Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


18:57
18.02.2020
Вторник
3.229.118.253


Онлайн: 8
Гости: 8
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Любов и Секс » Любовен Хороскоп


Любовен Хороскоп [33]Еротичен Хороскоп [13]
Сексуален Хороскоп - Мъже [37]Партньорски Хороскоп [12]
Само за Дами [12]Сексуален Хороскоп - Жени [24]
Сбогуване [12]


Любовта между Жена Везни и Мъж Козирог

... и тя седна до него на крайчеца на леглото. Каза, че ако иска, ще му даде целувка, но Питър не разбра какво има предвид и протегна очаквателно ръка.

-  Не ми казвай, че не знаеш какво е това целувка! - ужаси се тя.

-  Ще разбера, когато я получа - отвърна той неловко.

 

В началото жената Везни ще сметне мъжа Козирог за прекалено закостеняло старомоден, традиционен, скучен и тромав, за да отговаря на розовия образ на мъжа от мечтите й, изтъкани от копринените нишки на розовото й въображение.

Ще го сметне за невъзможно консервативен, с твърди принципи, упорит, прозаичен, без чувство за хумор и потискащ. Ще реши, че е безпочвен песимист, невъзприемчив за чуждото мнение и емоционално студен. След като нахвърля всички тези оценки в едното блюдо на везната си, тя положително ще трябва да се опита да понапълни и другото с някои от добрите му качества. В противен случай Козирогът, астрологията - а и аз - ще я обвиним в несправедливо отношение към способностите на този мъж като любовник и като съпруг. Не е приятно всички да са срещу теб, нали, прекрасна лейди? Добре, нека сега ти помогнем с някои от положителните качества на Сатурн, за да бъде анализът ти на Козирога, който е спечелил поне вниманието, ако не и сърцето ти, малко по-обнадеждаващ и претеглен.

Че е упорит, упорит е. Признаваме. Той е роден под земен, не под интелектуален въздушен знак като теб и затова може да бъде непреклонен, когато си втълпи нещо. В известна степен е и старомоден, но някак по много очарователен начин, не мислиш ли? Това е част от хубавите му качества. Като жена Везни едва ли имаш нещо против мира и спокойствието.

Консервативен и традиционен ли? Е, зависи. Не е задължително да си традиционен, за да си консервативен. За да останеш вярна на слънчевия си знак, ще трябва да огледаш това обвинение по-внимателно. „Консервативен" е относително понятие. Един обикновен обирджия е консервативен за крупния фалшификатор на ценни книжа или за хитрия банкер, който злоупотребява с поверените му пари. Садизмът на нацистките шпиц-команди изглежда консервативен в сравнение с достоверната информация за жестоките побои, душене, а понякога и трайно осакатяване на безпомощни жертви от разни биячи в полицията на Лос Анжелос и от подобни зверове - „блюстители на закона" - в Чикаго, Ню Йорк и други градове в страната на обещаната „свобода и справедливост за всички". Публичният нудизъм по плажовете е консервативен за поддръжниците на новите римски палати за сексоргии строени от предприемачи като собственика на японската верига ресторанти „Бенихана”. Поршето и Бе Ем Ве-то са „консервативни” според собственика на ново ферари или ланча. „Бийтълс" са „консервативни" за „Ролинг Стоунс", а те пък от своя страна - за „Кис" (рок групата, която отиде толкова далеч, че се върна, преди да е тръгнала). Всичко е разположено в кръг и ако ще мерите обиколката му, няма значение откъде ще започнете.

Например, измервайки кръга обратно на часовниковата стрелка, Козирогът Карл Сандбърг рисува Линкълн като „консервативен" спрямо Козирога Ричард Никсън. Козирогът Хауард Хюс бе (и все още е) „консервативен" в сравнение със симпатягите, които притежават корпорацията „Сума”. Когато прегледаш списъка си в кръг и поразмислиш, може да промениш мнението си и да определяш „консерватизма” не като традиционност, а като по-малка степен на каквото и да било по пътя за никъде. Затова е по-добре да преразгледаш становището си и да прехвърлиш консерватизма му в блюдото за положителни качества на везната си.

