Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:15
02.12.2022
Петък
18.207.136.189


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Скорпион

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Сатурн в Скорпион

Ключова дума - целенасочен

Вашата личност е притегателна и вашият хумор е хаплив. Може да имате успехи във финансите, окултизма или всяка област, която изисква находчивост. Изисквате много от себе си и от другите и вашата перфектна природи има мързела или нежеланието за работа. Притежавате огромна воля и сила, но е необходимо да се научите да реагирате по-спокойно на живота и неговите проблеми. Вашият подход е неуловим, радикален, неустойчив и решителен. Имате голям импулс за успех и силно его. Вие сте горд и находчив, но дълбоко се възмущавате, когато почувствате, че някой се е отнесъл несправедливо към вас. Желанията ви са много силни, може силно да обичате и мразите. С неблагоприятни аспекти може да сте интригант, а също ревнив и отмъстителен. Ако имате ограничен начин на мислене, може да бъдете безпощаден, прикрит и да се страхувате от зависимости. Тази позиция може да води до камъни в жлъчката, запек или артрит.
В основите на ценностната система, с която сте възпитан и израснал, стоят идеалите за симбиоза, единност и коза ностра. “Ние сме 2 сърца туптящи в едно”, “Твоите врагове са и мои врагове”, “Твоя во веки веков”, “Оттук се излиза в ковчег” и “Кръвта вода не става” са максими, които предопределят човешките взаимоотношения във всяка една област от живота. Който има власт над чужд живот и смърт, няма нужда да се страхува за своя. В кои области се смятате за господ и упражнявате власт и контрол, зависи от позицията на Плутон. С житейския подход и философия на Кръстникът трудно се постига истинско уважение и респект преди 29 годишна възраст, но всеки има шанс да прецени дали най-вярната душа не е мъртвата душа и дали най-сигурният метод да запазиш любовта во веки веков е да забодеш любимите с карфици като пеперудки в хербарии. След сатурновото завръщане на 29г. има добър шанс за реализация на личната власт и мощ поставяйки я в служба на обществото в сферата на дома на Сатурн.

В индивидуалната рождена карта значението на Сатурн може да бъде много сложно, но има някои определени моменти, които можем да изложим по отношение положението му в знаците и домовете. Положението на Сатурн в знаците може да бъде анализирано най-лесно, като се насочим към елемента и вида на знака, в който той се намира. Значението на Сатурн в квадрантите може да бъде накратко изложено по следния начин:

В неподвижни знаци: Телец, Лъв, Скорпион, Водолей

Тук Сатурн почти винаги показва силно упорство и строги модели на навици, които блокират притока на любовната енергия на живота. Изявата на същността на жизнената сила, на най-вътрешното “Аз” и виталността на индивида трябва да бъдат реструктурирани. Тук обикновено липсва доверие, и се наблюдава липса на истинско отдаване на любовта. Това може, разбира се, да бъде компенсирано, но тенденцията остава. Всичко това може да звучи като широко обобщение, но човек трябва само да се запита: “Срещал ли съм някога личност, която има Сатурн в Телец, Лъв, Скорпион или Водолей, която би била истински даваща, която е непосредствена в изразяването на своите привързаности и гъвкава при удостоверяване потребностите на другите?” Такива хора действително са рядкост.

Папка: Планетите в Скорпион | Добавил: Пим (07.03.2009)
Разгледан: 6925 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          18.207.136.189