Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


22:45
24.09.2022
Събота
44.201.68.86


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Риби

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Луна в Риби


Ключова дума - инстинктивен в емоциите.

Вие сте много отзивчив към дълбочината на човешкото преживяване и проявявате разбиране и обич към всички хора. Емоционално сте наивен и дълго не забелязвате слабостите и недостатъците на другите хора. Обаче лесно може да бъдете наранен и сте склонен да плачете или да се самосъжалявате при най-малкия повод.
Не обичате да разглеждате фактите хладно и безпристрастно и взаимоотношенията ви ще страдат, защото чувствата ви са силно изразени. Понякога може да ви липсва чувство за хумор и здрав разум и може да станете като прословутия руснак, на който му харесва да бъде тъжен.
Сетивата ви могат да ви измамят в резултат на прекаления ви романтизъм и оптимизъм; вие носите оригиналните розови очила. Тъй като искате да вярвате, че всичко е добро, истината и реалността ви разстройват. Обикновено притежавате музикален, поетичен и артистичен талант.
В зависимост от аспектите, това може да бъде най-лошата или най-добрата позиция на Луната. Ако това разположение е благоприятно, то ви дава реално виждане; ако разположението е неблагоприятно, то може да причини абсолютна илюзия и разочарование. Вие сте тих, затворен, любезен и състрадателен към онеправданите. Спокоен сте, понякога безгрижен, безмълвен и мечтателен. Често променяте мисленето си; това може да ви направи неблагонадежден, малодушен и склонен към депресии. Това е най-духовната позиция на Луната, въпреки че може да има много страдание и трудности при постигане на вашите цели. Имате нужда да се чувствате закрилян и обичан и харесвате красотата, хармонията и комфорта около вас, защото страдате във враждебна обстановка.
В рождената карта на жена крайностите в емоциите могат да доведат до здравни проблеми. Жената с това лунно разположение може да се омъжи късно. Тази позиция често прибавя скромно обаяние, което привлича мъжете.
Мъжът с Луна в Риби желае изцяло отдадена, привързана и съчувствена жена, която обикновено има силно влияние и му е крайно необходима в личния живот, но не непременно и в неговата кариера. Във вашите очи майката е съчувствена, но може да бъде прекалено въвлечена в своя собствен живот. Не винаги я виждате ясно, понякога прекалено я идеализирате, понякога я подценявате.
Това е една.. безпомощна.. загубена Душа. Лунните Риби искат да помогнат на всичко живо под Слънцето. На всички бедни, онеправдани, страдащи хора по света. Растения и животни. Свръхчувствителност и възприемчивост към мислите, чувствата и желанията на другите, граничеща с телепатия. Живо въображение. Това разположение на Луната е характерно за хората на изкуството - поети, художници, музиканти. Много отзивчиви хора, но и всички останали искат да им помагат. Трудно им е да изразят с думи своята представа за живота, музиката е техния "естествен" език. Познавайки тяхната доброта и отзивчивост, хората страдащи от някаква душевна болка или с психични проблеми, често се обръщат към тях за помощ. Понякога злоупотребяват с тяхната мекосърдечност и затова лунните Риби трябва да се научат да казват и "не". Фантастично издръжливи хора. В любовта са романтични, често влюбени не толкова в човека, а в самите отношения с него, в това приятно състояние. Любов към пътешествията. Много "информация" в подсъзнанието за минали животи. Убийствена интуиция и много богат вътрешен мир. При "натиск" са склонни тотално да се затворят в себе си. Склонност към въображаемо бягство. Родени психоаналитици. Жената с Луна Риби е романтична, самоотвержена, зависима, нуждае се от защита, понякога мазохистки привързана. Мъжът е уязвим и търси спътница, която да го разбира, страховете му, безпокойството. Романтици.

Папка: Планетите в Риби | Добавил: Пим (11.03.2009)
Разгледан: 10692 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          44.201.68.86