Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:34
02.12.2022
Петък
18.207.136.189


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Стрелец

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Хирон в Стрелец

30.10.1898 - 12.01.1901
10.08.1901 - 29.09.1901
29.11.1948 - 09.02.1951
19.06.1951 - 04.11.1951

Когато Хирон е в Стрелец, съществува криза, свързана с интеграцията на Висшия Аз в съзнанието. Тези индивиди тръгват на поход, за да станат одухотворени, да вкарат висшата същност в тяхната собствена форма, така че да се свържат с централния принцип на организация на всичките си въплъщения. Тази връзка е блокирана, докато Висшият Аз е въплътен. Юпитер е домът на учителите, съществата, които ни обичат и които се грижат за нашия прогрес на Земята. Хората, родени с Хирон в Стрелец, са инстинктивно настроени към тези учители. Докато започнат да реализират Висшия Аз и да го одушевят, те ще минат през много търсения и ще изследват много религии. Когато разберат, че те са мостовете в собствените си тела между същността/Уран и Сатурн/Земя, ще се превърнат в електрически проводник.
Не е случайно, че родените с Хирон в Стрелец в края на 1948 до 1951 ще преживеят своята Уранова опозиция през 1987-89, когато транзитиращият Хирон също ще е в опозиция на Уран и транзитиращият Сатурн ще бъде в съвпад с Уран. Или пък много хора с Хирон в Стрелец ще имат транзитиращ Уран в съвпад със Сатурн в опозиция на рождения Уран в съвпад с транзитиращия Хирон. Тази група ще се одухотвори в този момент; те ще станат учители на хиротичната сила; ще бъдат пророците на Ерата на Водолея и тъй като Стрелец е стрела насочена в съзнанието, много от тях вече са в силни позиции, така че да могат да играят своята роля в наближаващия труден преход.
Много астролози смятат, че Хирон управлява Стрелец. Както вече споменахме, това объркване възниква отчасти защото Хирон управлява метода на търсенето; но Стрелец е търсене. Девети дом е там, където се свързваме с Висшия Аз. Учителите, които живеят на Юпитер, ни призовават и посоката на Стрелец е пътят към духовността. Но точно както Хирон управлява гадателя на Таро, той управлява и процеса на посвещаване. Стрелец е фокус и посока, а Дева е борбата между Сатурн/форма и Уран/енергия, която създава прагматичното разрешаване и го предоставя на експанзията на Юпитер. Така тялото на Кентавъра е поставено в девети дом, за да символизира всички индивиди, които тръгват на поход да обединят тялото и душата, човешката и животинската същност. Доказателството за това се вижда от факта, че митичният Хирон остава в своя лечителски храм и изпраща на поход тези, които е посветил да тръгнат на това пътуване. Тъй като Хирон вече е видян, за астролозите е невъзможно да бъдат в ролята на Хирон и да определят свещените умения на клиентите и да ги посвещават в поход. Научаването на това ще даде сила на клиентите да активират девети дом, фокусът на Стрелец в съзнанието.
Моите досиета на хора с Хирон в Стрелец съдържат повече индивиди, постигнали висше съзнание в ранна възраст, отколкото е възможно статистически. Буквално всеки един от деветнайсетте клиенти е много мистичен и търсещ. Единият блестящ физик. Карта № 1, чиято първа книга променила живота на много читатели. Има свещеник (Карта № 37), който създава трансформиращи ритуали, и бижутер (Карта № 30), който работи с факторите, определящи вибрациите на скъпоценните камъни. Един клиент с Хирон в Стрелец на Асцендента е основната фигура в движението на Новата Епоха; друг. Карта № 12, работи върху свещената енергия в кръвта и ДНК. Карта № 10 принадлежи на издател, който работи с книги, посветени на изцелението на Земята. Често, когато се чувствам обезкуражена от глупостта и безкрайните борби в края на осемдесетте, аз се сещам за тази група като проблясък на надежда за бъдещето.
Индивидите с Хирон в Стрелец се нуждаят от съвет, ако тяхното висше съзнание е блокирано. Повечето индивиди, родени през 1949-1951, имат Хирон в квадратура със Сатурн в Дева, управлявана от Хирон. Затова бащата блокира способността да се реализира Висшия Аз, а Сатурн ще блокира енергията до Урановата опозиция. Тогава узрялата енергия на квадратурата ще се превърне в осъзнаване. Както беше споменато, според космическата синхронност, тези индивиди ще имат Хирон в опозиция на Уран по време на опозицията на Уран към рожденото му положение, така че транзитиращият Хирон ще бъде върху рождения Уран, когато той е в опозиция от транзитиращия Уран. Властта на бащата/Сатурн ще се разруши с огромна хиротична сила и за тези индивиди ще бъде добре, ако разберат това, ако не ще имат ментални проблеми. Не е трудно да се предскаже, че инцидентите и насилието ще се засилят през 1987-89, заради тези аспекти. Тези индивиди ще предизвикат ново осъзнаване на енергията кундалини като изцелителна сила. Висшият Аз не може да се въплъти без интеграцията на кундалини и родените с Хирон в Стрелец ще преживеят тази криза на личностно ниво. Хиротичната нервна система е вътрешният път на системите, които задържат енергия в тялото (Сатурн) и енергетиката, която предизвиква потока кундалини, който е електрически и се управлява от Уран. Това с балансът в управляваните от Сатурн кости, мускули и кръвоносна система, който прави възможно позитивното и негативно полярно енергизиране или зареждането от Уран на нервите, гръбнака и мозъка. Междинното място е арахноидната мембрана, която е тънка мембрана на главния и гръбначния мозък между pia (вътрешната) mater (майка), насочена към тялото, и dura (външната) mater която е насочена към централните нерви. Простете ми усложнението, но това е невероятно силно представяне на начина, по който действа Хирон между Сатурн като външна сила или dura, инкрустирайки нашия отговор, и pia, като вътрешното място, където влиза душата или Висшия Аз в тялото. Също тази мембрана съответства на силовото поле около Земята, което е по средата между земната атмосфера и Слънчевата система. Физическите представи са най-силните форми на медитация. Арахноидната мембрана е там, където е Хирон във вашето тяло, като мост между вътрешната материя и външните комуникации, а силовото поле е галактическия резонатор към Земята. Родените с Хирон в Стрелец ще ни учат на това, как арахноидната мембрана и силовото поле са мрежи на вътрешна връзка и външна цялост. Индивидът с Карта № 43 е енерго-лечител, който е развил техниката на триъгълника, която визуализира аурата за лечение.

Папка: Планетите в Стрелец | Добавил: Пим (06.03.2009)
Разгледан: 2659 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          18.207.136.189