Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


00:14
15.04.2024
Понеделник
3.233.242.67


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Овен

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Луна в Овен

Ключова дума - агресивност в емоциите.

Вие реагирате на живота, като че ли той е една авантюра и сте отворен към нови идеи. Отнасяте се към опита като към средство за себеосъществяване. Притежавате много естествен и искрен ентусиазъм, но трябва съзнателно да работите върху своето търпение. Вашият нрав е непостоянен; избухвате бързо, но скоро забравяте причината за избухването. Често отстоявате склонността си да сте пръв. Вашият бърз и променлив ум е брилянтен и остър, но също сте предразположен към избухване, нервност, дори главоболие.
Вие изглеждате емоционално откъснат от хората около вас. Чувствата ви са остри и често ги използвате като съзнателен инструмент за ваша собствена полза. Прикривате чувството за несигурност зад един агресивен екстериор; трябва да развиете способността да молите за помощ, когато имате нужда. Вашата независима природа може да ви направи смел до степен на безразсъдност. Когато сте заинтересуван, сте много разгорещен, когато не сте вътрешно засегнат, сте безпристрастен. Съчувствате на собственото си его.
Вашите впечатления и реакции са много бързи. Доверявате се на вашите възприятия и сте склонен да действате незабавно без да разсъждавате; впускате се в действия воден по-скоро от чувства, отколкото от разум. Не сте методичен; негодувате срещу властта и не обичате съветите.
Вие сте много добър в ситуации, където бързите решения са жизненоважни. Непостоянен сте в ентусиазма си (даже повече от тези със Слънце в Овен). Вие притежавате голяма находчивост, изобретателност и неспокойство, но не сте много настоятелен. Поемате инициативата за много дейности и показвате изключителна увереност, както и недостатъчна предвидливост. Вие се опитвате да доминирате другите емоционално и обикновено печелите авторитет, защото сте по-добър ръководител, отколкото последовател.
Амбициозен и пробивен, вие живеете и печелите на пресекулки. Не обичате подробностите. Не се вслушвате в съвети и трудно възприемате наложената дисциплина. Вие имате нужда да култивирате у себе си упорство. Вашите сетива са добре развити, особено зрението.
Другите са впечатлени от вашия динамичен и самоуверен манталитет.
Тази позиция на Луната в рождената карта на жена, може да покаже ревност и необходимост да се доминира над партньора. В рождената карта на мъж често привлича властен партньор.
Тъй като Луната в схемата представя майката, вашата майка, във вашите очи, обединява много от чертите на Овен: непоколебима, независима, действена, приказлива, със силно влияние върху вас.
Овенът е мъжки знак - огнена зодия управляван от енергичния Марс. Хората, които имат такова разположение на Луната са изпълнени с ентусиазъм, непосредствени, обичат пътешествията, обичат хазарта, склонни към съперничество. Това са творчески и оригинални личности, смели и доста агресивни. Оказват вдъхновяващо влияние на другите. Физически обикновено са здрави, издръжливи, силни и обичат да спортуват. Речта им е рязка. Правят силно впечатление на останалите със силата и превъзходството на своя характер. Отчасти деспотични, затова човека с когото живеят трябва да е доста добродушен. Мъжете с Луна в Овен са привличани от независими и активни жени. Жена с такава Луна е по-скоро защитница отколкото защитавана и преди всичко предприемчива отколкото покорна. Родени бойци.

Папка: Планетите в Овен | Добавил: Пим (13.03.2009)
Разгледан: 9914 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          3.233.242.67