Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:27
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите във Везни

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Луна във Везни


Ключова дума - изисканост в емоциите.

Гледате на живота като на средство, чрез което да се откриете посредством опита и грешките. Търсите споделения опит при всяка възможност и притежавате очарователно и безпристрастно чувство за човечност. Изпитвате дълбока нужда да се харесвате и притежавате вродена вежливост, чар и дипломатичност; вашето емоционално състояние зависи от одобрението на другите, така че се стремите да им се харесате.
Имате склонност да живеете за момента и поемате баланса при всяка смяна на събитията. Вие сте дружелюбен сговорчив и достъпен, но ако използвате тази лунна позиция негативно, може да сте капризен, непостоянен и критичен. Тъй като лесно се поддавате на ласкателство, трябва съзнателно да развиете самоувереност и да се научите да казвате не. Трябва да потиснете вашата склонност към мързел и флирт.
Вашите възприятия са силни и естетични; изпитвате необходимост да служите на красивото. Подобно на Дева преживявате чувствата чрез ума и оценявате фактите без да ги анализирате критично. Ефирността на Везни е лишена от практичност, която виждаме в земния знак на Дева. Умът на Везни е по-съзерцателен; създавате големи проекти, но не сте винаги готов да ги осъществите. За вас преценката е по-важна от изпълнението.
Решителността обикновено не е силно изразена в това разположение, но вашата привидна сладникавост крие голяма сила. Имате влечение към музиката, поезията и изкуствата. Въпреки че имате някои способности в тези области, обикновено предпочитате да бъдете по-скоро критик, отколкото изпълнител. Партньорите са важни за вас, тъй като работите най-добре, когато сте в съдружие с другите и защото сте зависим от техните реакции.
Мъжът с Луна във Везни търси изискана, общителна и обичаща развлеченията партньорка, която е атрактивна, добре поддържана и интелигентна. Жената с тази лунна позиция е общителна, добра домакиня, тя обича красивото обкръжение и облекло, приятния декор.
Вашата майка набляга изключително на вашите маниери и поведение и се опитва да ви накара да разпознавате красивото и естественото. Желанието на лунните Везни да имат добре балансирана обстановка около себе си е толкова силно, че те се стараят да избягват всякакви стълкновения. Стараят се да избягват всякакво проявление на силни емоции. Те са идеалисти, предпочитат да виждат света в пастелни тонове, да живеят в мир и хармония с хората. Умеят да дружат с всякакви и най-различни хора, дарявайки ги с внимание и грижа. Това им е естествен талант. Хората, с които общуват, чувстват че са разбирани и ценени. Чувствителни към думите и реакциите на близките, особено на партньора или сътрудниците. На тях им е противна вулгарността - лесно може да ги изкара от равновесие. Жестовете и външността са прелестни и елегантни. Домът е обзаведен с вкус и може да бъде място за среща по най-различни поводи. Много добра приспособяемост. Изискан, прекрасен вкус.

Папка: Планетите във Везни | Добавил: Пим (12.03.2009)
Разгледан: 7630 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          3.234.244.181