Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:16
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Стрелец

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Сатурн в Стрелец

Ключова дума - достоен, величествен

Имате сериозен подход към религията, философията и висшето образование и се опитвате да се придържате към честни и строги морални принципи. Независим и способен, търсите истина и справедливост. Вие сте интелектуално дисциплиниран и имате добра концентрация. Заслужавате това, което постигате с много усърдна работа и прилежност. Интересувате се от окултизъм, духовно и философски. Репутацията ви е много важна за вас; горд сте с вашето интелектуално мъжество, обиждате се, когато ви обвиняват несправедливо. Вие сте открит и вашата остра интуиция и добър опит ви показват, че може да работите добре с тези, които са обиждани и потискани. Физическите упражнения за подобряване на кръвообращението са важни за вас. С неблагоприятни аспекти, може да бъдете лицемерен, нерешителен, бунтовен или негодуващ и може да опитате да наложите своята религиозна страст на другите.
В основите на ценностната система, с която сте възпитан и израснал, стоят консервативност, остарели идеологии, концепции и вероизповедание лишено от дух и смисъл. “Трябва да се вярва в Бога”, “Справедливостта трябва да се заслужи”, “Линията на партията” са максими, които предопределят резултата на търсенето на истината и отговорите в живота. Който знае в какво да вярва, няма нужда да се страхува от божието наказание. В какво /трябва да/ вярвате, зависи от позицията на Юпитер. С житейския подход и философия на кардинал трудно се постига прозрение и просветление преди 29 годишна възраст, но всеки има шанс да прецени дали фалшивата вяра в правилните ценности е по-ограничаваща от истинската вяра в неправилните ценности. След сатурновото завръщане на 29г. има добър шанс за разпространяване на личните прозрения поставяйки ги в служба на обществото в сферата на дома на Сатурн.

В индивидуалната рождена карта значението на Сатурн може да бъде много сложно, но има някои определени моменти, които можем да изложим по отношение положението му в знаците и домовете. Положението на Сатурн в знаците може да бъде анализирано най-лесно, като се насочим към елемента и вида на знака, в който той се намира. Значението на Сатурн в квадрантите може да бъде накратко изложено по следния начин:

В подвижни знаци: Близнаци, Дева, Стрелец, Риби

Тук Сатурн е свързан с потребността да се реструктурират менталните модели и начинът на мислене. Разумът обикновено е склонен към негативно мислене, безпокойство и вироглавство, произтичащи от възпитание или условия на минал живот. Следователно, личността трябва да реорганизира начинът си на мислене, а също и начинът, по който прилага менталната си енергия за разбиране и подреждане на всекидневните изживявания.

Папка: Планетите в Стрелец | Добавил: Пим (07.03.2009)
Разгледан: 6022 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          3.234.244.181