Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


19:28
18.04.2024
Четвъртък
35.174.62.162


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Телец

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Луна в Телец

Ключова дума - стабилност в емоциите.
Екзалтация

На материално ниво вашите емоции са насочени към материалния комфорт и вещите. С Луна в Телец, вие искате най-доброто от всичко и рядко се примирявате с малко. Луната е екзалтирана в Телец; това извежда на преден план отразяващата и неизменна страна на Луната и не набляга на нейната изменчива страна. Ще държите на своите идеали въпреки всички трудности. Вие сте сляпо предан, сантиментален, привързан и плах. Може да ви липсва оригиналност, така че опитайте се да разчупите вашите прийоми. Възприемате бавно, но трайно. Имате точна памет. Ще обмисляте едно действие продължително време, имайки предвид предварителните условия, морални принципи и идеали и действате бавно и спокойно според информацията, до която сте достигнали. Трудно променяте решението си и не търпите никакви вмешателства. Вие сте възприемчив не само към земята, изкуството, но също и към приятелството. Вашето осезание и вкус са добре развити и вероятно имате приятен глас при говорене и пеене. Склонен към музика, изкуство, танци и всички неща, които правят живота по-приятен, имате нужда да задоволявате вашите физически апетити.
Вие сте гостоприемен към тези идеи, които са съвместими с вашия стабилен темперамент. Може да бъдете тесногръд, консервативен и конвенционален. Трябва да се пазите от надменност, мързел, ревнивост и прекален инат. Веднъж поел своя курс, се придвижвате напред бавно, но без колебание. Рядко се разделяте със семейната традиция и идеалите, които са ви внушени от вашата майка, с която имате близка макар и не щастлива връзка. Лоялен сте и постоянен в приятелството, любовта и брака.
Тази позиция на Луната може да покаже способност в градинарството. В рождената карта на мъж, привлича лоялен партньор, който насърчава неговите амбиции. Хората с Луна в Телец имат уравновесен характер и темперамент, избягват конфликтите. Това не е човек, който лесно може да "излезе извън нерви". Действат успокояващо на другите по-нервни и емоционално подвижни хора. Големи инати са, трудно се поддават на каквито и да било промени. В любовта търсят предан партньор, човек на когото винаги могат да разчитат. Много предани на семейството и хората които обичат. За да утешите един Лунен Телец е необходимо физическо проявление на любовта: прегръдки, ласки, целувки, близост. Нямат мярка в удобствата и чувствените удоволствия. Ако не им достигат емоционален комфорт и любов лесно могат да ги заменят с нещо "вкусничко". Необходима им е материална обезпеченост и стабилно домашно огнище. Любов към изкуствата, пеенето. Обичат да отглеждат цветя. Силно влечение към природата, красотата.

Папка: Планетите в Телец | Добавил: Пим (13.03.2009)
Разгледан: 9557 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          35.174.62.162