Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:50
02.12.2022
Петък
18.207.136.189


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Лъв

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Хирон в Лъв


01.10.1940 - 31.12.1940
18.06.1941 - 27.07.1943
22.07.1991 - 04.09.1993

Когато Хирон е в Лъв, съществува голяма криза, свързана с егото, която постепенно ще усъвършенства индивида в овладяване на волята. Лъв/Водолей е полярността на волята. Урокът на Хирон е да разруши формата на Сатурн, така че индивидът да се пресели в измеренията на Уран, а Хирон в Лъв бележи борба на живот и смърт за развиване на висшата воля. Висшата воля има голямо сходство с Висшия Аз. Висшият Аз представлява формата на нашата душа, преминаването на същността през поредица от инкарнации. Висшата воля представлява способността да изберем резонанс с Висшия Аз, изборът да внесем Висшия Аз в живота по време на всяка инкарнация. Висшият Аз няма да се прояви в тялото, ако кризата на пети дом не е разрешена. Пети дом представя силата/блясъка. Силата идва от творчеството, от сътворяването на Вселената, а Хирон в Лъв реализира Кралската личност или душевната същност в тялото.
Родените с Хирон в Лъв чувстват нещо по-специално което се прикрепва към егото в ранните години. За повечето хора начинът да се разруши властта на егото е да се сведе до минимум самата същност и тя да се идентифицира с цел, която е по-голяма от Аза, така че Азът да приеме подходящата значимост. При родените с Хирон в Лъв преобладава една различна динамика. Те трябва да се превърнат в егото. Тяхната борба на живот и смърт е за съхраняване на егото, при условие че това е необходимо за оцеляване. Ключът е, че те не могат да освободят егото, докато не съзреят достатъчно, за да овладеят Урановата енергия. Има опасност да бъдат обсебени от Уран, докато не станат много зрели и сигурни в себе си. Така структурата на егото дълго се запазва, но внезапно се разсейва. Докато се запазва егото, тези индивиди изглеждат отчаяни; те са ангажирани в дейности, които приковават вниманието им. Казано най-общо, не могат да изпуснат егото, докато не преживеят опозицията на Уран към радикалното му положение, и обикновено преживяват много тежко възвръщането на Сатурн, защото структурата на егото е много обширна и мощна. Тогава структурата минава във владение на Уран и носи висшата воля.
Когато тези индивиди са готови да освободят егото, както и таланта си чрез творчество, те се сливат с висшата воля или динамиката на Уран. Всяко установяване на целта е много полезно за тях и резонирането с тяхната борба ще освободи безпокойството. Установяването на техния талант дава възможност на астролога да препоръчва търпение. Тяхното време ще дойде; тревожността няма изобщо да им помогне и всяка работа, която ги учи как да се приземяват и релаксират, ще им помогне. Но този съвет няма да им помогне напълно, защото те няма да имат представа, какво имате предвид. Ако изслушате тяхното безпокойство относно желанието им да отдадат своя талант, това ще ускори процеса. Творческият процес трябва да се уважава. Човек, който създава една прекрасна градина или семейство, е точно толкова творец, колкото и един голям художник. Индивидите с Хирон в Лъв са родени от 1941 до 1943. Те преживяват опозицията на своя Уран през 1981-84 и наистина реализират своите дарби. В моите досиета има трима клиенти с Хирон в Лъв във втори дом. Единият е лечител, вторият е добре познат теолог (Карта № 17) и последният (Карта № 36) е известен музикант. Всичките трима смущават хората, защото са се отказали от егото. Техните професии са техният талант; те не са обвързани. Друга клиентка има Хирон в Лъв в шести дом и е голям лечител; Карта № 33 има Хирон в десети дом и този индивид разкрива езотерични символи за Новата Епоха. Тези хора са проява на висшето използване на волевата мощ и те са дар за своята Епоха, когато отидат отвъд структурата на собственото си его. Нострадамус, Карта № 34, има Хирон в Лъв. Вижте също карти № 26, 28, 39, 48. Тъй като разделянето на атома (Карта № 50) става през 1942, Хирон е в Лъв в Хорарната карта, изчислена за разделянето - раждането на разделянето на материята.

Папка: Планетите в Лъв | Добавил: Пим (07.03.2009)
Разгледан: 3497 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          18.207.136.189