Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:17
02.12.2022
Петък
18.207.136.189


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Козирог

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Сатурн в Козирог

Ключова дума - организиран
На трон

Вие имате амбиции към властта, престиж и авторитет. Това е добра позиция за политика, бизнес, наука или всички професии, които включват одобрението на обществото. Тъй като сте настоятелен, пресметлив, внимателен, практичен и добър организатор, може лесно да изпълните вашата нужда да се реализирате. Може да се проявите като студен и сериозен, тъй като се обграждате с една аура на достойнство. Способен да възприемате заповедите на тези, които са над вас, очаквате същото и от другите, които са под вас. Вероятно трябва да се борите през ранния си живот, за да постигнете сигурност. Работите усърдно с желание и чувствате, че всеки би трябвало да се реализира благодарение на собствените си усилия. С вашия добър произход, вие цените семейството, гордостта и честността. В зависимост от аспектите, може да постигнете или висота на развитие и осъзнаване, или низините на материализма и себичността. Склонни сте към липса на чувствителност и имате нужда да развивате толерантност и чувство за хумор. Вашият възглед е практичен, сериозен и отговорен, но трябва да се опитате да избегнете превръщането си във вълк единак и да преодолеете скованите си възгледи и убеждения. С неблагоприятни аспекти, може да бъдете безскрупулен в постигането на своите цели и може да ви липсва увереност. Може да бъдете също егоистичен, деспотичен, саможив или надменен. Физически, трябва да внимавате с вашите кости и стави.
В основите на ценностната система, с която сте възпитан и израснал, стоят политическата система, държавната власт и очакванията на обществото. “Ама какво ще кажат съседите”, “По закона ти се пада ...”, “Не си свободен да правиш каквото си искаш” са максими, които предопределят значението на вашия избор във всяка една житейска ситуация. Който знае и съблюдава какво е прието и какво не, няма нужда да се страхува, че ще бъде отхвърлен от “стадото”. Какво е важно във вашия живот, зависи от позицията на Сатурн по дом. С житейския подход и философия на държавен служител трудно се постига признание преди 29 годишна възраст, но всеки има шанс да прецени дали със спазването на всички правила и закони се постига издигане над нивото на “стадото”. След сатурновото завръщане на 29г. има добър шанс да се реализира непоклатимата принципност поставяйки я в служба на обществото в сферата на дома на Сатурн.


В индивидуалната рождена карта значението на Сатурн може да бъде много сложно, но има някои определени моменти, които можем да изложим по отношение положението му в знаците и домовете. Положението на Сатурн в знаците може да бъде анализирано най-лесно, като се насочим към елемента и вида на знака, в който той се намира. Значението на Сатурн в квадрантите може да бъде накратко изложено по следния начин:

В кардинални знаци: Овен, Рак, Везни, Козирог

Тук Сатурн е свързан с организация и използуване на енергията на личността. Основната форма на активното изразяване на енергия (вода, земя, въздух или огън), изглежда е блокирана или задържана, посочва потребност да се стабилизира този тип самоизява и да се работи за развиване на това качество чрез усилия.

Папка: Планетите в Козирог | Добавил: Пим (07.03.2009)
Разгледан: 6049 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          18.207.136.189