Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


12:04
10.08.2022
Сряда
44.200.30.73


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Козирог

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Луна в Козирог


Ключова дума - емоционално резервиран.

Заточение

Вие искате да бъдете признат като авторитетна и силна личност. Емоционално сте свръхчувствителен, а същевременно сте критичен към другите; обаче сте неуморен и внимателен, когато сте лично заинтригуван и замесен.
Луната е в заточение в Козирог, в опозиция на сърдечния и грижовен Рак. Тази лунна позиция подчертава сдържаност и хладнина. Вие сте стеснителен и несигурен по отношение на собствената си стойност; имате много подсъзнателни страхове и може да бъдете прекалено чувствителен, било към действителни, било към въображаеми обиди. Търсейки оправдание за себе си, действате с лично достойнство и голяма амбиция за успех. По този начин, не сте нито много съчувствен, нито много емоционален.
Умът ви реагира бързо на впечатленията, но често с гняв и антагонизъм. Тази позиция произвежда хора с фанатични идеи, каузи или мании (Наполеон, Хитлер, Джоузеф Смит).
Съвпадът на Сатурн, господарят на Козирог, с Луна може да покаже болезнена и меланхолична склонност да бъдете мрачен, но може също да постигнете популярност и даже слава.
Тази позиция на Луната, повече от всяка друга ще противодейства на останалата част от картата. Реалистичното чувство на Луна в Козирог ще провокира най-доброто, което е отбелязано на рождената карта с положителни аспекти, или най-лошото, ако има твърде много предизвикателства. При добро аспектиране тази позиция дава лидерство и административни способности. Отрицателните аспекти често се проявяват в липса на градивна енергия, въпреки че амбицията ви е силна. Ако наистина не се научите да владеете тази позиция, възможно е да проявите склонност към алкохолизъм, чревоугодничество или властолюбие на всяка цена, без да ви е грижа за когото и да било. Лесно си създавате врагове, заслужено или не и това може да ви причини проблеми с репутацията.
Луна в Козирог показва силно родителско влияние. Вашата майка е прекалено амбициозна и консервативна по отношение на издигането ви. Тя е практична и умела, макар и светски човек и насърчава вашия успех по отношение на стремежите ви.
Вие сте предпазлив по отношение на финансовите въпроси и притежавате здрав разум и практични способности. Тези черти може да стигнат до крайност, превръщайки се в прекалена предпазливост, мрачност и аскетичност. Трябва да култивирате у себе си топлота, нежност и да се научите, че даването на свобода, без да очаквате нищо в замяна, може да бъде по-удовлетворяващо от поставянето на ограничения към другите. В работата показвате старателност; може да поемете отговорност и да си извоювате висока позиция чрез вашите постоянни усилия.
Жените с Луна в Козирог имат склонност да изпадат в мрачно настроение "Никой на този свят не ме харесва". Мъжът с тази лунна позиция търси жена, която да подпомага още повече неговите амбиции, да създава домашен уют и да балансира семейния бюджет. Хората с тази Луна са устойчиви на външни въздействия и умеят да контролират своето поведение. Сериозни, отговорни, сдържани, хладни и непристъпни. Не умеят да общуват с децата, слабо изразен инстинкт за продължение на рода. Или напълно отричат своята емоционална сфера или не и обръщат никакво внимание, смятайки, че хората ще ги помислят за слаби. Не желаят другите да забележат, че те самите се нуждаят от помощ. Неприятно им е да са зависими от когото и да било в емоционалната сфера. Би трябвало да разберат, че няма абсолютно независими хора и по меко да се отнасят към своите "детски" емоционални нужди и желания. Интересуват се по-скоро от материалното, отколкото от духовното. Делови. Сериозно отношение към живота. Те са честолюбиви, стремят се към парите във всичките им форми, властта, кариерата. В семейството се стараят да доминират. За жените е характерен стремеж за постоянно изкачване по социалната или политическа стълбица. Мъжете харесват жени с дълбоки, истински чувства, но слабо се ориентират в женската душевност. Сдържани, хладни. Добри организатори.

Папка: Планетите в Козирог | Добавил: Пим (12.03.2009)
Разгледан: 8689 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          44.200.30.73