Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


07:39
29.09.2023
Петък
44.192.254.173


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Рак

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Сатурн в Рак

Ключова дума - осъзната сигурност
Заточение

Потискайки своята любов и емоции, може да се чувствате изолиран и притеснен. Във вашия ранен семеен живот може да е липсвала нежност или да е имало проблеми; вероятно това е оставило своя белег върху вас. Въпреки това сте привързан към семейството си и чувствате отговорност към него. За да съхраните аура на достойнство, вие криете вътрешните си мисли и чувства. Въпреки че плачете много, вие го правите насаме; всичко което виждат хората е вашата меланхолия. Въпреки че имате нужда от одобрение и любов, вашият семеен живот е много нестабилен. Чувствата ви са лесно раними, все пак на вас ви липсва разбирането на другите; колкото повече искате да им помогнете, толкова по-често се проваляте. За да постигнете материалните си цели, може да бъдете много умен и способен. Вие сте предразположен към нервно напрежение и би трябвало да се пазите от увеличаване на теглото поради задържане на вода. Отрицателните аспекти могат да предизвикат хиперчувствителност, оттегляне от интимни увлечения и отбранително отношение.
В основите на ценностната система, с която сте възпитан и израснал, стоят емоционалното изнудване и семейният клан. “Ако ме обичаше, нямаше да ...” и “Ако не си с нас, си против нас” са максими, които предопределят принадлежност и ориентация във всяка една област от живота. Който има зад гърба си нужната емоционална подкрепа и семейния клан, няма да умре сам. С какво ви изнудват и за какво ви е гладна душата, зависи от позицията на луната. С житейския подход и философия на заложник много трудно се изгражда собствен дом и семейство преди 29 годишна възраст, но всеки има шанс да прецени дали има смисъл да разчита на това, което в крайна сметка му трови душата и прави живота непоносим или е по-добре да предпочете заточението на самотен остров, на който ще трябва сам да ловува и да се грижи за колиба и препитание. След сатурновото завръщане на 29г. има добър шанс за реализация на нуждата от емоционална принадлежност поставяйки я в служба на обществото в сферата на дома на Сатурн.


В индивидуалната рождена карта значението на Сатурн може да бъде много сложно, но има някои определени моменти, които можем да изложим по отношение положението му в знаците и домовете. Положението на Сатурн в знаците може да бъде анализирано най-лесно, като се насочим към елемента и вида на знака, в който той се намира. Значението на Сатурн в квадрантите може да бъде накратко изложено по следния начин:

В кардинални знаци: Овен, Рак, Везни, Козирог

Тук Сатурн е свързан с организация и използуване на енергията на личността. Основната форма на активното изразяване на енергия (вода, земя, въздух или огън), изглежда е блокирана или задържана, посочва потребност да се стабилизира този тип самоизява и да се работи за развиване на това качество чрез усилия.

Папка: Планетите в Рак | Добавил: Пим (08.03.2009)
Разгледан: 4449 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          44.192.254.173