Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


07:29
29.09.2023
Петък
44.192.254.173


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Рак

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Хирон в Рак

29.08.1937 - 23.11.1937
29.05.1938 - 30.09.1940
01.01.1940 - 17.06.1941
22.06.1988 - 21.07.1991

Когато Хирон е в Рак, индивидът преживява криза, свързана с корените на културата, и/или криза в индивидуалната си защита. Този индивид вижда собствената си способност да се чувства безопасно и сигурно на планетата като персонална и културна динамика и екологичната сила на Хирон обикновено надделява над личностната криза. Никой не го е споменавал досега, но Хирон в Рак е много трудна позиция, защото индивидът е обвързан с миналото и е МНОГО застрашен от сегашната криза на Земята. Тези индивиди са били родени в разгара на Втората световна война при родители, които са се страхували за собственото си оцеляване, и това създало дълбока дилема за Рак, който постоянно търси сигурност. Повечето от тези индивиди също имат Уран в Телец, а някои имат Сатурн в Телец. Те са били дълбоко разтърсени и под влиянието на Рак ще дойде изцеление на Земята, когато тези индивиди преживеят своето възвръщане на Хирон през 1988-91, след като Хирон в Близнаци е идентифицирал кризата през 1983-88. Едновременно, с това тези индивиди притежават една динамика на несигурност, която астролозите могат да се опитат за излекуват. Този критичен цикъл на лечение на Земята е особено неблагоприятен през девствения цикъл на Хирон, от 1977-2028, точно както девственият цикъл на Плутон, 1930-2170 е много интензивен. Както всички разбираме, това са апокалиптични времена. Апокалипсисът е сега, когато преживяваме обновяването на мощната динамика на Слънчевата система, станало очевидно след виждането на Уран.
Борбата да се разруши Сатурновия контрол и да се пропусне Урановото електричество е много жестока за хората с Хирон в Рак. Те се нуждаят от помощ, за да видят, че влиянията на Сатурн върху тази планета се пораждат поради динамиката на Уран; че това, което си мислим, създава нашата реалност. Ние всъщност сме по-свободни да действаме, отколкото повечето индивиди с Хирон в Рак, и ако те могат да опознаят собствената си сила, ще бъдат първите, които ще дадат истинска сигурност на Земята. Родените с Хирон в Рак или отчаяно ще търсят средства за истинска сигурност, или ще се скрият в своята черупка. Няколко изключителни личности ще бъдат на предната линия по време на кризата на Земята. Един от моите клиенти, футуристичен писател-еколог, карта № 16, има съзнанието, че земята е жива и че е във връзка с галактическия цикъл, който е изумителен. Но той става алкохолик по време на неговата борба за пробив в свободната воля/Уран. Той има също Луна и Юпитер в Риби. Наблюдавала съм при клиенти с Хирон в Рак, че те често се борят с алкохола, защото алкохолът в крайна сметка потиска Сатурновия контрол. На всяка цена тези индивиди трябва да резонират със силата на тяхната собствена воля. Трябва да им се помогне да проявят потенциала на своя пети дом, тъй като единствената истинска сила е силата на творчеството. Новите астрологични схващания, според които рождената карта е динамика за повишаване на свободната воля, ще помогнат изключително много на клиентите под формата на съвети. Тези индивиди са предназначени да бъдат лидери в битката за преобразуване на Земята. Те ще се освободят от властта на консервативното поколение на Плутон в Рак или родените през 1913-1939. Домовата позиция на Хирон ще разкрие начина, по който тези индивиди преживяват кризата в сигурността.
Домовата позиция разкрива хиротичната динамика. Преди всичко домът показва, в коя област индивидът се стреми да се освободи от контрола на Сатурн. Той показва в коя област се осъществява този опит. Тези преживявания, управлявани от домовата позиция, която има връзка с контрола и освобождаването, трябва да бъдат изследвани. Аспектите трябва да бъдат внимателно анализирани. Писателят-еколог, който също имал алкохолна криза, има Хирон в точен тригон с Юпитер в Риби в седми дом. Работата като еколог го е предпазила от ужаса на алкохолизма; той предпочел живота пред смъртта - хиротична криза. Клиентите с Хирон в дванайсети дом в Рак водят борба на живот и смърт с окултизма. Единият продаде душата си, за да разработи системата на Звездните войни. Карта № 44 с Хирон в дванайсети дом принадлежи на лечител, който работи с наркомани и е изключително ангажиран с екологията на делфините. Танатос или Ерос е същността на тази позиция. Разберете динамиката на дома във връзка с борбата за сигурност на Сатурн/Уран и вътрешната борба на родените с Хирон в Рак ще бъде разкрита. Забележете, че хората с Хирон в Лъв, които идват след това, имат Сатурн в съвпад с Уран по рождение. Много от тях са били на предния фронт при развиването на хиротични технологии на лечение. Те могат да предложат помощ на тези с Хирон в Рак.

Папка: Планетите в Рак | Добавил: Пим (07.03.2009)
Разгледан: 4035 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          44.192.254.173