Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


13:06
02.03.2024
Събота
3.236.145.153


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите във Везни

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Лилит във Везни

От незапомнени времена Черна Луна – Лилит предизвиква негативни чувства. Мнението на астролозите за нейното значение често пъти се разминава. Едни от тях приписват на тази фиктивна планета управление върху сексуалните сили на човека, други подчертават, че положението на Черната Луна в хороскопа е свързано с кармичните уроци, а трети взимат като основа съдържащата се в нея грозна сила подтикваща към пороци.

Ако разглеждаме Черната Луна от астрономическа гледна точка, тя представлява проекция на най-отдалечената от центъра на земята точка на орбитата на Луната на еклиптиката – Апогей. В астрологията, тази хипотетична планета от древни времена се счита за втората, тъмна страна на Луната, отразяваща окултното влияние върху човека.

Лилит има отношение към тази гранична част на подсъзнанието, където нашите желания, потребности се обличат в конкретна форма и задействат около нас астрални структури, които въвличат определени хора в конкретна ситуация. Ние не само сме привлечени в такава ситуация, но понякога я формираме и сами. Лилит изкарва на повърхността нашите скрити желания и пристрастия, вътрешни проблеми и противоречия с външния свят, правейки ги видими за другите и за себе си.

Безусловно Черната Луна работи при всички различно. Тя не дава някакви конкретни способности. Това е точката, където получават изход основните психологически проблеми на човека. Лилит изпълнява във психиката такава важна роля, че човек със силна Черна Луна може да бъде великолепен актьор, или коварен лъжец – всичко зависи от неговите способности и нравствени устои. Лилит обезпечава разшифроване на всички постъпващи към нас данни от външния свят и ги преобразува. Ние сме склонни да игнорираме несъщественото или неприятното и да преувеличаваме, това, което ни харесва. В резултат се получава индивидуална и оригинална картина на света. Качеството на тази картина зависи не само от положението на Лилит, но и от цялата структура на рождената карта, от заложените в нея творчески, кармични и духовни аспекти.

Лилит се явява фокус на скритата индивидуалност на човека и ни дава портрет на земната му душа. Болшинството човешки проблеми, преди да се сформират, преминават дълъг път на подготовка. Този период протича скрито. Има проблеми, които не могат да бъдат разрешени вътрешно и искат да бъдат въплътени във външния свят. Черната Луна привежда възникналата емоционална енергия от проблема в реалния живот. Тъмното и потискащо душата безпокойство и депресия се трансформира в напълно конкретни ситуации, които могат да се обсъждат, да се изявят чрез действие и да въвлекат и други хора. Да извадиш вътрешния враг на светло и да го обозначиш – това е една от най-важните функции на Лилит.

Черна Луна във Везни

Лилит във Везни прави хората да попадат често в неприятни ситуации поради сблъсък със закона, лъжливи обвинения, предателство на партньори или съпружески изневери. Такъв човек няма опора в живота си, той е апатичен, нерешителен, рядко има свое мнение и понятията му за справедливост са много размити, макар и често да се позовава на тях.

Кармично, това положение се обяснява с това, че в предишна инкарнация този човек е бил продажен съдия, заобикалял е закона, мамил е и е предавал хората, които му се доверяват, нанасял е внезапни и подли удари, завличал е чужди пари, правил е скандали и е ревнувал, създавал е непоносими семейни отношения.

Лилит във Везни създава предпоставки за слаби бъбреци, могат да бъдат поразени надбъбречните жлези, сляпото черво и да страда от болки в долния край на гръбначния стълб.

Съществува опасност от въздушни катастрофи, наемни убийци, отравяне с газ, съдебни дела.

Преработването на това положение на Черна Луна идва по пътя на изчистването на отношението към света, който в началото възприема като личен враг. На семейния фронт съпругът или съпругата се възприемат като ненадеждни съюзници, които могат да те предадат всяка минута, щом не ги контролираш. Сам човек е доволен от себе си и не вижда своите недостатъци. С неизбежните си партньори винаги има напрегнати отношения, като скандалите и подмятанията са основна форма на контакт. Трябва да се учи на умереност и безпристрастност. В началото ще среща несправедливост по отношение на себе си, може да стане обект на нападки, да има работа с неизвестно откъде появили се врагове, да попада в ситуации свързани със съд, да търпи придирчивостта на съпруг /а/. Със времето такъв човек разбира, че неговите партньори – врагове са част от кармата му и са изпратени от съдбата и трябва да разбере защо е така. Постепенно ще започне да изработва в себе си черти от характера и личноста на партньора си, които не достигат на него самия. Ще види възможностите за сътрудничество в ситуациите, които преди са му се стрували конфликтни.

Папка: Планетите във Везни | Добавил: Пим (01.03.2009)
Разгледан: 2699 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          3.236.145.153