Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:21
10.08.2022
Сряда
44.200.30.73


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите във Водолей

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Хирон във Водолей

23.04.1904 - 21.05.1904
12.01.1905 - 19.03.1910
30.08.1910 - 15.01.1911
29.01.1955 - 26.03.1960
20.08.1960 - 20.01.1961

Когато Хирон е във Водолей, е налице криза относно заземяването или съществуването на Земята по един уравновесен начин. Това е противоположната динамика на Хирон в Козирог и осъзнаването на тези две разположения дава разбиране относно Хирон като мост между Сатурн и Уран. Висшето съзнание (Уран) не може да съществува без тяло (Сатурн) и тъй като приближаваме Ерата на Водолея, ние трябва да се научим как да преодолеем екологичната криза. Кентавърът Хирон дава израз на проблема чрез тялото си на кон/човек; ние трябва да бъдем животно/човек, Земя/небе, тяло/душа, или ще загинем. Хората, родени с Хирон във Водолей, са наелектризирани, не заземени, те са въздушни. Тези индивиди са предназначени да проявяват идеализъм, да дават големи дарове на културата в областите, управлявани от дома, в който е Хирон, но те трябва дълбоко да се свържат със Земята и да станат реалисти. Те притежават голям потенциал, ако постигнат равновесие и свързаност. Родените от 1955-61 заемат силни позиции и преживяват своето възвръщане около 2000 до 2010 г. Точно те ще поздравят нашите извънземни братя, когато Дойде една епоха на взаимност. Затова, когато са в най-голямото си затруднение по отношение на заземяването, те също резонират с галактическото вибрационно съзвучие. В моите досиета има четирима индивиди, родени през 1904-1910, фазата на Хирон във Водолей. Трима умряха на 70 години, като и тримата много трудно осъществяваха връзката със Земята. Откакто ги познавах в тяхната по-зряла възраст те живееха в изолация. И тримата се чувстваха измамени от живота - техният ранен идеализъм беше смазан от двете световни войни и Депресията. Когато изживяха типичната за старостта травма, те просто умряха. Четвъртият все още е жив. Тя е поет и е съумяла да запази живи своите идеали. Тя все още не е заземена, на 79 години, но е защитена от семейния пашкул. И е със Слънце в Телец.
Трудно е да се каже много за родените между 1955-61, защото те току-що са започнали да преживяват своето Сатурново възвръщане, но няколко черти вече изпъкват. Преди всичко от деветте клиента всичките са забележително незаземени, освен един. Той е местен американски политически лидер. Карта № 23, и неговата култура го е заземила. Той също е окултист. С Хирон в първи дом неговото обаяние е зашеметяваща гледка. Въпреки че той има изгряващ Водолей с четири планети във Водолей, той все още е заземен, поради своето възпитание. Това показва, че хората могат да се научат да се заземят с Хирон във Водолей, точно както тези с Хирон в Козирог могат да се научат да се освобождават от контрол. Иначе родените с Хирон в Козирог и във Водолей са мощни учители, които ни учат на потенциалната хиротична сила, ако искаме да изградим Небесния мост. Небесният мост е връзката между формата на Сатурн и електрическата интеграция на Уран. Въпросът е, че астрологията е свързана преди всичко със свободната воля; ние можем да установим областите в нашия живот, където се изисква определена дисциплина, и да направим избора да станем холистични хора.
Другият, осми по ред, роден между 1955-61, който все още е незаземен, дойде за тълкуване около времето на Сатурновото му възвръщане. Имаше опасност да се опита да избегне последствията от възвръщането, да преживее трудностите, но да не иска да се учи от преживяването. Въпреки това повечето казват, че тълкуването на техните карти било много въздействащо за тях, но много от тези, които имаха тълкуванията при Сатурновото възвръщане, бяха силно засегнати. Те казват, че са получили своя урок, но засега тяхното поведение не съответства на това. Необходими са много повече наблюдения, но като че ли уроците на Сатурн са по-трудни за тези индивиди, отколкото обикновено. Във всички случаи един съвет относно заземяване, връзка, баланс и оценяване на урока чрез опита е полезен.

Папка: Планетите във Водолей | Добавил: Пим (06.03.2009)
Разгледан: 2866 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          44.200.30.73