Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


15:21
24.02.2020
Понеделник
3.94.202.172


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Рак

Планетите в Овен [20]Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18]Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17]Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15]Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16]Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16]Планетите в Риби [16]


Луна в Рак

Ключова дума - упорство в емоциите.
На Трон

Грижовен, съчувствен и понякога снизходителен, вие наивно доверявате своите чувства, но същевременно схващате нещата, които са извън собствения ви контрол.
Възприятията ви са много точни, но не работите често върху тях. Вашият ум е медитативен, а реакциите ви са бавни и неопределени. Податлив на външни влияния, обирате отрицателните вибрации на другите; това може да ви направи мрачен и нещастен, ако тези чувства се изсипят в личните ви взаимоотношения. Криете вашите истински чувства и силни емоции под непробиваема черупка.
Притежавате голяма доза умерена привързаност и пасивност, което се проявява в особена обич към дома и семейството; това е вашата основна привързаност. Склонен сте по-скоро към една спокойна, безметежна, романтична любов, отколкото към голяма страст. Тази позиция на Луната обещава много дълбока и силна обвързаност с майката. Ако пъпната връв не се прекъсне навреме, връзката може да стане проблематична.
Вие сте много интуитивен и прекалено податлив на външни влияния; усещате обстоятелствата съзнателно и несъзнателно. Лесно ви се налагат и когато това се случи, изпитвате дълбоко възмущение.
Обичате дома си и винаги имате нужда от място, където да се оттеглите, въпреки че често пътувате и осъществявате промени в живота си. Вашата домошарска природа ви кара да се грижи за другите и да проявявате разбиране към техните чувства. Луната в Рак е пестелива, икономична и загрижена за собствеността и парите си. Не обичате да се злоупотребява с тях или да се пропиляват напразно. Артистичен, градивен и драматичен, вие имате вроден усет към музиката, поезията и актьорството. Обичта ви към дома и семейството може също да намери израз в един истински патриотизъм.
В рождената карта на мъж, това положение на Луната може да доведе до прекалена емоционална възприемчивост. В търсене на партньор, той се привлича от жена, която е повече майка, отколкото жена. Жената с Луна в Рак е лесно ранима и има склонност да властва в семейството..
Това е естественото разположение на Луната. Тук тя е в своя дом. Вие сте свръхчувствителни към емоционалната тоналност и атмосфера във вашето обкръжение. Често хората ви мислят за ирационални, защото вие не винаги можете да обясните причините или източника на вашите чувства и внезапни преходи от едно настроение в друго. Живеещите с вас трябва спокойно да приемат промяната в настроението ви и с разбиране да се отнасят към това, че на вас понякога ви е необходимо да се затворите в себе си. Вие с чувство и разбиране се отнасяте към неизказаните чувства и нужди на хората. Лесно се обиждате и макар, че можете да простите този грях на човека когото обичате, едва ли ще забравите обидата. Дълбоки, интензивни чувства, силна привързаност към дома, децата. Домашния уют и брака са задължителни за вас. За мъж с Луна в Рак идеала за жена е майката или зависима от него жена-дъщеря. Богат вътрешен мир. Склонност към фантазьорство.

Папка: Планетите в Рак | Добавил: Пим (13.03.2009)
Разгледан: 8118 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20]Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18]Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17]Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15]Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16]Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16]Планетите в Риби [16]
Контакт          3.94.202.172