Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:29
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Телец

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Сатурн в Телец

Ключова дума – надежден, заслужаващ доверие

Имате нужда от финансова и емоционална сигурност и се чувствате щастлив, когато ежедневните ви дела са в ред.
Вашата природа се характеризира с търпение, дисциплинираност, решителност, практичност и принципност. Вие подхождате към живота с реално отношение. Може да ви липсва спонтанност, но желаете да работите усърдно за вашия успех. Големият бизнес, политиката и изкуствата са областите, които ви харесват. Пестелив сте, придобивате материални стоки поради техните полезни качества. Вашата издръжливост е голяма, а също и упоритостта ви. Притежавате този, когото обичате. Ще намерите вътрешен мир само, когато вашият усет към ценностите еволюира или когато се научите да използвате вашия творчески потенциал. Отрицателните аспекти могат да доведат до алчност, краен материализъм или индиферентност към любовта и красотата.
В основите на ценностната система, с която сте възпитан и израснал, стоят личното подсигуряване и точно пресмятане на вземане и даване в човешките взаимоотношения. “Който плаща сметката, той командва” и “Стойността на човек се мери по размера на портфейла в джоба му” са максими, които предопределят сметкаджийство във всяка една област от живота. Който успее да си набави нужните играчки, носещи признанието и възхищението на обществото, може да си позволи всичко. Какво ви харесва и какво бихте искали да си позволите, зависи от позицията на Венера. С житейския подход и философия на счетоводител много трудно се среща “стойностна” любов преди 29 годишна възраст, но всеки има шанс да прецени дали има смисъл да пресмята всичко в цифри и да води точни сметки кой, кога и какво е дал и дали е заслужил това, което иска, и може да си спести унижението сам да бъде претеглен на доларовия кантар и оценен като “продажна стока”, “стока на безценица” или “първокласна проститутка”. След сатурновото завръщане на 29г. има добър шанс за реализация на хамстерските копнежи поставяйки ги в служба на обществото в сферата на дома на Сатурн.


В индивидуалната рождена карта значението на Сатурн може да бъде много сложно, но има някои определени моменти, които можем да изложим по отношение положението му в знаците и домовете. Положението на Сатурн в знаците може да бъде анализирано най-лесно, като се насочим към елемента и вида на знака, в който той се намира. Значението на Сатурн в квадрантите може да бъде накратко изложено по следния начин:

В неподвижни знаци: Телец, Лъв, Скорпион, Водолей
Тук Сатурн почти винаги показва силно упорство и строги модели на навици, които блокират притока на любовната енергия на живота. Изявата на същността на жизнената сила, на най-вътрешното “Аз” и виталността на индивида трябва да бъдат реструктурирани. Тук обикновено липсва доверие, и се наблюдава липса на истинско отдаване на любовта. Това може, разбира се, да бъде компенсирано, но тенденцията остава. Всичко това може да звучи като широко обобщение, но човек трябва само да се запита: “Срещал ли съм някога личност, която има Сатурн в Телец, Лъв, Скорпион или Водолей, която би била истински даваща, която е непосредствена в изразяването на своите привързаности и гъвкава при удостоверяване потребностите на другите?” Такива хора действително са рядкост.

Папка: Планетите в Телец | Добавил: Пим (08.03.2009)
Разгледан: 5157 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          3.238.235.248