Да, Козирогът определено е с ясно изразено мнение, от което трудно отстъпва, но към положителното блюдо можеш да прибавиш и следствието от това, а именно, че не е безличен. Понякога наистина не е пламенен в емоциите, но можеш да допълниш блюдото на преимуществата с факта, че не е нито прибързан, нито импулсивен и склонен към страстни гневни изблици (а ти знаеш как те отвращават такива неща), освен ако планетите в рождената му карта не са в прекалено неблагоприятни аспекти, което може да се случи на всеки слънчев знак, не само на Козирога. Дори и на Везните. А сега, ако нямаш нищо против, извади от отрицателното блюдо на везната определението „без чувство за хумор”. Не си права. Изчакай, докато го опознаеш но-добре. Ще откриеш, че той има чудесен специфичен хумор който точно отговаря на особеностите на тия смешни същества - обитателите на Земята. Рядък и тънък е, но усетът му за мястото и времето на смешката е изключителен. Освен това Козирогът е внимателен и верен. Честен е и на него може да се разчита. Работи сериозно, никога не мързелува и не бездейства. Умее да оцени изобразителното изкуство и музиката, но не говори много за това. Нито пък тръби наляво и надясно за дълбоката си вродена прозорливост по отношение на човешката природа.

Как е везната ти сега? Почти уравновесена между недостатъците му; от едната страна и преимуществата му от другата? Още ли не можеш да решиш какво да правиш с песимизма му и с потискащото въздействие, което той има върху теб? Е, добре, сети ли се да го погледнеш от другата страна - може би неговата? Която би могла да се окаже също и твоя, когато я разгледаш от центъра, защото мъжът Козирог тайно си мечтае да повдигне оптимизма си с няколко сантиметра, да го изравни с твоя повече, отколкото ти показва. Не е ли това любимият ти опит да развеселяваш тъжните, като обясняваш безполезността на безполезното? Той наистина се нуждае от вълшебния допир с твоята слънчева настройка и въздушно интелектуално предизвикателство, за да се освободи от задръжките си и да запълни празнината, която не би признал дори пред себе си. Прекалено срамежлив е, за да ги каже, че усмивката ти го просълзява. Обърни внимание следващия път, когато му изпратиш една от онези усмивки - специалитет ва Везните, които осветяват стаята като стотици свещи, пламнали изведнъж. Видя ли как бързо обръща глава и се прави на зает, а ти му прекъсваш работата или мислите? Когато отново се обърне, държанието му е по-рязко отпреди, гласът - по-дрезгав. Това прави самообладанието с мъжете. Самодисциплината на Сатурн, която е заложена в този мъж още от рождение, го обгръща със студено очарование, което кара хората да се отдръпват, без да подозират колко силно той би искал да останат.

Но ако си направиш труда да се вгледаш дълбоко в очите му, ще откриеш мекия щастлив проблясък на Козирога, който иска да се освободи и да се усмихне заедно с теб, стига да е сигурен, че е безопасно да се довери на чувствата си. Очите са огледало на душата. Ако го уловиш неподготвен, можеш да се вгледаш в тях и да видиш топлите вътрешни пламъчета, скрити зад ледената неприветлива маска, която понякога си слага.

Не е задължително сексуалната съвместимост между Везните и Козирога да проличи още с първата прегръдка. Жената Везни може да се почувства обидена и отблъсната от известната необяснима студенина в подхода му, която погрешно тълкува като липса на интерес. Той също може да реши, че сдържаността в отговора й показва отчуждение. Точно както в природата елементите на въздуха и земята са различни, така и въздушният и земният характер на Везните и Козирога са загадка един за друг. Внимателните и настойчиви усилия обаче могат да доведат до необикновено въодушевление в любовния им акт. Привличането между „различното" може да се окаже мощен магнит за сексуалното желание. Сякаш никога не свършват нещата, пито жената Везни и мъжът Козирог могат да си покажат. Неговата затвореност първоначално я притеснява, след това постепенно любопитството й странно я привлича да проникне в мълчанието му и да измери дълбините му. Неуловимата въздушна свобода на поведението й и начинът и на изразяване силно впечатлява, също като крясък на чайка по време на разходка по брега - изненадващ и натрапчив. Дори цял живот да прекарат заедно, тя никога няма да разкрие истинската същност на този човек, нито пък той някога ще успее напълно да разбере нейните постоянно променящи се страсти.

