Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:28
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите във Водолей

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Лилит във Водолей

От незапомнени времена Черна Луна – Лилит предизвиква негативни чувства. Мнението на астролозите за нейното значение често пъти се разминава. Едни от тях приписват на тази фиктивна планета управление върху сексуалните сили на човека, други подчертават, че положението на Черната Луна в хороскопа е свързано с кармичните уроци, а трети взимат като основа съдържащата се в нея грозна сила подтикваща към пороци.

Ако разглеждаме Черната Луна от астрономическа гледна точка, тя представлява проекция на най-отдалечената от центъра на земята точка на орбитата на Луната на еклиптиката – Апогей. В астрологията, тази хипотетична планета от древни времена се счита за втората, тъмна страна на Луната, отразяваща окултното влияние върху човека.

Лилит има отношение към тази гранична част на подсъзнанието, където нашите желания, потребности се обличат в конкретна форма и задействат около нас астрални структури, които въвличат определени хора в конкретна ситуация. Ние не само сме привлечени в такава ситуация, но понякога я формираме и сами. Лилит изкарва на повърхността нашите скрити желания и пристрастия, вътрешни проблеми и противоречия с външния свят, правейки ги видими за другите и за себе си.

Безусловно Черната Луна работи при всички различно. Тя не дава някакви конкретни способности. Това е точката, където получават изход основните психологически проблеми на човека. Лилит изпълнява във психиката такава важна роля, че човек със силна Черна Луна може да бъде великолепен актьор, или коварен лъжец – всичко зависи от неговите способности и нравствени устои. Лилит обезпечава разшифроване на всички постъпващи към нас данни от външния свят и ги преобразува. Ние сме склонни да игнорираме несъщественото или неприятното и да преувеличаваме, това, което ни харесва. В резултат се получава индивидуална и оригинална картина на света. Качеството на тази картина зависи не само от положението на Лилит, но и от цялата структура на рождената карта, от заложените в нея творчески, кармични и духовни аспекти.

Лилит се явява фокус на скритата индивидуалност на човека и ни дава портрет на земната му душа. Болшинството човешки проблеми, преди да се сформират, преминават дълъг път на подготовка. Този период протича скрито. Има проблеми, които не могат да бъдат разрешени вътрешно и искат да бъдат въплътени във външния свят. Черната Луна привежда възникналата емоционална енергия от проблема в реалния живот. Тъмното и потискащо душата безпокойство и депресия се трансформира в напълно конкретни ситуации, които могат да се обсъждат, да се изявят чрез действие и да въвлекат и други хора. Да извадиш вътрешния враг на светло и да го обозначиш – това е една от най-важните функции на Лилит.

Черна Луна във Водолей

Черната Луна във Водолей предполага рязък и хладен човек. В същото време той е лесно възбудим, и ексцентричните му постъпки са съвършено непредсказуеми. За него няма авторитети и той обича да обезкуражава хората, да ги отказва от мечтите им и го прави много успешно. Той самия обича да фантазира, но се смее на чуждите мечти и желания и се старая да подрони почвата на доверчивия идеалист. Трудно се сработва с хората и винаги се явява конфликтно звено в колектива, създавайки в него непоносими условия за живот и работа.

Кармично това положение се обяснява с това, че в минало въплъщение този човек не е признавал никакви закони, предавал е близките си и верните си приятели, спекулирал е със свети чувства и е могъл да тръгне по пътя на злото само за да се покаже по-оригинален. Разбивал е чужди надежди и е изпитвал удоволствие да гаси творческите пориви на хората.

Лилит във Водолея дава заболявания на коленете, счупване на ставите под коляното, болести на кръвта, нарушение на обмена на веществата, нервни заболявания.
Смъртта може да настъпи вследствие на отравяне с газ, удар от ток, нещастни случаи на път, предозиране на лекарства.

На първо ниво преработването на всички отношения на този човек с обкръжаващия свят се базират на чувството на ненавист към всички останали хора и хищническо използване на всички блага, които му предоставя този свят. При преработването на него ще му се случват различни неприятности и то внезапно и неочаквано. Може да попадне в ситуации, които застрашават свободата му, да страда от неверни приятели. Това което гради и за което мечтае, може да рухне точно преди да бъде завършено в неподходящ момент. Намесването в съмнителни афери, също може да му причини загуба на място, положение и репутация.

При висок уровен на преработка може да се получи надежден, постоянен, благороден и искрен приятел, който просто не може да живее без колектива. Него ще го интересува вътрешния живот на всеки член и ще може да помогне в решаването на най-сложните и интимни проблеми на хората.
Папка: Планетите във Водолей | Добавил: Пим (01.03.2009)
Разгледан: 2695 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          34.236.134.129