Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:28
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Любов и Секс » Любовен Хороскоп


Любовен Хороскоп [33] Еротичен Хороскоп [13]
Сексуален Хороскоп - Мъже [37] Партньорски Хороскоп [12]
Само за Дами [12] Сексуален Хороскоп - Жени [24]
Сбогуване [12]


Как да спечелите избраника си според зодията му?!

Хороскоп на бъдещия ви съпруг с няколко изречения

Как да спечелите избраника си според зодията му:

Овена с бормашина

Той живее на принципа: Славно поработихме, сега е време здравата да си починем. Ето защо ако открие в дома ти хубав комплект инструменти, ще се почувства на нужното място в нужното време. Така изведнъж ще свършат и проблемите с течащите ти кранове, с висящите щори и други дребни битови дертове. А след като му приготвиш и вкусна вечеря, можеш да го почерпиш и с прекрасна любовна нощ. Ще видиш, че слабостта към домашните занимания и вкусната храна ще теглят Овена към дома ти като магнит.


Телеца на дивана

Той е ленив до безобразие! На всичкото отгоре обича всякакъв вид аксесоари за собствената си нежна натура. Ако ти е нужен такъв спътник в живота (който вероятно по-късно ще се налага да превъзпитаваш!), обзаведи жилището си с огромен удобен диван, отрупан с възглавнички. Нека Телецът се въргаля върху тях, гледайки мач, докато ти се стараеш в кухнята. Къде освен в твоя уютен дом този мързелан ще намери такова разбиране? Веднага ще му се прииска да се засели там.

Близнаците на трон

Този мъж е фанатик на тема информация и делова заетост. Всичко, което му е нужно, за да се чувства напълно щастлив, е удобен работен стол пред бюро с всичко необходимо за виден шеф - телефон, компютър, най-прясната преса. Е, трябва да има и телевизор. Не бива да обръщаш внимание на това, че той все ще е залепен за мобилния си телефон и същевременно ще слуша новини, ще чете вестник и ще говори! Възможността да седи на неприкосновения си мислен трон в центъра на твоето малко царство, обграден с всички атрибути на ръководител, ще го привърже здраво към дома ти.


Рака с черпак

Извадила си късмет. От всички места в дома ти този екземпляр най-много обича кухнята и обожава да готви. За да го привържеш, не ти трябва много - няколко красиви сервиза и прибори, салфетки, бурканчета с подправки, и няма да можеш да измъкнеш Рака от кухнята. Но заедно с това е добре да му готвиш вкусно и да имаш предвид, че в бъдеще при съвместния ви живот почетното място до печката ще бъде заето от него. На теб ще ти е разрешено да се доближаваш само до мивката. Много дами мечтаят за такова разделение на труда.

Лъва с прах в очите

Не мързелувай и направи всичко възможно да си набавиш красив сервиз с позлатени ръбчета. Лъвът обича най-много да стои с блеснал поглед сред многочислени гости. Такива той, разбира се, ще приема и в твоя дом. Ако му дадеш такава възможност, Лъвът непременно ще се настани при теб. Ще се наложи обаче да го обградиш с луксозни вещи - от бродирани салфетки до копринени чаршафи. Така е, щом се налага да живееш с царя на животните! За сметка на това пък Лъвът се старае да осигури на половинката си колкото се може повече придобивки.

Девата с парцал

Пази се, защото този мъж е невероятен чистофайник. Ако Девата заподозре, че в къщата ти има прах, за да докажеш противното, ще трябва да минеш с чисто бяла кърпа по ъглите. Той ще се държи като свекърва! С мръсотията ще оправдае и своето напускане. Ето защо ако искаш здраво и задълго да привържеш Девата към себе си, домът ти трябва да е стерилен. Никакви прашинки, неразбория, разхвърляни предмети, а и ти самата трябва да си като извадена от кутия. Тогава той с удоволствие ще се засели при теб. Освен това Девата обича здравото хапване и сънят на отворен прозорец по всяко време на годината. Ако това не те плаши, грабвай прахосмукачката и парцала!

Везните в градината

Те обожават красивото и го оценяват още с влизането си в дома. Изящно огледало? Отлично. А какъв килим, и свещник... О, дори зимна градина! Това е прекрасно! Този мъж е във възторг, когато в дома има препълнена библиотека, красиви картини, репродукции и изящни снимки на стопанката на дома. Везните биха се привързали бързо към теб и при наличието на многофункционален музикален уред и обширна фонотека.Скорпиона с въдица

Обикновено той се занимава с нещо увлекателно - рисуване, дърворезба, фотография, колекциониране. Ще ти бъде много благодарен, ако му създадеш условия за творчество. Обзаведи малко ателие в някой ъгъл, където да може да пили дърво, да сложи ваничката си за снимки, да си подреди маса, кресло и лампа, и той ще се улови сам на въдицата ти. И, разбира се, пази или подреждай из цялата къща излезлите от ръката му произведения, дори и ако мястото им е на боклука. Скорпионът иска постоянно да вижда плодовете на своето творчество. Това ще го привърже силно към мястото, където са те.

Стрелеца на сметището

Той е яростен привърженик на минимализма, затова трябва да изхвърлиш всичко излишно. Скоро след запознанството си с него ще ти се наложи да изхвърлиш на боклука всичко старо, което се въргаля в жилището ти. Но в крайна сметка кое е по-важно за теб - старите мебели или новият мъж? От любимите си джунджурийки можеш да оставиш само стилните неща - сувенири от далечни пътувания, репродукции на картини от модерен художник. Добре ще е да имаш и някакъв уред за поддържане на физическата форма.

Козирога в тоалетната

Той е истински фанатик по отношение на дизайна и свежите идеи в интериора. Ако искаш да го свалиш, кажи му, че имаш намерение да преобзаведеш жилището си или поне тоалетната. Той с удоволствие ще се включи в дейността, ще ти даде куп съвети и току-виж самостоятелно се заел да купи и монтира модерните детайли. Ако в дома ти се появи санитарен възел, подреден от неговите ръце или под неговото мъдро ръководство, той просто няма да е в състояние да го напусне. И готово - мечтата ти за този мъж ще се сбъдне.

Водолея в банята

Най-важното в този случай е банята. Нека в нея всичко да блести, да е красиво, да има всякакви шишенца с пяна, телове, ароматни масла, пухкави хавлии и приспособления за водни процедури. И още нещо: да си остане между нас, момичета, но Водолеят обича да прави секс във ваната. Можеш да му го организираш. Този фен на модното обича също много светлина и въздух. Отвори прозореца или пусни климатика и Водолеят ще се настани при теб навеки.


Рибите по пижама

Можеш смело да го поканиш в спалнята си. Мъжът Риби обожава всички женски аксесоари - дантелено бельо, пеньоари, красиви бижута и козметика. Уютната атмосфера може да бъде допълнена от красив дискретен абажур. Ако този мъж се почувства в спалнята ти като в тих пристан, никога няма да пожелае да я напусне. И не забравяй да му осигуриш мека пижама - при условие че ще бъде съхранявана в твоята спалня, разбира се.

Папка: Любовен Хороскоп | Добавил: Пим (20.05.2009)
Разгледан: 15383 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.238.235.248