Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:30
18.08.2022
Четвъртък
34.236.192.4


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите във Везни

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Луна във Везни


Ключова дума - изисканост в емоциите.

Гледате на живота като на средство, чрез което да се откриете посредством опита и грешките. Търсите споделения опит при всяка възможност и притежавате очарователно и безпристрастно чувство за човечност. Изпитвате дълбока нужда да се харесвате и притежавате вродена вежливост, чар и дипломатичност; вашето емоционално състояние зависи от одобрението на другите, така че се стремите да им се харесате.
Имате склонност да живеете за момента и поемате баланса при всяка смяна на събитията. Вие сте дружелюбен сговорчив и достъпен, но ако използвате тази лунна позиция негативно, може да сте капризен, непостоянен и критичен. Тъй като лесно се поддавате на ласкателство, трябва съзнателно да развиете самоувереност и да се научите да казвате не. Трябва да потиснете вашата склонност към мързел и флирт.
Вашите възприятия са силни и естетични; изпитвате необходимост да служите на красивото. Подобно на Дева преживявате чувствата чрез ума и оценявате фактите без да ги анализирате критично. Ефирността на Везни е лишена от практичност, която виждаме в земния знак на Дева. Умът на Везни е по-съзерцателен; създавате големи проекти, но не сте винаги готов да ги осъществите. За вас преценката е по-важна от изпълнението.
Решителността обикновено не е силно изразена в това разположение, но вашата привидна сладникавост крие голяма сила. Имате влечение към музиката, поезията и изкуствата. Въпреки че имате някои способности в тези области, обикновено предпочитате да бъдете по-скоро критик, отколкото изпълнител. Партньорите са важни за вас, тъй като работите най-добре, когато сте в съдружие с другите и защото сте зависим от техните реакции.
Мъжът с Луна във Везни търси изискана, общителна и обичаща развлеченията партньорка, която е атрактивна, добре поддържана и интелигентна. Жената с тази лунна позиция е общителна, добра домакиня, тя обича красивото обкръжение и облекло, приятния декор.
Вашата майка набляга изключително на вашите маниери и поведение и се опитва да ви накара да разпознавате красивото и естественото. Желанието на лунните Везни да имат добре балансирана обстановка около себе си е толкова силно, че те се стараят да избягват всякакви стълкновения. Стараят се да избягват всякакво проявление на силни емоции. Те са идеалисти, предпочитат да виждат света в пастелни тонове, да живеят в мир и хармония с хората. Умеят да дружат с всякакви и най-различни хора, дарявайки ги с внимание и грижа. Това им е естествен талант. Хората, с които общуват, чувстват че са разбирани и ценени. Чувствителни към думите и реакциите на близките, особено на партньора или сътрудниците. На тях им е противна вулгарността - лесно може да ги изкара от равновесие. Жестовете и външността са прелестни и елегантни. Домът е обзаведен с вкус и може да бъде място за среща по най-различни поводи. Много добра приспособяемост. Изискан, прекрасен вкус.

Папка: Планетите във Везни | Добавил: Пим (12.03.2009)
Разгледан: 7526 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          34.236.192.4