Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:41
02.12.2022
Петък
18.207.136.189


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Лъв

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Сатурн в Лъв

Ключова дума - самоуверен

Притежавате огромен импулс за лично признание и контрол и се стремите към лидерство на всяка цена. Изисквате внимание и уважение от другите и сте упорит. Като родител ще бъдете строг възпитател. Трябва да развивате по-добро отношение към любовта, романтиката децата и творческото изразяване на нещата. Понякога може да ви липсва чувство за хумор, но притежавате ментална енергия и отлични способности за области като образование, мениджмънт и развлечения. Понякога сте толкова предпазлив и резервиран, че забравяте да се наслаждавате на живота, особено ако аспектите на Сатурн са неблагоприятни. Това може да доведе до разочарования във вашия интимен живот, проблеми с децата, загуби чрез спекулации или проблеми с гръбначния стълб.
В основите на ценностната система, с която сте възпитан и израснал, стоят егоизма и егоцентризма. “Всеки е отговорен сам за себе си”, “Всеки да се оправя сам” и “Интересува ме само какво мислиш за мен” са максими, които предопределят самочувствието във всяка една област от живота. Който успява да привлича вниманието и възхищението на хората, няма да бъде пренебрегнат и забравен. С какво искате да привлечете внимание и да предизвикате реакция в околния свят, зависи от позицията на Слънцето. С житейския подход и философия на Наполеон много трудно се изгражда доверие преди 29 годишна възраст, но всеки има шанс да прецени дали има смисъл да се перчи като паун показвайки превъзходството си във всички цветове на дъгата или ще предпочете личността и нейното творчество да говорят сами за себе си. След сатурновото завръщане на 29г. има добър шанс за реализация на талант и харизма поставяйки ги в служба на обществото в сферата на дома на Сатурн.


В индивидуалната рождена карта значението на Сатурн може да бъде много сложно, но има някои определени моменти, които можем да изложим по отношение положението му в знаците и домовете. Положението на Сатурн в знаците може да бъде анализирано най-лесно, като се насочим към елемента и вида на знака, в който той се намира. Значението на Сатурн в квадрантите може да бъде накратко изложено по следния начин:

В неподвижни знаци: Телец, Лъв, Скорпион, Водолей
Тук Сатурн почти винаги показва силно упорство и строги модели на навици, които блокират притока на любовната енергия на живота. Изявата на същността на жизнената сила, на най-вътрешното “Аз” и виталността на индивида трябва да бъдат реструктурирани. Тук обикновено липсва доверие, и се наблюдава липса на истинско отдаване на любовта. Това може, разбира се, да бъде компенсирано, но тенденцията остава. Всичко това може да звучи като широко обобщение, но човек трябва само да се запита: “Срещал ли съм някога личност, която има Сатурн в Телец, Лъв, Скорпион или Водолей, която би била истински даваща, която е непосредствена в изразяването на своите привързаности и гъвкава при удостоверяване потребностите на другите?” Такива хора действително са рядкост.

Папка: Планетите в Лъв | Добавил: Пим (08.03.2009)
Разгледан: 5415 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          18.207.136.189