Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


19:42
18.04.2024
Четвъртък
35.174.62.162


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Любов и Секс » Любовен Хороскоп


Любовен Хороскоп [33] Еротичен Хороскоп [13]
Сексуален Хороскоп - Мъже [37] Партньорски Хороскоп [12]
Само за Дами [12] Сексуален Хороскоп - Жени [24]
Сбогуване [12]


Сдобряването при различните зодии

Помиряването с Овена е просто

Скандалите с него са бурни, но бързо му минава. Ако искате по-скоро да се помирите, наблюдавайте кога ще се охлади и се дръжте така, все едно нищо не е било. Ако не ви е под око - просто му звъннете с някакво предложение. Гласът ви трябва да звучи енергично и бодро. Овенът непременно ще се вдъхнови от този ентусиазъм. Побързайте! Неговият живот тече с бясна скорост, огромен е рискът да го завихрят други събития. Разбира се, Овенът може и сам да направи първата крачка - тогава радостно се съгласете. Не обсъждайте спречкването! Това ще предизвика у него само досада и раздразнение и той ще съжалява, че отново е с вас. Бъдете весела, активна и енергична и той ще поиска отново да ви завоюва.


Мирът с Телеца не настъпва веднага

Той няма склонност към бърза смяна на настроенията. Може да се сърди дълго, но по принцип е миролюбив и е способен да оцени всеки опит за примирие. Постарайте се да не изяснявате отношенията си по телефона, той предпочита личното общуване. Поканете го на гости, пригответе му любимото му ядене - пътят към сърцето на мъжа Телец наистина минава точно през стомаха. Създайте уютна атмосфера на любов и покой, нека го заобикалят неща, които му напомнят за най-приятните ви мигове заедно. Облечете нещо, което винаги е харесвал, сгответе зашеметяващ специалитет и той непременно ще поиска да спре в родното пристанище. Доказателство за миролюбивите ви намерения трябва да са делата, а не думите, затова не обсъждайте кавгата.

Не отлагайте помиряването с Близнаци

Особено ако връзката не е брачна. Те просто не са способни да зациклят на страдания. Не стойте настрана в самотно преживяване на скарването. Колкото е възможно по-бързо възстановете отношенията си, за да можете отново да препускате в живота до него, ако такъв живот изобщо ви устройва. Първата крачка непременно трябва да направите вие. Няма да ви е трудно, не е необходима дори лична среща. Достатъчно е непринудено обаждане по телефона. Вкарайте го в оживен разговор, затрупайте го с новини, дърдорете весело, все едно нищо не е било. Дори не споменавайте за караницата. За Близнака тя вече е минало без значение. Повече хумор, блясък в очите, непосредственост и никакви, ама никакви претенции!

Ракът дълго се надува

Той има силна емоционална памет. Който и да е виновен за раздора, той дълго ще помни неприятностите. Няма да прояви инициатива за примирие, затова вземете нещата в свои ръце. Най-добре е възстановяването да стане в тиха домашна обстановка или сред природата. Например в парка, където ви е било толкова хубаво заедно... Непременно му покажете, че скарването не ви е оставило равнодушна и ви е причинило не по-малко страдания, отколкото на него. Напомнете му за предишното скарване и за последвалото го примирие. Споделете надеждите си, че и сега всичко ще завърши благополучно. Спомнете си забавни общи истории, въвлечете го в някакво дребно семейно мероприятие. Ще видите, че вашият любим Рак вече е забравил и преживял скарването, и е разбрал, че го обичате както преди.

Подчертаното му чувство за собствено достойнство не му позволява да се примири с обидите, причинени от близки хора. В същото време той е по царски великодушен и благороден. Едва ли ще тръгне да изяснява отношенията си с вас. Последвайте примера му - дръжте се естествено и непринудено, бъдете искрена и в деня на примирието не му противоречете. Поканете го някъде, където се събират добри приятели или важни гости. Дайте му възможност да се покаже на света. Постарайте се да изглеждате възможно най-добре, да привлечете вниманието на обществото и да предизвикате възхищението на мъжете. При това се дръжте сдържано и оказвайте внимание само на своя неотразим Лъв. Така ще удовлетворите самолюбието му и той няма да иска да загуби съкровище като вас. Същевременно не предизвиквайте ревност, а му дайте да разбере, че сте толкова прекрасна само заради него.

Оставете Девата да направи първата крачка

Той е твърде предпазлив и излишната ви активност може да предизвика у него само безпокойство и недоверие. Дайте му възможност в спокойна обстановка да обмисли създадената ситуация, да проанализира нюансите във временно усложнилите се взаимоотношения и да оцени техните перспективи. Има надежда, че скарването няма да се проточи. За щастие той доста бързо обмисля всеки проблем. Вярно, че примирието ще бъде усложнено от изясняване на отношенията. Той няма да пропусне възможността да ви „повъзпитава", да ви покритикува и да ви обясни в какво именно не сте били права. При това положение най-добре е да проявите женска мъдрост и със спартанско спокойствие да признаете своите грешки и пропуски. В противен случай рискувате окончателно да се разделите. Постарайте се да не превърнете „мирните преговори" в обнародване на взаимните претенции и в досадно търсене на виновника за кавгата. Излишно е - Девите са така устроени, че се чувстват прави във всяка ситуация. Струва ли си непременно да му доказвате, че не е така?

