Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


23:32
14.04.2024
Неделя
3.233.242.67


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Скорпион

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Луна в Скорпион


Ключова дума - обсебващи емоции.

Падение

Вашите емоции са силни и често се основават на волево желание. Вие сте нетърпелив, навъсен и даже мрачен. Лесно раним, може да станете ревнив, завистлив и отмъстителен. Често преценявате другите твърде прибързано и изпитвате нужда да доминирате, правейки го незабелязано.
Не търпите опозиция или намеса по пътя към целите, но често жертвате много, за да получите голяма доза внимание. Вие сте изпълнителен, изобретателен и предпазлив. Въпреки, че сте бърз и импулсивен, притежавате самоувереност и способност да постигате успех. Обикновено получавате онова, за което сте тръгнали; обаче може да имате усещането, че сте постигнали напразна победа.
Тъй като сте ревнив, горд и обсебващ, тази позиция на Луната не обещава хармоничен брак. Желанието да доминирате често се отразява във взаимоотношенията с децата ви; това може да е резултат от доминиране на родител или прекаленото идеализиране на един от родителите ви, често майката. С това лунно разположение, майката може да бъде прекалено обсебваща, което може да ограничи свободата на детето, особено ако е момче.
Емоционално се отдавате и наслаждавате на осъществяването на всеки проект, който сте възприели и може да изглежда, че ви липсва съчувствие, тъй като сте изцяло погълнат. Вашата личност е задълбочена и сте проницателен към другите; често имате склонност да се впускате в непознати области.
За вас сетивата са по-скоро инструмент за удоволствие, отколкото за знание, реагирайки ненаситно и страстно на живота и секса. Способността ви за наблюдение е неограничена. Силата на вашата воля често е скрита, но когато я използвате, това е за доброто на човечеството. Негативното влияние на Луна в Скорпион може да доведе до сексуални крайности, задръжки, извращения и алкохолизъм. Вашата голяма необходимост е да се научите да прощавате и да забравяте. Трябва да се научите да владеете силните си и дълбоки чувства. Тъй като чувствата са много важни за вас, вие трябва да им обръщате внимание.
В рождената карта на жена, Луна в Скорпион може да покаже безразборен секс, склонност към угаждане и семейни проблеми. Мъжът с това разположение търси чувствена партньорка, но достатъчно кротка, за да може да я притежава и използва. Бидейки потаен и мълчалив, той се нуждае от интуитивна партньорка, която да усеща неговите настроения.
Лунните Скорпиони в никакъв случай не си позволяват да бъдат уязвими или да изпуснат контрола в отношенията си с околните. Обичат и ненавиждат страстно. Ревниви, дори и към приятелите си, с които се отнасят като с деца. Много опасни врагове. Имат неприятното качество да помнят миналото, когато са ги обидили или обвинили несправедливо, таейки тези чувства дълбоко в себе си. Никога не забравят обидите. Много е важно да се научат да прощават и да проявяват своите чувства по-открито. Волеви. Стараят се да проникнат зад външната форма, за да открият скритите мотиви и чувства на човека срещу себе си. Бързи подсъзнателни реакции и неумение да обосноват симпатията или антипатията си към някой. Своеволни, съобразяват се само със своите желания. Като правило притежават психологически усет, умението не само да разгадаят вътрешния свят на човека срещу себе си, но и слабите места, къде е уязвим. В зависимост от духовната ориентация, благодарение на този дар могат да бъдат прекрасни психотерапевти, психолози или обратно садисти, манипулатори. Мъжете с тази Луна харесват загадъчните жени. И двата пола са много (необяснимо) привлекателните за другите.

Папка: Планетите в Скорпион | Добавил: Пим (12.03.2009)
Разгледан: 12037 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          3.233.242.67