Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:44
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Стрелец

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Луна в Стрелец


Ключова дума - идеализъм в емоциите.

Вие сте социално наивен и блажено невеж по отношение на действителните човешки различия. Реагирате на другите като че ли те са част от вас; имате склонност да се смесвате и сливате с тях. Имате необходимост и желание да вършите всичко с всички и сте общителен и дружелюбен като кученце. Притежавате силно развито пророческо чувство и вдъхновение; вие сте вечно търсещ, неспокоен и нетърпелив.
Възприятията ви са по-бистри и по-остри от тези на всички други знаци; така вашата преценка става по-точна. Но вие трябва да се научите да мислите преди да говорите. Вашият ум негодува срещу безпорядъка и вие ще отхвърляте всичко, което няма връзка със съществуващия проблем. Когато се концентрирате, обикновено само върху едно нещо, го правите до такава степен, че изглеждате със стеснено съзнание. Неуравновесен, както психически така и физически, имате нужда от физическа активност и упражнения. Изпитвате необходимост да скитате и обичате спорта, както да участвате в него, така и да гледате.
Имате силно изразени парапсихични и окултни наклонности и сте по-чувствителен, отколкото вашите свободни и лековати маниери показват. Вие сте роден учител и проповедник със склонност към религия, философия, поезия и музика. Обичате да помагате на другите. Притежавате висока степен на независимост, необходимост от свобода и донякъде склонност към импровизиране. Трябва да противостоите на безотговорността и безразсъдството с такт и акуратност.
В мъжка тема Луната в Стрелец може да покаже късен брак, ергенство или флиртове. Може също да означава ранно оплешивяване. По отношение на жената, тя може да даде голяма независимост и даже необвързаност. Вашата майка или поне както ви се струва, живее своя собствен живот и ви оставя сам да се оправяте, но щедро подкрепя това, от което чувства, че имате нужда.
Това са открити и щедри хора, с много верни приятели и добри познати. Приемат живота като игра, искрено вярвайки в светлото бъдеще. Непоправими оптимисти, дори и когато се сблъскват с житейски проблеми и несгоди. Стараят се всячески да помогнат на хората в беда, със съвет, усмивка, шега. Приятелството е много важно за лунните Стрелци, повече даже отколкото любовта. Партньорът е на първо място приятел и след това партньор.
Идеалисти. Обичат всичко живо под Слънцето (хора, животни, растения). Жизнено необходимо им е да са свободни, никога не приемат принуждението в каквато и да е форма. Весели и оптимистични. Стремят се към високи цели, често не от този свят. Много ученолюбиви, но не самоцелно, а за да могат после да помагат на другите с това, което са научили. Жаждата за приключения при тях се съчетава със стремежа да бъдат верни и почтени. В жената с Луна Стрелец може да се наблюдава някаква "надутост", което, разбира се, не е така, но така изглежда. Сред хората с тази Луна има много основатели на окултни, философски и научни школи, разпространители на знания. Мъжът с Луна Стрелец харесва екзотични, неординарни жени, в които има нещо необикновено. Приятели - мечта.

Папка: Планетите в Стрелец | Добавил: Пим (12.03.2009)
Разгледан: 7831 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          3.238.235.248