Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:47
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Любов и Секс » Любовен Хороскоп


Любовен Хороскоп [33] Еротичен Хороскоп [13]
Сексуален Хороскоп - Мъже [37] Партньорски Хороскоп [12]
Само за Дами [12] Сексуален Хороскоп - Жени [24]
Сбогуване [12]


Как се сваля мадама според зодията й?!

Любовен хороскоп на 12-те основни типа жени


Искате ли да разберете за сексуалната натура на жената, какво може да се очаква от нея, и какво тя очаква от вас? Искате ли да намерите тази, която ще ви удовлетвори и която може да ви хареса? Тук може да разберете за най-различни тънкости на всяка от зодиите.ОВЕН (21.03. - 20.04.)

Овцата трябва да се прелъстява настойчиво и бързо. Тя или ще даде всичко веднага, или нищо и никога. Най-добрият начин за прелъстяване е да извършите забележителен подвиг. Жените–Овен са много горещи и страстни, затова предпочитат схватливи и отстъпчиви партньори. Може да ви се струва, че те са абсолютно лишени от кокетство и са равнодушни към проявите на галантност по свой адрес. Например те не искат да им се подава палтото и да им се отваря вратата. Но! Помнете, че всичко това е само защото от вас очакват нещо по-голямо. Тялото на Овцата напомня еластична топла топка, косите й обикновено са с тъмен отблясък, а кожата – с мургав оттенък. Дори ако в техния род няма южни прадеди...

ТЕЛЕЦ (21.04. - 21.05.)

Когато жената-Телец има мисъл, тя мисли доста обстойно. Друга характерна особеност: зрялата жена-Телец задължително трябва да бъде пълничка. Ако тя не е пълничка, значи нещо не е както трябва. За да бъде всичко наред, необходимо е правилно да се грижите за нея. Трябва да я храните със сникерс и месо, да й давате за пиене сладки напитки. Едновременно с това да я милвате по ерогенните зони. Ако жената-Телец няма всичко това, тя е нещастна и много страда. Ако тя има това, тя е щастлива и любвеобилна. В паузите може да й разказвате еротични вицове, да четете на глас нещо занимателно и да пеете песни. Най-големи шансове имат бизнесмените и военните.


БЛИЗНАЦИ (22.05. - 21.06.)

С Близнаците всичко се случва леко и не скучно, макар понякога и много рационално. На някои това им харесва, на някои – не. Всичко е до вкус. Въпреки че те понякога изглеждат лекомислени и непостоянни, те са доста пресметливи. Често подвеждат партньора си, проявявайки повишен интерес към неговата персона. При Близнаците такъв интерес може да изразява само присъщата им любознателност, а не това, че имат в наличност някакви далечни планове. Под този знак често се срещат гласовити партньори, които обичат отчетливо да изразят своето отношение към ставащото с разнообразни думи и звуци. Голямо удоволствие може да се получи от съвместно разглеждане на еротични картички, от разучаване на нови сексуални пози и обсъждане на общи познати.

РАК (22.06. - 22.07.)

Присъща на тези жени е вродената способност да се вкопчват, развита е до такава степен, че няма никаква надежда за лека раздяла. Те умело обхващат мъжете със своите изящни клещи, а за наказание за лошо поведение щипват някъде по нежно място. При добро поведение на вас ви е гарантиран семеен уют и вкусно домашно ядене. Ако сте поет - получете възможността ежедневно да се наслаждавате на изучаването на тайните на живота и смъртта, скрити в сивата мъгла в очите на вашата приятелка. Само че следва да се знае, че жените-Рак не харесват поетите, които нямат пари. Тях повече ги привлича солидността на партньора и неговата способност да създаде пълноценно семейство. Те са много чувствителни към ритуалните дреболии, много ревниви, биват и коварни.

ЛЪВ (23.07. - 23.08.)

Понеже търгът тук е неуместен, ще е необходимо да се докаже достъп до тялото по пълна програма. Избраникът трябва да има мъжествена фигура, престижна кола и бляскава репутация в обществото. Няма да минете без серенади под прозореца и дуел със съперника. Винаги уверената в своите сили Лъвица повече от всичко обича всичко да бъде ефектно и драматично като на кино. И нейният партньор трябва да бъде главен предмет на гордостта й. Поне в началото. Достойнството на Лъвицата е в това, че тя никога не мрънка пред силния пол и изобщо не ви закача за дреболии. Лъвиците предпочитат да представят себе си в едър план.


ДЕВА (24.08. - 23.09.)

Любовта с Дева укрепва здравето и разширява кръгозора. Жените от този знак са много интересни. Те много добре знаят правилата. А също така, много добре знаят и как да ги нарушават. Съкровените желания казвайте на Девата не с влюбен поглед и тънки намеци, а в прав текст. След някакъв размисъл вие ще получите обоснован отговор - може би положителен, а може би и нецензурен.Не трябва да се лъжете от непорочно-наперчената външност на Девите. Понякога става така, че младите Деви се срамуват от своята неопитност. За това пак зрелите Деви нямат никакви комплекси и от нищо не се срамуват. Те най-добре от всички владеят различни сексуални техники.

