойчива психика, в зряла възраст. Съюзът се държи на взаимно уважение и компромиси. На зряла възраст умореният, разочарован, достигнал Познанието Скорпион ще намери щастието си именно с Дамата Козирог. А и на нея няма да й е зле. Целият си негативен потенциал Скорпионът е изразходвал в младите си години. Той вече знае, че всичките му черни стрели в посока на партньора, се връщат като бумеранг към него. Той е станал предпазлив и не пръска отрова толкова често, колкото изисква естеството му. Освен това Дамата Козирог е добра домакиня, вкъщи ухае на сладкиши и когато той облича прясно изгладена от нея риза, той разбира, че не иска да върне бурното си минало. Дамата Козирог ще намери в този брак спокойствие и сигурност.

- Стрелец.

Съюзът не е лош. Между партньорите може да има голяма любов, въпреки че те са много различни и обикновено си изневеряват (тя – за да отмъсти). В съвместния живот, въпреки своята енергичност, Стрелецът губи. Дамата Козирог го подчинява изцяло и не го напуска само от чувство за отговорност.

- Козирог.

Среден съюз. Той търси у нея своя идеал, но вижда, че идеалът не отговаря на реалността. Тя си избира съпруг според принципа: стани такъв, какъвто искам аз. Към брака и двамата се отнасят като към добра инвестиция, считайки тази форма на съвместен живот за удобна и сигурна.

- Водолей.

Много рядко срещан съюз. И двамата партньори са сдържани, делови хора. Бракът се държи на взаимното уважение. Вътрешните конфликти се появяват след доста дълго време и са пулсиращи. Съюзът може да продължи дълги години, ако Водолеят е сключил брака в зряла възраст, след 30 г. Сексуално партньорите си подхождат добре.

- Риби.

Често срещан, но не много сполучлив съюз. Събират се партньори, които нямат нищо общо помежду си. Те са способни да живеят мирно, примиряват се и се търпят. И двамата не показват на другите какво им е на сърцето. Отстрани погледнат, бракът е стабилен, често бива даван за пример.
Папка: Само за Дами | Добавил: Пим (15.05.2009)
Разгледан: 954 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.227.252.54