Така че незадоволеният копнеж може да вземе две посоки. Може да засили близостта им с мълчаливото предизвикателство, което прави сексуалните им преживявания винаги обещаващи и поради това вълнуващи. Привличането им може да бъде наново разпалвано дори и след дълги периоди на взаимно отчуждаване. От друга страна, не е изключено двамата постепенно да загубят сексуален интерес един към друг от притеснение, че не разбират как да се удовлетворят взаимно. Коя посока ще изберат, зависи от аспекта между Слънцата и Луните в партньорския им хороскоп, а също между Марс и Венера. Нещо повече, зависи от самите тях, от силата на тяхната любов.

Жената Везни има мелодичен глас и плавни движения. Тя е нежна, грациозна и сантиментална, омайна като роза. В същото време обаче е решително независима, колкото и добре да са прикрити голямата й амбициозност и интелект зад бляскавата фасада на кадифената й Венерина усмивка и трапчинките от смеха й. С благи думи и с комплименти тя може да убеди всеки мъж с готовност (и дори с огромен ентусиазъм) да прави това, което й харесва. Но здраво стъпилият на земята Козирог може да устои на очарованието й, когато нейните предпочитания се разминават с неговите.

Вземете например Джейн Томпсън. Тя е зодия Овен, но това е без значение, тъй като жената Овен и жената Везни са еднакво свободолюбиви и независими по природа. Джейн е симпатичната тъмнокоса съпруга на Джим Томпсън Големия, губернатор на Илинойс, бивш прокурор (Джейн, не Джим) и заклета феминистка. Когато през 1978 година били благословени с първото дете, родило се на седемдесет и две годишния илинойски губернатор, те го кръстили с носталгичното име Самата и го сложили в подходяща старомодна, старовремска люлка, която да отговаря на старомодните разбирания на таткото за бащинството (въпреки феминистките убеждения на майката).

- Детето ще носи рокли, защото татко ще му купува само рокли -заявил твърдо бащата в едно интервю, поглеждайки към спящата си дъщеря. (Нека му пожелаем късмет с малката Лъвица Саманта.)

Няма значение, че губернаторът Томпсън е Телец. Мъжкият земен знак си е мъжки земен знак. В някои отношения между Телеца и Козирога (или консервативния Рак) няма съществена разлика. Мъжът Козирог може да бъде забавен, верен, любвеобилен и да печели всички сърца (точно като дружелюбния и сърдечен Голям Джим), но всички Козирози са малко шовинисти, що се отнася до жените в техния живот.

Тъй като мъжът, ръководен от Сатурн, не може да се откаже от убежденията си, а жената Везни е по-отстъпчива благодарение на въздушните си елементи, тя по-лесно ще промени позицията си. Следователно голяма част от отговорността за връзката им може да падне на нейните изящни но силни рамене. Ако се опита истински, нейният влюбен и благодарен Козирог ще я възнагради с романтичната почетна степен за „изкуството" да синхронизира личността си с неговата. Може би ще сложи златна гривна на китката й с инкрустираните на латински думи: Artium Elegantium Exquisitariumqur Doctoris. След това тя може да му поднесе старовремски джобен часовник с прибавени към него ланец и старинно украшение, като допълнение към величествената му външност за спомен от сладостта на миналото, с надпис от вътрешната страна на капачето: „Упоритостта и консерватизмът раждат мира и уюта", или някаква тяхна лична тайна като например „4-10 е щастливото число на ангелите".

Папка: Любовен Хороскоп | Добавил: Пим (03.05.2010)
Разгледан: 1899 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.229.118.253