Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:27
10.08.2022
Сряда
44.200.30.73


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите във Водолей

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Сатурн във Водолей

Ключова дума - справедлив

Имате силна концентрация и вашето мислене е демократично и научно. Изобретателните и оригинални подходи ви се отдават лесно, също и абстрактната математика и символика. Вие сте амбициозен, старателен и безпристрастен. Вашето отношение към хората и взаимоотношенията е отговорно и сте предан приятел. Работите добре в групи и организации дотолкова, доколкото съумявате да запазите чувството си на свобода и независимост във всичко, което правите. Обществените взаимоотношения са важни за вас, но другите могат да разберат погрешно вашия здравомислещ маниер и да го възприемат като твърде хладен и безпристрастен. С неблагоприятни аспекти, може да бъдете егоистичен и да негодувате срещу всичко, което не ви доставя удоволствие. Притежавате твърде много интелектуална гордост и може да ви липсва признателност или се превърнете в абсолютен самотник. За да преодолеете тези предразположения ви е необходимо време за дълбок размисъл. Физически, трябва да пазите жизнените си сили и да внимавате с кръвообращението.
В основите на ценностната система, с която сте възпитан и израснал, стои принадлежността към определена класа, прослойка, елит. “Ние сме ...”, “Остави ги тези /глупаци/ ...”, “Не падай под нивото си” са максими, които предопределят мястото в стълбицата на живота в обществото, което е свързано с определени очаквания и задължения. Който има определено ниво, не е сам, а има съмишленици, които гарантират неговата значимост. В какво се състои вашето чувство за превъзходство, зависи от позицията на уран. С житейския подход и философия на сноб трудно се постига индивидуалност преди 29 годишна възраст, но всеки има шанс да прецени дали да си овца сред други овци в стадото на крави е израз на колоритна личност, умопомрачаващ интелект или нещо друго. След сатурновото завръщане на 29г. има добър шанс да се реализира превъзходството ви поставяйки го в служба на обществото в сферата на дома на Сатурн.

В индивидуалната рождена карта значението на Сатурн може да бъде много сложно, но има някои определени моменти, които можем да изложим по отношение положението му в знаците и домовете. Положението на Сатурн в знаците може да бъде анализирано най-лесно, като се насочим към елемента и вида на знака, в който той се намира. Значението на Сатурн в квадрантите може да бъде накратко изложено по следния начин:

В неподвижни знаци: Телец, Лъв, Скорпион, Водолей

Тук Сатурн почти винаги показва силно упорство и строги модели на навици, които блокират притока на любовната енергия на живота. Изявата на същността на жизнената сила, на най-вътрешното “Аз” и виталността на индивида трябва да бъдат реструктурирани. Тук обикновено липсва доверие, и се наблюдава липса на истинско отдаване на любовта. Това може, разбира се, да бъде компенсирано, но тенденцията остава. Всичко това може да звучи като широко обобщение, но човек трябва само да се запита: “Срещал ли съм някога личност, която има Сатурн в Телец, Лъв, Скорпион или Водолей, която би била истински даваща, която е непосредствена в изразяването на своите привързаности и гъвкава при удостоверяване потребностите на другите?” Такива хора действително са рядкост.

Папка: Планетите във Водолей | Добавил: Пим (07.03.2009)
Разгледан: 5274 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          44.200.30.73