Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:15
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите във Водолей

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Луна във Водолей


Ключова дума - емоционално неангажиран.

Вие считате опита като една добра основа за вашата личност. Реагирате едновременно на прагматично и на идеалистично ниво. Разпускането е много важно за вас, защото имате склонност да се претоварвате емоционално. Имате нужда от кауза или проект, който да освободи напрежението, в противен случай се разстройвате. Това може да доведе до нервно блуждаене или търсене на духовно просвещение. Вашите възприятия са бързи и умът ви и емоциите реагират заедно; така вие имате духовна яснота. Вашето смесване на религиозни, хуманитарни, сексуални и научни наклонности е добро.
Притежавате универсални качества и сте изпреварили времето си. Вие сте обаятелен приятел и компаньон и интересен събеседник. Жените с Луна във Водолей могат да станат твърде ексцентрични и склонни да експериментират, и двата пола трябва да избягват прекалената самостоятелност и чувствителност. Мъжът с Луна във Водолей търси доста либерална жена, особено в областта на секса.
Може да имате склонност към политика, образование или необичайни тематики като астрология и окултизъм. Вероятно проявявате оригиналност, сръчност, изобретателност и научни способности. Вашето въображение е продуктивно и притежавате много творческа енергия; ако не сте внимателен, изобилието от емоционална енергия може да увреди нервната ви система. Вие сте общителен по природа и обичате да членувате в клубове или организации, особено за дадена кауза.
Предпочитате неконвенционалното и цените вашата лична независимост. Вие сте идеалист с широки възгледи, но зад привидната ви дружелюбност се крие голяма доза егоизъм. Трябва съзнателно да контролирате вашето ексцентрично поведение, надменност и непредсказуемост. Вашият ранен опит в етиката и морала ще доведе до добри резултати. Това разположение на Луната акцентира изключително на приятелството, човечността и отзивчивостта. Вашата необходимост от емоционална независимост може да доведе до самота и проблеми в емоционалните взаимоотношения; можете да изчистите това като демонстрирате безразличие. Чувствителната ви природа може да изглежда студена, защото не разбирате емоционалните нужди на другите. Вие се отнасяте топло и дружелюбно, без да сте особено интимен, похотлив и пробивен.
Виждате вашата майка като приятел и компаньон. Тя ви възпитава така, че да можете да стъпите на собствените си крака; тя е човечна и като цяло не е посредствена в поведението си.
Лунните Водолеи са много рационални, хладни, приказливи до безкрайност, добра приспособяемост, обичат да получават и предават "информация". Чувствителността им е подобна на локатор, който идеално улавя сигналите от другите. Могат напълно да се абстрахират от своите или чуждите емоции и чувства. Често приятелите са по-важни отколкото роднините. Симпатиите, привързаността и грижата към хората се простират доста извън семейството. В личните отношения настояват на независимостта си, като уважат и тази на партньора. В никакъв случай не трябва да бъдат ревнувани или командвани. Най-добре се чувстват в условията на откритост и експеримент. Не обичат и не признават традициите и обичаите. Нужна им е пълна свобода. Способни са лесно да влизат във взаимодействие. Възприемчиви и открити. Безлично-благожелателни към околните. Човек с тази Луна е пълен егоист, но същевременно и алтруист - винаги ще ви помогне. Привърженици на новото, изобретателни, а ако не могат сами - помагат на другите. Характерно за тях е, че могат да приемат всякакъв начин на живот, без забележки и оплаквания. Жената е динамична, независима, доста безцеремонна. За мъжете с тази Луна идеалната жена е неконформистка със склонност към свободен съюз (връзка). Мечтатели.

Папка: Планетите във Водолей | Добавил: Пим (12.03.2009)
Разгледан: 8913 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          34.236.134.129