Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


14:23
02.03.2024
Събота
3.236.145.153


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Овен

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Венера в заточение в Овен

Планетите в Заточение и Падение са в един сериозен дисбаланс със знака, имат различни принципи от знака, противоречащи му и знакът не ги пуска. И те не могат да правят нищо, да противодействат на знака.

В заточение Венера - Принципът на Заточението е външен конфликт, който вътрешно се осъзнава трудно. Означава някаква неадекватност, която се получава външно и аз наблюдавайки я външно, трябва да стигна до извода, че имам някакъв проблем. Но вътрешно нямам усещане за това, така че заточението е доста коварно. Венера е планета, която носи в себе си принципа на доверието, ласката, на любовта между хората. Един стремеж към симпатия, социализация, да общувам с другите хора и да не съм самотен. Овена по своята мъжка, кардинална и огнена природа е напорист, твърде енергичен и каквото попадне в Овен се нагнетява с енергия. Какво става с чувствата когато ги наблъскаш с енергия? Стават страсти, диви страсти. Като го е напънало отвътре и Овена постъпва мъжки, откровено - с тези страсти ще прави фиеста. Открито ти заявява, че те обича. Иначе човека е невинен - той така си го усеща. Вижда обекта (и понеже Венера е един и същи принцип и стреми се да се свърже) изпитва симпатия към него и тръгва като Овен. В него избухва едно влюбване и той изведнъж започва да изпитва една дълбока симпатия към този човек и го изразява емоционално, директно и открито - отива при него и му казва, ей много ме кефиш, сладур си страшен. Още от вратата като те видях съм те харесал и вече не мога да дишам без тебе. Ти си смисъла на живота ми и ще почваме фиеста с тебе. Ние трябва енергия да изхабим. Тук има страсти, големи страсти и ще ти направя живота вълшебен. То бива откровеност, ама пък чак толкова. Обикновено другият се плаши, а ако това го направи жена, мъжът се побърква от страх. И вече действа или агресивно възприемайки жената като лека или реагира уплашено.

Ако това го направи мъж, жената по-може да го възприеме като един мъжкар, като опора. Има жени, които имат копнеж и искат да бъдат откъснати като цвете. Те стоят пасивни и чакат "ловеца" да дойде да ги вземе. И те са като принцеси и трябва да дойде мъжът и той да е инициативен и те на такава директна инициативност реагират добре, защото така се пробиват собствените им бариери, техните притеснения и страхове. Така мъжът поема цялата отговорност за връзката която ще става интимна. Те са готови. И такива жени приемат такъв мъж, даже го приемат добре. Те си казват, ей добре че е тоя сред цялата тази армия мухльовци дето не смеят да си кажат нищо. Гледам го аз един, че ме заглежда нещо, ама какво искаш бе човек - да дойда при тебе да ти вадя думите с ченгел. Ако искаш да правиш нещо, прави го. Аз съм жена и не мога да дойда да те свалям и да ти се обяснявам - дръж се мъжки. Ти си мъж и ще поемеш риска и сега ако те отхвърля, отхвърля. Това е положението. Затова жените често са склонни да приемат мъж, който се държи като гларус.

Но по принцип едно такова свободно, емоционално и открито поведение плаши. Значи имайте предвид, че Венера в Овен е искрено разочарована и нещастна. Овена изразява чувствата си към някого като същевременно поема риска да бъде отхвърлен. Другият се уплашва обаче и го отхвърля. Тогава има трагедия и мъка за Овена, която трае половин час. Природата на огненият знак е такава, че той си страда, страда и после се отърсва от това бързо (емоцията е високо енергийно и краткотрайно състояние на психиката).

Ако обаче другият се съгласи започва една луда фиеста и яко изразходване на енергия. Юруш. Бурни нощи, веселби, екстремни изживявания и т.н. - всякакви щуротии каквито се сетите. Изобщо другият човек определено няма да скучае. Обаче другият човек на третия ден обикновено се изтощава - то хубаво от купон на купон, здрав секс, веселби и емоции, но всичко си има граници. Овена обаче не се е изтощил, той има още енергия, а вие вече сте като изцеден лимон. И когато на третата сутрин когато той се събуди с грейнал поглед, с нови желания за бурни изживявания, другия може да желае почивка. И тогава в Овена настъпва разочарование. Той казва, какво, на теб вече не ти ли е хубаво с мен? Абе, хубаво ми е обаче …. Какво обаче. Това бяха приказни три дни. Защо да не са четири? Ти защо нямаш грейнал поглед? Аз те обичам, а ти очевидно не ме обичаш. И Овена става най-нещастният човек на земята. Не ми говори, няма смисъл, аз те виждам. Защото ако ти ме обичаше нямаше да е така. Нямал си бил сили. А онзи ден как имаше? А оня ден ти беше добре нали? Писна ти, стана ти скучно за три дена. То толкова ти е и Любовта, за три дена. Не, не си моят човек. Ще го търся, някъде в зората там. Ще продължавам да търся моят човек, дето да не ме предава. Овена не може да приеме, че другия няма сили за да издържи на неговото темпо и има нужда от почивка - не можеш да му обясниш, че живота се състои от ежедневие и не може да има непрекъсната фиеста. След емоцията идва реалност. С една Венера в Овен може да се разведеш 5 пъти, което не е шега работа. Да народиш деца дето да няма после кой да ги гледа. Защото като изпадне в еуфорията и страстта. Но после няма никой, идва реалността.

Овена със себе си няма проблем. Той не смята, че прави нещо лошо. Той има хубаво изживяване. Той казва, виж какво, нито лъжа, нито манипулирам. Аз го харесвам бе, това е факт. Аз я обичам тази жена и деца правим. Аз като обичам, обичам до дупка, без резерви. Обаче сега какво да правя като се разочаровам. Пак искрено, всичко е искрено. Няма лъжа. И не мога да я гледам вече и какво да правя? И понеже не мога да си надвия природата се махам. Това е. Защото си обичам друга. Излязох един ден и видях друга. И като я видях ми останаха очите. Аз ще направя всичко за тия дето ги оставям, не че няма да направя, аз не съм лош човек. Аз не крия че ги обичаХ. И за тях има място в мене и се опитвам да се грижа, ама нещо напоследък не ми остава време. Разбирате ли какво се получава? Ти си искрен, обичаш, а след теб остават доста нещастни хора.

И ето го Заточението. Човек вътре в себе си се чувства добре, но фактите отвън са други. Той има екстремално, дисбалансирано поведение. Нереално поведение. Егоистично поведение. Това е и проблема. Любовта между хората задължително изисква време. Поне 3 месеца. Хубаво е да минат поне 90 дни до първият сексуален акт. Венера в Овен посмъртно не може да го направи - тя не може да схване защо като обичам някой да не спя още първата нощ с него, да се получи пълно сливане на всички нива. Факта, че душата няма да може да успее да направи такова бързо сливане, а това ще го направи само тялото ще доведе до точно обратният ефект. Ще разруши всяка надежда за любов, ще доведе до една бездушевна връзка и до антипатия. И после няма да ти е ясно защо е станало така. Психиката ти след това престава да харесва другия. Убиваш го другия. Все едно е вестник, прочиташ го и го хвърляш. Убиваш и себе си, защото правиш връзка и така може да си пропуснеш връзката на живота. Венера в Овен точно това може да направи.
Папка: Планетите в Овен | Добавил: Пим (05.02.2009)
Разгледан: 2401 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          3.236.145.153