Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:12
02.12.2022
Петък
18.207.136.189


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Скорпион

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Хирон в Скорпион

08.10.1896 - 29.10.1898
11.11.1946 - 28.11.1948
04.09.1997 - 07.01.1999
02.06.1999 - 22.09.1999

Когато Хирон е в Скорпион, трансформиращата и еволюционна енергия на Плутон се превръща в личностно търсене. Енергията, определена за еволюцията, е хиротична; или тя фокусира Плутоновия процес направо в пространството и времето. Това е подобно на силата на многоизмерната енергия, почувствана от интегрираните култури по време на Ерата на Лъва/Атлантида, около 13000 до 11000 г. пр. Хр., през Ерата на Телеца, 4400 до 2200 г. пр. Хр., която отново ще бъде почувствана през идващата Ера на Водолея. Точно сега индивидите с Хирон в Скорпион усещат дълбок спомен от времето, когато силата на Плутон се е приемала от културата, но в същото време те си мислят, че никой не може да си представи как се чувстват те. Това предизвиква вулканична борба между Сатурн и Уран и тези индивиди или са изключителни в своята личностна еволюция, или не могат да намерят начин да изразят тази нарастваща отвътре сила. Те също могат да изразят нисшия Плутон, търсейки силата и удоволствието за сметка на другите.
Еволюционната сила на Плутон ще се изрази чрез смъртта/Сатурн или жизнената сила кундалини/Уран. Преживяването е Плутоново или еволюционно, а психичният процес във всеки даден момент е насочен към смъртта или живота. Хирон е фокусиран в пространството и времето, а Плутон е едно непрекъснато еволюционно движение. Трябва да поработим доста, за да разберем дали клиентът вече умира и дали проявява нисшите или висшите качества на Плутон, за което трябва да изследваме неговото поведение. Родените с Хирон в Скорпион се изправят срещу смъртта или избора да живеят, свързано с въпросите на дома, съдържащ Хирон. Много клиенти от моите досиета имат Хирон в Скорпион в девети дом, което означава, че те не могат да се почувстват живи, докато не задействат Висшия Аз със силния енергиен поток на кундалини. Вероятно затова те отиват първо при астролога. Те са родени в края на 1946 до края на 1948, но нямам клиент, роден в края на 1896 до 1898. Засега родените с Хирон в Скорпион в девети дом не са много експресивни. Всъщност те са доста примирени като група. Те може просто да наблюдават мълчаливо. Една клиентка (Карта № 25) има Хирон в десети дом на върха на голям тригон, включващ Луната и Марс, и тя е голям художник. Хирон в Скорпион насърчава окултната сензитивност и тя, като художник, обединява своята работа с духовната материя.
Друга клиентка има Хирон в Скорпион в осми дом, в квадратура с Плутон/Венера, които са в съвпад в шести дом. Когато дойде, тя беше много потисната; нейната жизнена сила беше сериозно понижена. Обикновено аз избягвам да съветвам клиентите да издигат енергията кундалини, защото тя естествено се издига при опозицията на транзитиращия Уран към рожденото му положение. Съществува важно доказателство, че ако този процес започне по-рано, може да предизвика ненужни неврологични последствия. Посъветвах тази клиентка да си намери любовник и насила да активира сексуалната/кундалини енергия, защото тя показваше висока Плутонова енергия, но беше ужасно потисната от Сатурн. Тя последва съвета ми и жизнената й сила се освободи от смъртоносната страна на Хирон в Скорпион. Понякога е по-добре да изригне вулканът, преди сеизмичното ниво да е станало твърде интензивно.
В карта № 20 Хирон е в Скорпион в шести дом, в квадрат със Сатурн и Плутон. Тази карта е много интересна, защото Хирон в Скорпион е в дома, управляван от Кентавъра. Този човек е голям учител по йога и много умело съсредоточава формата на Сатурн върху йогистките пози. Той е постигнал чудесен баланс между Сатурн и Уран, защото е извънредно дисциплиниран в своята йогистка работа и също извършва важна работа върху неврологичния ефект на храната върху тялото. Той е илюстрация на действието на Хирон в дома, който управлява, и ефектът може най-лесно да се види чрез повишаване силата на Скорпион. Последният пример е с тъкачка (карта № 7) с Хирон в седми дом. Тя пренася силни магични символи направо от дълбините на своята същност и нейният основен проблем е работата при открити взаимоотношения.
Динамиката с Хирон в Скорпион е да забележим дали клиентът изглежда потиснат, или не. Дали има усещане за собствената си сила? Дали това се управлява от домовата позиция на Хирон? Дали е разбрана ценностната система на този дом? Има ли някакво доказателство за еволюция тук? При родените с това разположение, които все още не са преживели опозицията на Уран към радикалното му положение и които изглеждат потиснати, трябва да се изследват рождените им карти за силно блокиращи фактори. Аспектите към Плутон, Сатурн и Уран са критични. Мнозина, родени през юли-септември 1947 и март-юни 1948, имат Сатурн в съвпад с Плутон, заедно с Хирон в Скорпион. Тези индивиди изглеждат потиснати, но силата на Сатурн ще се освободи при опозицията на Уран към рождената му позиция. Някои от тези индивиди преживяват смъртна криза, свързана с тях или някой близък, около времето на Сатурновото възвръщане, усилена от съвпада Сатурн/Плутон, а освобождаването на Сатурн ще бъде трудно. Накрая тези индивиди ще се появят като учители, които ще ни учат за Хирон и смъртта. В този момент е важно да им помогнем да разберат Сатурн.

Папка: Планетите в Скорпион | Добавил: Пим (06.03.2009)
Разгледан: 2798 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          18.207.136.189