ВЕЗНИ (24.09. - 23.10.)

Жената, родена под знака на Везните, иска да се харесва на всички. Когато се намирате до нея, важно е да разбирате, че сексът и флиртът са съвсем различни неща. Инак безславно ще увехнете от еротични страдания. При избора на постоянен партньор Везните са много взискателни и за да приемат съдбоносно решение, те трябва да почувстват нещо много важно. Те искат мъж, който би ги водил след себе си, при това не само тях, а и всички останали. А също така – партньор, с когото да не изпитват неудобство в присъствието на околните. Трябва да живеете с Везните красиво, комфортно, понякога да подарявате цветя и да носите кафе в леглото. Везните ценят мъжествения темперамент на своята половинка не по-малко от комплиментите и изискаността в общуването.

СКОРПИОН (24.10. - 22.11.)

Възвишеният дух на Скорпиона се бори с тялото му. Заради това от Скорпиона изхождат едновременно мощен sex appeal, и жестока аура на строг човек, като чели казваща за това, че ако ще се прави любов, то ще е по сериозен повод. Знакът на Скорпиона се отличава с такива качества като алчност и желание да се прави всичко истински. За това жената-Скорпион най-много обича силните мъже – във всеки един смисъл. В еротичните игри Скорпионите са много страстни и не пренебрегват елементите на един здрав садо-мазохизъм. Жената-Скорпион трябва да се обича дълго и много, в най-лошият случай - скъпо. Преценете своите сили и финансови възможности. Романтиците-вегетарианци, неспособни заради пацифистките си убеждения да прережат гърлото на кокошка, нека да не се безпокоят!

СТРЕЛЕЦ (23.11. - 21.12.)

Жената Стрелец гледа не право в целта, а някак си в далечината. И ако там, в далечината, която се вижда зад вас, тя не вижда нищо интересно, тя няма да има никакъв ентусиазъм в общуването с вас. Това е смесица от префинена дама и спортистка. Аристократичното благородство естествено се погажда с простоватата грубост. За да имате непрекъснато до себе си такава амазонка, ви е необходим непрекъснат полет на духа и устремено на някъде движение на тялото. Най-добре да правите любов някъде на плажовете в Кипър, в междучасията между докладите на научните симпозиуми, а също така на риболов или лов. Най-много я възбужда ловът на партньори. А след като е достигнала целта си, изпитва желание да се прехвърли на нещо по-труднодостъпно.
КОЗИРОГ (22.12 - 20.01.)

В ранната си младост Козите са малко сухи. За да започнат да живеят пълноценен еротичен живот, необходимо им е да се угоят, да пораснат и да натрупат опит. За тези, които са над 35, такава приятелка на живота може да им се стори доста примамлив вариант. За женене, естествено, може да става и млада Коза, но от зрялата вие ще получите повече удоволствия. Зрялата Коза освен сексуална привлекателност има още едно уникално преимущество, което е много ценно за домашните и впечатлителните мъже - нейното рамо винаги може да се използва като надеждна опора при различни жизнени неприятности. Незадоволената Коза може търпеливо да крие своята незадоволеност дотогава, докато тя не срещне някой, който действително да й подхожда. Когато той се появи, тя ще прояви настойчивост. Прелъстяването в нейно изпълнение не винаги е изтънчено и изящно, но пък е подплатено материално и добре изчислено по време и място.

ВОДОЛЕЙ (21.01. - 19.02.)

Тук е недостатъчно да сте физиологичен мъж. Първо е необходимо да станете Приятел и Съмишленик. Има още едно условие - да бъдете самостоятелен и да се различавате от общата маса със своеобразните индивидуални особености. Под този знак се раждат не най-чувствителните, но пак най-интересните и непредсказуеми партньори. Те са екстравагантни, обичат свободата си и не ревнуват за дреболии. Проявяват ненатрапчива склонност към феминизъм и нетрадиционни форми на секс. Любовта минава на фона на общи приятели,а понякога и в техните домове. Вие редовно ще откривате за себе си новите страни на техния неуловим характер. Любимите цветове на Водолея - от студената палитра на зимен пейзаж. Ярко червените рози могат да се окажат неуместни.


РИБИ (20.02. - 20.03.)

С жената, родена под знака на Рибите, може да се почувствате като наркоман. В нея може да се потопите като в топла вана, и да забравите за всичко на този свят. Това е много приятно и провокира към злоупотреби. Тези, които губят чувството си за мярка, могат да се събудят рано, към 5 часа, и да се окажат изведнъж самотни. Рибите имат изразителни бледи очи, прозрачна кожа (колко те са по-близо до Овена - толкова е по-розова), меко и податливо тяло. Специфична ерогенна зона са ходилата. Инициативата в живота и в секса склонни да отдават на партньора си. В това не е тяхната добрина и слабост, а по-скоро своеобразната “рибешка” корист - да се избавят от грижите и безпокойствата, свързани с отговорността за инициативата. В замяна е гарантирано бездънно море от съчувствие и преживяване (не забравяйте да дадете повод), и всичко останало, естествено.

Папка: Любовен Хороскоп | Добавил: Пим (15.05.2009)
Разгледан: 7474 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.234.244.181