Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:38
02.12.2022
Петък
18.207.136.189


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Овен

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Хирон в Овен


01.04.1968 - 18.10.1968
31.01.1969 - 28.05.1976
14.10.1976 - 28.03.1977

Когато Хирон е в Овен, преобладава търсенето на идентичност. Кой съм аз? Защо съм тук? Какво искат всички от мен? Това ниво на въпроси става хиротично, т.е. това са въпросите на живота и смъртта, и докато няма задоволителен отговор, роденият с това разположение е неспокоен. Но отговорът ще дойде с времето, защото естествената форма на Хирон, като посветен воин, е в пълно съзвучие с Марс. Когато тези индивиди са родени през крайните два цикъла на Хирон, 1918-1926 и 1968-1977, общата атмосфера е била много енергична и новаторска. Родителите на това поколение живели през бурните 20 години (ерата на суинга в САЩ) и поколението на седемдесетте. Тези деца ще чувстват подтик да доведат докрай енергиите на своите родители, а Хирон в Овен ще им предложи средствата да го осъществят.
Всички мои клиенти, които имат Хирон в Овей, са пионери; те са известни като смели хора. Тази позиция предизвиква бързи действия, водещи до пробив в бариерата на Сатурн и прояви на идеализъм под влияние на Уран. Но ако няма други фактори в картата, които да потвърждават мистицизма, тези индивиди може да не активират проницателността на Хирон. Енергията на воина е най-силната изява за тези индивиди. Те трябва да бъдат насърчавани систематично да развиват дисциплина, което ще им помогне да засилят действието на Хирон и да влязат във връзка с потенциалната сила на етерното ниво. Добри примери за такава дисциплина са Карлос Кастанеда, Карл Юнг, Джак Андерсън и Алистър Кроули. И четиримата мъже са генерирали голяма сила със своята дисциплина и са оказали голямо въздействие върху своето време. Съзнателното развиване на силата на посветения воин от тези индивиди ще накара Хирон да се превърне в много силен инструмент за активиране на тяхната висша същност. По принцип тези индивиди се разстройват, ако не са изключително активни, и анализът на домовата позиция на Хирон в Овен ще разкрие сферата на живот, където те могат да започнат прогрес. Ограничаването ще ги подлуди.
Жените, родени между 1918-1926, са имали крайно труден живот, докато не намерили начин да приемат силата. В противен случай процентът на раковите заболявания в тази група е много голям. Мъжете обикновено са много силни, Сатурнов тип, а също невъзприемчиви към висшето съзнание на Уран. Много от тези мъже са политически лидери в днешно време, като блокират с голяма сила енергията на Водолей. Карта №13 принадлежи на Карл Юнг, психоаналитик, който е изключителен пример за потенциалната енергия на Хирон в Овен.
Прекрасен езотеричен резонанс с Хирон ни дава разглеждането на астрологичните енергии на Марс и Венера. Марс управлява първи дом и е първата планета зад Земята, той управлява анимус, защото заема първата орбитална равнина отвъд Земята към вселената. Венера управлява втори дом и е първата планета от вътрешната страна на земната орбита, символизирайки основната ни нужда да се приземим на нашата планета, Земята. Тя управлява анима, защото заема първата орбитална равнина от Земята към нашия център, Слънцето.
По време на виждането на Хирон на 1 ноември, 1977, човешката полярна динамика Марс/Венера, анимус/анима, се засилва до оргазмено ниво на земна вибрация в галактически резонанс. Това е могло да бъде видяно при посвещаване с помощта на кристал и при терапиите за лечение на тяло/ум, през 1977. Висшите нива наистина били заземени на Земята. Хирон изнася Марсовата вибрация на Овен - силен импулс за собствена идентификация в рамките на този обширен цикличен период на алхимичен резонанс - и я внася в характерните за Венера вибрации на Телец през 1977. Неговото виждане сигнализира приближаващата се епоха на възприемчивост към едно ново ниво на волева мощ, за да се балансира енергията Венера/Марс. Децата, родени на 1 ноември, 1977, са освободени от страха от хиротичната енергия и те ще учат своите баби и дядовци, родени през 1918-26, да се освободят от желанието за смърт. През последния цикъл преди 1500 пр. Хр. Хирон бил доминиран от Марс, защото била Ерата на Овена. През настоящия цикъл Хирон е роден във вибрацията на Венера, за да енергизира материалните ценности/Земя Гея. Цялата реалност е в съзвучие и ние отново можем да използваме гадателството, за да узнаем нашето място в цикъла на Гея. Вижте рождената карта на Хирон (№ 53), за да се пробудят наново гадателските спомени в същността ви. Хирон бил видян, когато е бил в Телец, за да сигнализира, че Брата на Водолея ще възроди много от лечителските техники, които били използвани през Ерата на Телеца - 2200-4400 пр. Хр.

Папка: Планетите в Овен | Добавил: Пим (07.03.2009)
Разгледан: 6035 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          18.207.136.189