Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:06
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Телец

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Хирон в Телец


29.05.1976 - 13.10.1976
29.03.1977 - 19.06.1983
30.11.1983 - 11.04.1984

Когато Хирон е в Телец, преобладава търсенето на ценности на материално ниво. Тази позиция довежда въпроса за материалните ценности до много критично ниво: въпросът кое е правилно или грешно води до криза. Тези индивиди рядко въвеждат нещо ново в реалността. Те искат да съхранят ценностите, които виждат в нещо вече съществуващо. Домовата позиция на Хирон разкрива природата на ценностите, от които са заинтересувани. Историческият период, в който са били родени, се характеризирал с търсене на ценности, и тези индивиди са обременени по рождение да отговарят на нуждите, които са били грижа на техните родители, дошли от времето на Голямата депресия. Тези индивиди се справят много добре с новите финансови ресурси.
Моите клиенти с Хирон в Телец са силно повлияни от моралната система, която те много ценят. Важно е да анализираме картите на тези клиенти, за да видим дали се придържат към ценностната система, изключвайки творчеството. Свободната воля и способността да се борят за справедливост се блокират без творчество. Тази система е ценна, ако се използва активно, иначе действа като възможност да се блокира хиротичната енергия. Домовата позиция на Хирон в Телец ни дава ключа. Първо изследвайте домовата позиция, за да видите, дали ценностната система на този дом е активна в живота на клиента, като разпитате клиента за това. Например някой с Хирон в Телец в десети дом ще покаже, че изключително цени силата и активността във външния свят. Р. Д. Лейнг, Карта № 31, има Хирон в Телец в първи дом и делото на неговия живот е било да определи структурата на егото на шизофрениците.
Често родените с Хирон в Телец имат странни сексуални навици, поради силното повлияване на Хирон от енергията на Венера, която ги прави възприемчиви към енергията кундалини. Дали моделът на сексуално поведение смущава нормалния модел на родените с Хирон в десети дом, което ги отличава? Три от монахините, които имат Хирон в десети дом, имат Хирон в Телец, което показва, че са могли да трансмутират хиротичната сила в религиозна кариера. И трите имат много мистичен живот на молителки. Другият е свещеник (Карта № 15), който е действал като мост, работейки едновременно с католицизма и местния американски ритуал. Неговият Хирон е част от стелиум в десети дом заедно с Юпитер и Марс. Сливането, което той прави на ценностните системи на местните американци и католицизма, е имало важно въздействие върху съвременната духовност.
Издателят от Карта № 3 е отличен пример за Хирон в Телец в трети дом - домът на комуникациите. Той е бил изтъкнат лидер във въвеждането отново на ценностите на религиите на Земята и езическите ценности в културата. Той бил роден по време на Депресията, когато много хора страдали от енергийна загуба, и сега силата на магията и силата, властваща над собствената реалност на човека, са задействани от него. Земните религии и езическите духовни ценности засилват потока на кундалини.
Важно е да потвърдим и подкрепим прекрасните дарове, които хората с Хирон в Телец дават на културата. Често тези индивиди са големи дарители и се чувстват виновни, когато не "щамповат със собствения си печат" нещо, което сами са изобретили. Тези индивиди са пазители на ценности, а не творци, освен ако някои други аспекти в картата не покажат голяма изобретателност. Хирон се намира в Телец в своята собствена рождена карта, № 50.

Папка: Планетите в Телец | Добавил: Пим (07.03.2009)
Разгледан: 6767 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          3.238.235.248