Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:21
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Стрелец

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Хирон в Стрелец

30.10.1898 - 12.01.1901
10.08.1901 - 29.09.1901
29.11.1948 - 09.02.1951
19.06.1951 - 04.11.1951

Когато Хирон е в Стрелец, съществува криза, свързана с интеграцията на Висшия Аз в съзнанието. Тези индивиди тръгват на поход, за да станат одухотворени, да вкарат висшата същност в тяхната собствена форма, така че да се свържат с централния принцип на организация на всичките си въплъщения. Тази връзка е блокирана, докато Висшият Аз е въплътен. Юпитер е домът на учителите, съществата, които ни обичат и които се грижат за нашия прогрес на Земята. Хората, родени с Хирон в Стрелец, са инстинктивно настроени към тези учители. Докато започнат да реализират Висшия Аз и да го одушевят, те ще минат през много търсения и ще изследват много религии. Когато разберат, че те са мостовете в собствените си тела между същността/Уран и Сатурн/Земя, ще се превърнат в електрически проводник.
Не е случайно, че родените с Хирон в Стрелец в края на 1948 до 1951 ще преживеят своята Уранова опозиция през 1987-89, когато транзитиращият Хирон също ще е в опозиция на Уран и транзитиращият Сатурн ще бъде в съвпад с Уран. Или пък много хора с Хирон в Стрелец ще имат транзитиращ Уран в съвпад със Сатурн в опозиция на рождения Уран в съвпад с транзитиращия Хирон. Тази група ще се одухотвори в този момент; те ще станат учители на хиротичната сила; ще бъдат пророците на Ерата на Водолея и тъй като Стрелец е стрела насочена в съзнанието, много от тях вече са в силни позиции, така че да могат да играят своята роля в наближаващия труден преход.
Много астролози смятат, че Хирон управлява Стрелец. Както вече споменахме, това объркване възниква отчасти защото Хирон управлява метода на търсенето; но Стрелец е търсене. Девети дом е там, където се свързваме с Висшия Аз. Учителите, които живеят на Юпитер, ни призовават и посоката на Стрелец е пътят към духовността. Но точно както Хирон управлява гадателя на Таро, той управлява и процеса на посвещаване. Стрелец е фокус и посока, а Дева е борбата между Сатурн/форма и Уран/енергия, която създава прагматичното разрешаване и го предоставя на експанзията на Юпитер. Така тялото на Кентавъра е поставено в девети дом, за да символизира всички индивиди, които тръгват на поход да обединят тялото и душата, човешката и животинската същност. Доказателството за това се вижда от факта, че митичният Хирон остава в своя лечителски храм и изпраща на поход тези, които е посветил да тръгнат на това пътуване. Тъй като Хирон вече е видян, за астролозите е невъзможно да бъдат в ролята на Хирон и да определят свещените умения на клиентите и да ги посвещават в поход. Научаването на това ще даде сила на клиентите да активират девети дом, фокусът на Стрелец в съзнанието.
Моите досиета на хора с Хирон в Стрелец съдържат повече индивиди, постигнали висше съзнание в ранна възраст, отколкото е възможно статистически. Буквално всеки един от деветнайсетте клиенти е много мистичен и търсещ. Единият блестящ физик. Карта № 1, чиято първа книга променила живота на много читатели. Има свещеник (Карта № 37), който създава трансформиращи ритуали, и бижутер (Карта № 30), който работи с факторите, определящи вибрациите на скъпоценните камъни. Един клиент с Хирон в Стрелец на Асцендента е основната фигура в движението на Новата Епоха; друг. Карта № 12, работи върху свещената енергия в кръвта и ДНК. Карта № 10 принадлежи на издател, който работи с книги, посветени на изцелението на Земята. Често, когато се чувствам обезкуражена от глупостта и безкрайните борби в края на осемдесетте, аз се сещам за тази група като проблясък на надежда за бъдещето.
Индивидите с Хирон в Стрелец се нуждаят от съвет, ако тяхното висше съзнание е блокирано. Повечето индивиди, родени през 1949-1951, имат Хирон в квадратура със Сатурн в Дева, управлявана от Хирон. Затова бащата блокира способността да се реализира Висшия Аз, а Сатурн ще блокира енергията до Урановата опозиция. Тогава узрялата енергия на квадратурата ще се превърне в осъзнаване. Както беше споменато, според космическата синхронност, тези индивиди ще имат Хирон в опозиция на Уран по време на опозицията на Уран към рожденото му положение, така че транзитиращият Хирон ще бъде върху рождения Уран, когато той е в опозиция от транзитиращия Уран. Властта на бащата/Сатурн ще се разруши с огромна хиротична сила и за тези индивиди ще бъде добре, ако разберат това, ако не ще имат ментални проблеми. Не е трудно да се предскаже, че инцидентите и насилието ще се засилят през 1987-89, заради тези аспекти. Тези индивиди ще предизвикат ново осъзнаване на енергията кундалини като изцелителна сила. Висшият Аз не може да се въплъти без интеграцията на кундалини и родените с Хирон в Стрелец ще преживеят тази криза на личностно ниво. Хиротичната нервна система е вътрешният път на системите, които задържат енергия в тялото (Сатурн) и енергетиката, която предизвиква потока кундалини, който е електрически и се управлява от Уран. Това с балансът в управляваните от Сатурн кости, мускули и кръвоносна система, който прави възможно позитивното и негативно полярно енергизиране или зареждането от Уран на нервите, гръбнака и мозъка. Междинното място е арахноидната мембрана, която е тънка мембрана на главния и гръбначния мозък между pia (вътрешната) mater (майка), насочена към тялото, и dura (външната) mater която е насочена към централните нерви. Простете ми усложнението, но това е невероятно силно представяне на начина, по който действа Хирон между Сатурн като външна сила или dura, инкрустирайки нашия отговор, и pia, като вътрешното място, където влиза душата или Висшия Аз в тялото. Също тази мембрана съответства на силовото поле около Земята, което е по средата между земната атмосфера и Слънчевата система. Физическите представи са най-силните форми на медитация. Арахноидната мембрана е там, където е Хирон във вашето тяло, като мост между вътрешната материя и външните комуникации, а силовото поле е галактическия резонатор към Земята. Родените с Хирон в Стрелец ще ни учат на това, как арахноидната мембрана и силовото поле са мрежи на вътрешна връзка и външна цялост. Индивидът с Карта № 43 е енерго-лечител, който е развил техниката на триъгълника, която визуализира аурата за лечение.

Папка: Планетите в Стрелец | Добавил: Пим (06.03.2009)
Разгледан: 2741 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          3.238.235.248