Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:18
02.12.2022
Петък
18.207.136.189


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Риби

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Сатурн в Риби

Ключова дума - възприемчив

Пълен с въображение, понякога прекалено, вие имате склонност да живеете в миналото и може да имате трудности с настоящето. Притежавате голямо емоционално разбиране и скромност, а също и желание да работите с онеправданите. Вашето възприятие към другите е добре развито, но ви липсва поглед към самите вас и имате склонност да се подценявате. Имате нужда от тишина и уединение, за да откриете многобройните си способности. Бихте могли да се реализирате добре в областите на литературата, изследванията и метафизиката. Може да се радвате на работа зад сцена или да се намерите в големи институции като болница, университет и правителствена агенция. Приемате живота твърде сериозно и реагирате емоционално. Пазете се от самосъжаление, което може да ви доведе до депресия и се опитайте да упражнявате емоционална безпристрастност. Неблагоприятните аспекти могат да доведат до крайно безпокойство, психосоматични заболявания и невротични предразположения.
В основите на ценностната система, с която сте възпитани и израснали, стоят законите на космоса, спиритуалността и пълната свобода от държавата и обществото, в което сте родени. “Животът е хаос”, “Ние сме само една малка частичка от космоса”, “Всичко тече и се променя” са максими, които предопределят липсата на отправна точка в живота и пълната свобода на действие. Който е едно с Бога и Вселената, е безгрешен и няма нужда да носи отговорност за нищо. В какво се състои вашата свобода, зависи от позицията на Нептун. С житейския подход и философия на прашинка в космоса трудно се стъпва на крака преди 29 годишна възраст, но всеки има шанс да прецени дали ориентацията в космоса дава повече свобода на действие от дезориентацията на Земята. След сатурновото завръщане на 29г. има добър шанс да реализирате умението си да се ориентирате в хаоса, поставяйки го в служба на обществото в сферата на дома на Сатурн.

В индивидуалната рождена карта значението на Сатурн може да бъде много сложно, но има някои определени моменти, които можем да изложим по отношение положението му в знаците и домовете. Положението на Сатурн в знаците може да бъде анализирано най-лесно, като се насочим към елемента и вида на знака, в който той се намира. Значението на Сатурн в квадрантите може да бъде накратко изложено по следния начин:

В подвижни знаци: Близнаци, Дева, Стрелец, Риби

Тук Сатурн е свързан с потребността да се реструктурират менталните модели и начинът на мислене. Разумът обикновено е склонен към негативно мислене, безпокойство и вироглавство, произтичащи от възпитание или условия на минал живот. Следователно, личността трябва да реорганизира начинът си на мислене, а също и начинът, по който прилага менталната си енергия за разбиране и подреждане на всекидневните изживявания.

Папка: Планетите в Риби | Добавил: Пим (07.03.2009)
Разгледан: 5020 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          18.207.136.189