Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


04:29
26.02.2020
Сряда
3.226.122.74


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Овен

Планетите в Овен [20]Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18]Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17]Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15]Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16]Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16]Планетите в Риби [16]


Слънцето в Екзалтация в Овен

Слънцето е в Екзалтация - защото то представлява принципа на волята, амбициите и желанията. Овена дава много енергия на Слънцето и от тук идва решителност, категоричност, увереност в своите сили, оптимизъм и активна агресия, ако се среща противодействие. Поради последното, Слънцето не е Управител на Овена, въпреки че има голяма сила в него, а Екзалтира, т.е. склонно е да губи мярката. Да се налага, понякога безогледно, да взима прибързани решения, да действа припряна, да вярва, че може да преодолее всички препятствия и естествения риск да си строши главата като следствие. Овенът е изразител на Аз-овото съзнание на човека. Търси отговора на въпроса - кой съм аз? За да следваш собствен път в живота и да откриеш себе си, своята истинска природа, каквато я е сътворил Бог е нужна изключителната Воля на Слънцето в Овен. Но, за да не се затрупаш с неизпълнени обещания и с прекомерна вяра в собствените сили (с излишна суета и гордост, които убиват всяко елементарно СМИРЕНИЕ) е необходимо да следваш пътя на ИСТИНАТА. А това се получава, когато се свържеш с духовния свят и Христос.

Какво представлява самата дума "екзалтирам"? Това е еуфорично състояние. При Екзалтацията, планетата получава от знака възможността да изразява себе си много силно. Още по-силно отколкото при Управителя. Обаче вече е с една едностранчивост. Прекомерна. Характерното нещо за планетите в Екзалтации е, че тяхната сила е прекомерна, трудно се овладява.

Планетата Управител е като един стар и обучен боен кон, който няма да направи излишни движения и да те изненада неприятно и в същото време си може. Може да разчиташ на него като на себе си. Екзалтацията е пак един як боен кон, могъщ, обаче с буен нрав и към него трябва особено внимание, защото може да те подведе. Ако го яздиш внимателно - добре, но ако не внимаваш и разчиташ той сам да си прави едно или друго така може да те хвърли неочаквано. От друга страна това ти е бойният кон с който разполагаш - на него ще се качваш. И като гледаш разни дръгливи кранти наоколо си казваш, аз съм си много добре всъщност. Проблема при Екзалтациите е, че хората разчитат на тях, отпускат се и в един момент се оказват лошо изненадани. Защото радостта им, че имат боен кон, а не дръглива кранта е толкова голяма, така ги следва в живота, че те забравят че бойният кон може да бъде и опасен и да те хвърли лошо. Той обикновено не го прави и си върши работата, но за него има сериозна опасност да те хвърли.

Екзалтираните планети обикновено излизат от контрол, но от друга страна не можеш без тях. Не може да се дистанцираш и да кажеш, абе вие сте опасни. Това не е възможно, защото това всъщност си ти самия - това е силата в твоята психика, която трябва да се овладее само че.

Овена заявява себе, а да може човек да заявява себе си, това е много добро. Той ни учи да се заявяваш. Няма да има Любов ако не можеш да заявиш себе си. Аз много си мога, но сега ме е срам. И освен да не вземе някой да се притесни нещо и т.н. Ако можеш нещо го заявяваш. Иначе е фалш. Шикалкавенето не помага на човешките отношения - точно обратното. Създават се недоразумения. Хората се справят, когато нещата се изведат рационално. Кажи бе. Като го кажеш и го заявиш вече е по-лесно, защото всички са наясно. Много по-лесно ще е ако мразиш някого да му го кажеш - просто това е истината в момента. Мъча се да те понасям някак си, но ми е много трудно. Иначе: абе защо така ме гледаш накриво? Ааа, не нищо няма, не. Ама тука работата не върви. Ами откъде да знам защо е така, днес не ми е ден. Истината се заобикаля, защото мен ме е страх да се заявя. Защото като му кажа мразя те той ще ме гръмне, ще ми спре доходите, ще предприеме нещо срещу мен. Овена ни учи да се заявим - това е положението. Мога да греша, не е хубаво да се мрази и аз знам че не е хубаво. Но така стоят нещата. Тази истина може да се промени, но за да се промени, първо трябва да си го признаеш че е така. Иначе е много трудно.

Овните често страдат от фактора, че понеже имат много голяма сила в себе си те не искат помощ от другите. На принципа, че аз, който съм най-силният защо ми е помощ от тия, напротив другите трябва искат помощ от мене. За Овена е много трудно да проумее, че не е Господ и че има неща дето не ги може. Има ограничения и за него.

Слънцето в Овен дава силна воля, да се отстояваш и ако някой не ме харесва не мога да го мисля. Но Слънцето в Овен много лесно започва да размахва лакти. Като каже Овена искам, а ти не му угодиш, той веднага скача. О, ще ми дадеш. Аз ще се боря. Егоиста чувства силата си, иска си и натиска яко, защото усеща силата си и си е въобразил, че Господ му е дал силата за да си има, да си му е кеф на него. Това е неовладяната сила - имам амбиция, желание и трябва да си го постигна. Имам си и воля колкото щеш. Слънцето в Овен екзалтира точно по тази причина. От една страна е прекрасно - дава достойнства, да не се огъваш. Но и много лесно нещата загрубяват. Има едно пренебрежение към по-слабите, а трябва да е точно обратното. Трябва да е като Чавдар войвода.

Папка: Планетите в Овен | Добавил: Пим (30.01.2009)
Разгледан: 1489 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20]Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18]Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17]Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15]Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16]Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16]Планетите в Риби [16]
Контакт          3.226.122.74