Везните не понасят неразбирателството

Никак не е трудно да се сдобриш с Везни. С него е по-трудно да се скараш. И все пак, ако вече сте постигнали точно това, не отлагайте помиряването. Този мъж не обича самотата и направо ще се впусне да търси приятно общество. По-разумно е да го поканите на някакво светско събитие и да бъдете приветливи и дружелюбни. Не си струва да обсъждате кавгата - достатъчно е да покажете, че искрено съжалявате за случилото се. В никакъв случай не го измъчвайте с разкази за собствените си преживявания, още по-малко пък се опитвайте да предизвикате у него чувство за вина, дори разправията да е започнала заради него. Вместо да му стоварите вината за случилото се, просто я забравете. Окончателно ще го обезоръжите с нова прическа, добре обмислен тоалет и грим. Никой не може да оцени женската красота по-добре от него.

Скорпионът може и да отмъсти

Най-трудно е да оправиш отношенията си със Скорпион. Той никога не забравя обидите и се опитва да отмъсти на този, който го е накарал да страда. Даже той да е бил причина за скарването, все едно ще се чувства обиден и уязвен. Бъдете готови да налее масло в огъня и примирието да се окаже един съвсем истински скандал. За да се избави от натрупаното напрежение, той има нужда да изхвърли негативните си емоции и да ви накара да страдате още повече. Затишие може да настъпи само след бурно изясняване на отношенията, когато Скорпионът, изплюл всичката отрова, ще се успокои и ще възвърне доброто разположение на духа. Отнасяйте се към подобни прояви от взривоопасен характер с разбиране и съчувствие - като към капризите на малко дете, което не може да се справи с емоциите си. На вашия Скорпион му е нужно половинката му да го приема такъв, какъвто е, с всички недостатъци на сложната му и непримирима натура.

Стрелецът не трупа обиди

Този благороден мъж с готовност ще ви прости, дори да не сте виновни. Той не бяга от изясняване на отношенията, но с присъщата си прямота ще изложи собственото си разбиране за ситуацията. Пригответе се да слушате нравоучения и не се обиждайте на малко грубоватата му откровеност. Обезателно изложете своята гледна точка, бъдете пределно честни и стоически признайте грешките си. Собствените си грешки той едва ли ще иска да признае - не би искал да пострада авторитетът му, особено в очите на любимата. Оставете му правото на собствена трактовка на събитията. Нищо, че тя не е обективна. Не се надявайте, че той ще поиска да вникне в душевните ви терзания и ще се опита да заглади вината си. Подобни дреболии изобщо не го интересуват. Ако той великодушно ви е простил и е забравил обидите, то мъдро последвайте неговия пример.

Не оставяйте Козирога да се затвори в себе си

Обиденият Козирог може задълго да се затвори. Не се опитвайте да го размърдате, приемайки отчуждението му за липса на добро настроение. Вашата активност може още повече да го отблъсне. Не натрапчиво му дайте да разбере, че страшно се нуждаете от помощта му. Особено ако сте свързани от общи задължения пред други хора. На него ще му хареса такава проява на отговорност и ще направи насрещната крачка. Продължете все в този дух - постарайте се да минете без излишни сантименти. Не го измъчвайте с разкази за душевните си мъки и не си изяснявайте как той е понесъл раздялата ви. Постарайте се да му покажете, че сте направили правилни изводи и в бъдеще ще избягвате конфликтните ситуации.

Водолеят е непредсказуем

С него можете да се помирите както минута след скарването, така и след година при доста оригинални обстоятелства. Мирът ще настъпи непременно, Водолеят е дружелюбен и не помни обидите. Ще му хареса, ако направите първата крачка. Добър повод е да го поканите при стари приятели. По-скоро забравете собствените си обиди, той вече отдавна е забравил своите. Не го натоварвайте със своите емоции и страдания, постарайте се да не обсъждате взаимоотношенията си. По-добре си говорете... има ли живот на Марс.


Рибите са раними създания

Те могат да се обидят за нещо, което за всеки друг е дреболия. Безсмислено е да търсите повод за сдобряване, докато той преживява. Не му досаждайте с ненужни въпроси от рода на „Какво ти е?" - той ще мълчи като риба. Не разбирайки причините за неговото поведение, вие само ще задълбочите терзанията му и ще го накарате да страда още повече. Той доста трудно изразява натрупаните емоции с думи. Обидите го завладяват напълно и го изключват от околния свят. Проявете малко търпение и примирието ще настъпи само - точно както след морска буря морето стихва и се показва слънце. Вместо да се изяснявате, спокойно помълчете. Не натрапчиво се опитайте да отклоните вниманието му в друго русло. Не забравяйте, че той се нуждае от вашето съчувствие и от проява на нежност.

Папка: Любовен Хороскоп | Добавил: Пим (17.05.2009)
Разгледан: 12657 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          35.174.62.162