Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


09:39
28.02.2020
Петък
18.206.14.135


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Овен

Планетите в Овен [20]Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18]Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17]Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15]Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16]Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16]Планетите в Риби [16]


Сатурн в Овен

Ключова дума - изобретателен
Падение

От вас зависи да развиете многобройните си възможности, за да подсилите своя характер. Това е трудно разположение, защото Сатурн налага задръжки върху импулса и енергията на Овен. Вие сте егоцентричен и ви е трудно да признаете правата на другите. Ако канализирате тази енергия правилно, ще комбинирате инициатива и дисциплина и ще бъдете много настойчив. Тогава ще използвате вашата изобретателност за голяма изгода, като поемете управлението по един позитивен начин. Вашите многобройни подсъзнателни страхове ви дават силно желание за сигурност. Тази позиция може да покаже бащин комплекс или в рождената карта на жена - ревнив партньор. Въпреки че вашето чувство за време не е най-доброто, притежавате голяма сила на мисълта и обичате да влизате в дебати. С неблагоприятни аспекти, вие може да бъдете повърхностен, неспокоен, нетърпелив и постоянно изпитващ нужда да се оправдавате. Трябва да се научите на такт и сътрудничество с другите. Препоръчват се физически упражнения.
В основите на ценностната система, с която сте възпитан и израснал, стоят личната свобода на избор и борбата за налагане на собствените интереси над чуждите. “Борбата е безмилостно жестока”, “The winner takes it all”, “И сам войнът е войн” са максими, които предопределят конкуренция и състезание във всяка една област от живота. Който успее да е пръв, да избута всички останали с лакти, е велик и е доказал, че може да прави каквото си иска, с който си иска и когато си поиска. Доколко и с кои методи сте в състояние да наложите себе си в борбата за оцеляване, зависи от позицията на Марс. С житейския подход и философия на състезател много трудно се оцелява до 29 годишна възраст, но всеки има шанс да прецени дали има смисъл да пробива стената с глава, когато има и врата, на която може да почука или която да отвори с ключовите думички: “моля”, “може ли да попитам?” или “хайде заедно!”. След сатурновото завръщане на 29г. има добър шанс за реализация на стремежите за победа отдавайки пионерския авторитет в служба на обществото в сферата на дома на Сатурн.


В индивидуалната рождена карта значението на Сатурн може да бъде много сложно, но има някои определени моменти, които можем да изложим по отношение положението му в знаците и домовете. Положението на Сатурн в знаците може да бъде анализирано най-лесно, като се насочим към елемента и вида на знака, в който той се намира. Значението на Сатурн в квадрантите може да бъде накратко изложено по следния начин:

В кардинални знаци: Овен, Рак, Везни, Козирог
Тук Сатурн е свързан с организация и използуване на енергията на личността. Основната форма на активното изразяване на енергия (вода, земя, въздух или огън), изглежда е блокирана или задържана, посочва потребност да се стабилизира този тип самоизява и да се работи за развиване на това качество чрез усилия.

Папка: Планетите в Овен | Добавил: Пим (08.03.2009)
Разгледан: 3929 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20]Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18]Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17]Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15]Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16]Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16]Планетите в Риби [16]
Контакт          18.206.14.135