Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


13:44
02.03.2024
Събота
3.236.145.153


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Овен

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Сатурн в Падение в Овен

Планетите в Падение създават вътрешен конфликт и са по-ясни. Сатурн е планета свързана със страха, със стремежа да действам предпазливо, страхливо, внимателно. Да се подготвя много добре преди да действам. Да действам по-бавничко. А Овена прави точно обратното. Овена като види Сатурн го натъпква с енергия пак. Какво да прави Сатурн с тази енергия? На Сатурн не му трябва такава енергия изобщо, той има проблеми с енергията. Сатурн се опитва да ограничи и контролира енергията на Овена, защото на Сатурн такава енергия не му трябва. В резултат на което влизат в интензивно противоречие.

Сатурн в Овен прави човек вродено колеблив, нерешителен. А това не е добре, защото интензивното колебание за важни решения може да разболее човек. Нерешителността е много неприятно нещо. Качеството на живот пада рязко. И не е достойно за човека да живее във вечно колебание.

Сатурн се опитва да блокира знака Овен, да затули неговият широк енергиен фронт. Което не е възможно да стане, но води до сблъсък вътре в човек и води до притеснителност, уплаха. Сатурн в Овен е стискането под лъжичката, когато тръгнеш да правиш нещо. Овена е "Аз съм", а Сатурн като черна станция се обажда: да бе да, можеш. И започва да ти припомня разни статистики.

По принцип Овена е по-силен естествено от Сатурн и енергията си пробива път, преодолява колебанията. Но си пробива път колебливо, трудно. Това нещо човек го усеща отвътре и още като тръгне знае, че го има. Падението е вътрешен проблем, който ти е ясно, че съществува още от малък. Още от малко детето със Сатурн в Овен избягва да поема отговорни работи защото знае, че това ще му донесе кофти изживявания.

Всичките планети имат такива достойнства - Заточение и Падение са достойнства, защото това е специфично отношение, при което човек се развива много. Планетите Управители и Екзалтации са средствата да си решаваме проблемите. Стъпваме на тях, те са нашата сила.

Сатурн в Овен е в Падение, защото това е планета, която трябва да ни съхранява, да ни пази. Нейният принцип е "7 пъти мери един път режи". Сатурн е нискоенергийна, женска планета, която не допуска да рискувате. Това е планета на равносметката, на подготовката. Тя винаги се стреми да подготви човека максимално за всяко негово действие, защото търси сигурност, и когато започне нещо почти на всяка цена да го завърши, за да има резултат. Така обаче нещата се вършат бавно, поетапно, много добре премислено. Другият важен принцип на Сатурн е: минимум усилия - максимум резултати, т.е. постигане на оптимални действия. Овена, както видяхме по-горе дава възможност за съвсем различен вид активност. Какво да прави Сатурн с основната характеристика на знака - огромната енергия, която преминава през него? Енергията трябва да се използва веднага защото не може да се съхранява, а принципите на Сатурн са в пълно противоречие с този мощен енергиен фон.

Ето защо Сатурн в Овен се опитва да блокира максималното количество енергия. Така човек се втурва да върши нещо подтикван от знака и изведнъж започва да се колебае притискан от Сатурн, после отхвърля притеснението, но то след време пак се връща и т.н.
Папка: Планетите в Овен | Добавил: Пим (09.02.2009)
Разгледан: 2569 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          3.236.145.153