Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


11:08
28.03.2023
Вторник
3.239.6.58


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Риби

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Лилит в Риби

От незапомнени времена Черна Луна – Лилит предизвиква негативни чувства. Мнението на астролозите за нейното значение често пъти се разминава. Едни от тях приписват на тази фиктивна планета управление върху сексуалните сили на човека, други подчертават, че положението на Черната Луна в хороскопа е свързано с кармичните уроци, а трети взимат като основа съдържащата се в нея грозна сила подтикваща към пороци.

Ако разглеждаме Черната Луна от астрономическа гледна точка, тя представлява проекция на най-отдалечената от центъра на земята точка на орбитата на Луната на еклиптиката – Апогей. В астрологията, тази хипотетична планета от древни времена се счита за втората, тъмна страна на Луната, отразяваща окултното влияние върху човека.

Лилит има отношение към тази гранична част на подсъзнанието, където нашите желания, потребности се обличат в конкретна форма и задействат около нас астрални структури, които въвличат определени хора в конкретна ситуация. Ние не само сме привлечени в такава ситуация, но понякога я формираме и сами. Лилит изкарва на повърхността нашите скрити желания и пристрастия, вътрешни проблеми и противоречия с външния свят, правейки ги видими за другите и за себе си.

Безусловно Черната Луна работи при всички различно. Тя не дава някакви конкретни способности. Това е точката, където получават изход основните психологически проблеми на човека. Лилит изпълнява във психиката такава важна роля, че човек със силна Черна Луна може да бъде великолепен актьор, или коварен лъжец – всичко зависи от неговите способности и нравствени устои. Лилит обезпечава разшифроване на всички постъпващи към нас данни от външния свят и ги преобразува. Ние сме склонни да игнорираме несъщественото или неприятното и да преувеличаваме, това, което ни харесва. В резултат се получава индивидуална и оригинална картина на света. Качеството на тази картина зависи не само от положението на Лилит, но и от цялата структура на рождената карта, от заложените в нея творчески, кармични и духовни аспекти.

Лилит се явява фокус на скритата индивидуалност на човека и ни дава портрет на земната му душа. Болшинството човешки проблеми, преди да се сформират, преминават дълъг път на подготовка. Този период протича скрито. Има проблеми, които не могат да бъдат разрешени вътрешно и искат да бъдат въплътени във външния свят. Черната Луна привежда възникналата емоционална енергия от проблема в реалния живот. Тъмното и потискащо душата безпокойство и депресия се трансформира в напълно конкретни ситуации, които могат да се обсъждат, да се изявят чрез действие и да въвлекат и други хора. Да извадиш вътрешния враг на светло и да го обозначиш – това е една от най-важните функции на Лилит.

Черна Луна в Риби

Лилит в Риби- това е едно от най-силните положения на Черна Луна в Зодиака. То прави човека самотен, склонен към всевъзможни тайни пороци. Може да има склонност към алкохолизъм или наркомания, тежки психически отклонения, шизофрения. Кармически такова положение е заслужено с това, че в предишна инкарнация човек се е занимавал с магия, подслушвал е, шпионирал е, разпространявал е наркотици бил е сводник на малолетни.

Черната Луна в Риби дава заболявания на психиката, склонност към самоубийство, алкохолизъм, наркомания, импотенция или фригидност, опасност от истерия и епилепсия. Трудна работа в разузнаване или подобни закрити обществени заведения – болници, затвори, санаториуми.
Смъртта може да настъпи от отравяне с лекарства, от отрови, от удавяне, от гнойни рани и заразяване на кръвта – сепсис.

При преработване на първия етап човек не е склонен да жертва нищо в този живот доброволно. Той се занимава с тайни интриги. Лъжа, коварство , премълчаване са основните принципи на неговото съществуване. Игри със подсъзнанието, самоизмама, илюзорен живот – всичко това е характерно за човек с ниска преработка на Лилит в Риби.

На средно ниво се появява зачатък на жалост, милост, снизхождение и безкористна грижа за другите. Но това ниво на изкупване на кармата предполага получаване на моментални ответни удари за всяко негативно влечение на човека. На това ниво, той е подложен на увреждане, халюцинации, заблуди, илюзии, внушения. На битово ниво той може да бъде подложен на продължителна самота, затвор, попадане в болница или да трябва да се грижи за хронично болен, лишен от подвижност и лежащ човек. Може да се наложи да изпълнява опасна тайна работа.

На високо ниво на преработка човек възпитава в себе си смирение. За него самотата става естествено и творческо състояние в което може да види своите скрити способности и потенциални възможности, за които преди това не е подозирал.
Папка: Планетите в Риби | Добавил: Пим (01.03.2009)
Разгледан: 2506 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          3.239.6.58