Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:19
02.12.2022
Петък
18.207.136.189


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите във Везни

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Хирон във Везни

19.11.1944 - 24.03.1945
23.07.1945 - 10.11.1946
09.09.1995 - 29.12.1996
06.04.1997 - 03.09.1997

Когато Хирон е във Везни, индивидът балансира Аза във взаимоотношенията си с другата страна. Разбирането на Аза е натрупано постепенно, оглеждайки Аза в огледалото, което е предложено от други хора. Тези индивиди се опитват да уравновесят стихиите, да създадат ред от хаоса. Те опознават себе си чрез степента на хармонията, която наблюдават у другите. Няма значение доколко тези индивиди твърдят, че са самостоятелни, всъщност те измерват себе си чрез реакциите на другите почти непрекъснато. На по-ниско ниво усещането за Аза е недоразвито и индивидът копнее постоянно за нови преживявания. На по-висше ниво този индивид притежава наистина забележително разбиране за себе си, което е дошло от наблюдаването на другите. Следователно този индивид може да притежава големи артистични умения. Както при Дева, Хирон е във Везни само за двайсет месеца и способността за опознаване на Аза в другите не е добре разбрана. Всъщност тези индивиди се нуждаят от силни връзки и много обратна информация, за да стигнат до това, което са. Полярността първи/седми дом включва опит да се разпростре Аза, свързвайки се с другите доколкото е възможно. Точно както Хирон в седми дом благоприятства контрола на Сатурн над трансформацията на Уран, защото връзката с другата страна е много сложна по това време, така Хирон във Везни предизвиква натрапчивото влияние на Сатурн. Всъщност моите клиенти показаха силно натрапчиво влияние от страна на властния родител в детството. Властта на Сатурн над онези, които имат Хирон във Везни, може да бъде наблюдавана на психологическо ниво и често тези индивиди изглеждат много по-възрастни от годините си. Често те се нуждаят от връзки просто за да съществуват, въпреки че взаимоотношенията ги обвързват, докато преживеят освобождаването на кундалини при тяхната Уранова опозиция. Тъй като съм проучила тринайсет карти с Хирон във Везни, визуализирайки всеки клиент, все едно усещам товар на раменете си и дъхът ми спира от тази тежест. Докато мислех за техните животи, аз видях техните пътища на борба да бъдат, да дишат, тъй като са били задушени във взаимоотношенията и не са можели да се освободят, докато не израснат. А след това ги виждах да се усмихват.
Зейн Стейн казва за хората с Хирон във Везни; "Един важен урок, който трябва да научат тези хора, е как да кажат кога нещо е честно или справедливо. Те чувстват лична необходимост да открият коя страна е права, а ненавистта и неправдата трябва да приключат още СЕГА." Моите клиенти или са много ангажирани в работата, която включва състрадание и справедливост, и/или все още работят усърдно върху собствения си урок по взаимоотношения или върху миналата карма. Съществува известна слепота по отношение на това кои са те в кармичните ситуации, когато контактуват с другите. Разбирането на това кои наистина са те идва с разбирането кои са те във връзката си с другите.
Домовата позиция на Хирон във Везни разкрива същността на пътуването на този индивид в откриване на другата страна. Една клиентка с Хирон в първи дом във Везни объркала всичките си връзки и станала алкохоличка, докато не се омъжила за един мъж и тогава срещнала себе си. Заедно те изградили една състрадателна връзка и сега лекуват другите. Друга двойка с Хирон във Везни представлява интересен пример. Жената (Карта № 4) има Хирон във Везни в четвърти дом и е помагала на бегълците от Ел Салвадор. Неговият Хирон във Везни е в девети дом и духовното му търсене е свързано с нейното търсене на домове за бегълците. (Вижте Карта № 52, която е също хорарна интерпретация). Заедно те създали брак, който обслужва обществото на много нива. Друг клиент (Карта № 19) е терапевт, който има Хирон във Везни в дванайсети дом, и той е посветил живота си, помагайки на другите хора да балансират собствената си карма, но има трудности с обратната връзка от страна на другите. Явно че на него му липсва огледалното измерение. Един бивш свещеник има Хирон в десети дом на върха на Тао-квадратура, включваща Слънцето във втори и Сатурн в осми дом. Той е композитор и носи хармонията на Хирон във Везни, като уравновесява действието на Слънцето и Сатурн, но основната му връзка е много трудна.
Има още много примери, но връзката с другите е основното, което тези индивиди трябва да научат. Моите клиенти като че ли са въвлечени повече в кармични ситуации, отколкото се очаква статистически. Хирон във Везни като че ли показва на индивидите дали са затънали в старата изгаряща карма, или създават нови кармични дългове. От двайсет мои досиета с Хирон във Везни четири са на хомосексуалисти. Можете да помогнете на тези индивиди, ако се опитате да проумеете доколко осъзнават те справедливостта в човешките взаимоотношения. Тези, които извличат полза от другите хора, са в сериозна опасност, тъй като това е време, когато на всеки от нас е дадена възможността да засили връзката си с космоса и да излекува Земята, така както лекува себе си. Тези, които са избрали да злоупотребяват с енергията като паднали ангели, ще бъдат завихрени извън времето от негативни кармични взаимоотношения. Злоупотребата със сексуалността е особено опасна сега. Терапията с минал живот може да бъде много полезна за тези, които са се отдали на негативни кармични взаимоотношения, защото ако разберат защо са въвлечени в тях, това може да освободи духа им. При всички случаи трябва да се положат усилия, за да накараме тези индивиди да осъзнаят действията си спрямо другите.

Папка: Планетите във Везни | Добавил: Пим (06.03.2009)
Разгледан: 2561 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          18.207.136.189