Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:01
02.12.2022
Петък
18.207.136.189


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Козирог

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Хирон в Козирог

13.01.1901 - 09.08.1901
30.09.1901 - 22.04.1904
22.05.1904 - 11.01.1905
10.02.1951 - 18.06.1951
05.11.1951 - 28.01.1955

Когато Хирон е в Козирог, съществува кармична криза при постигането на баланс между успеха и грижовността в живота. Това е сложна позиция, защото родените с нея влагат много в своя собствен успех, докато все още не са еволюирали. На тях им е много трудно да бъдат отворени към всеки друг път, който не е техният собствен. Този път се разбира като път на Висшия Аз, както и нормалното желание за успех и власт; така индивидът влага в това търсене духовен смисъл. В резултат на това те се затрудняват да разберат пътя на другите хора и така изгубват огледалото или обратната връзка от другите. Тази позиция е същността на Козирог - коза на върха на планината. Тези индивиди притежават голяма сила и енергия, защото задържат силата на Уран в тялото на Сатурн и умело я проявяват. Представям си Александър Велики с Хирон в Козирог.
Ричард Нол забелязал, че тези индивиди се стремят дори да "завладеят времето". Но времето, което те желаят да превземат, е Неумолимата Жътварка; Сатурн винаги печели пред тези, които не могат да "пускат котва". Търпение е ключовата дума за хората с Хирон в Козирог, тъй като те никога не престават да вярват, че ще получат това, което искат. Всъщност те наистина го получават. Обикновено получават всичко, но когато се пробудят от своя безкраен сън в капана на физическото ниво, те са сами.
Най-важният урок за тези индивиди е да слушат Те трябва да си плащат за лекцията, защото няма да чуят, ако не ценят предложените уроци. Истинската дилема за родените с Хирон в Козирог е преди всичко да могат да чуят другите хора, за да получат обратната връзка, а след това да намерят начин да пожелаят свободата на Уран. Те държат Уран в тялото и го използват като мощен инструмент срещу другите, но не познават преживяването на лична радост от екстаза на Уран, предизвикан от кундалини. От Телец и Козирог са тритоните към Дева и родените с Хирон в Телец и Козирог са склонни да пропуснат моста от Сатурн към Уран, защото им е по-лесно със Сатурн. Да се пропусне моментът е най-вероятно при тези с Хирон в Козирог, благодарение на Сатурновото господство над Козирог. Тайната как да постигнем близост с тях е да изследваме Локус фортуна и пети дом много внимателно. Родените с Хирон в Козирог не се шегуват много; сериозността трябва да бъде разрушена или търсенето ще се превърне в неотклонно търсене на контрол над всичко, дори над времето. Ричард Нол дава прекрасен пример за Хирон в Козирог, контролиращ времето, в Хирон: Новата планета във вашия хороскоп. За да покаже действието на Хирон в Козирог, той представя картата на Карън Ан Куинлан, която така контролира времето, че продължила да живее до неотдавна, след като нейния респиратор бил премахнат още през 1976?
Почти всички клиенти в моите досиета с Хирон в Козирог успяват отрано и много се гордеят с това. Клиентите, които не са успели в млада възраст, са тези, които се справят по-добре накрая. Основната характеристика на тези индивиди, които са имали ранен успех, е известна слепота спрямо другите, смесена със забележителни умения. Карта № 8 принадлежи на голям учител; роденият с Карта № 21 е лекар, който развива научен метод за измерване на енергията кундалини в тялото. Друга карта принадлежи на лечител, който лекува рак, а друга на астролог (Карта № 22). Но те изобщо не се забавляват! Ужасната сериозност на тяхната работа накрая ще рикошира, ако не се научат да слушат другите. Извънредната информация, която притежават тези индивиди относно електрическата енергия в тялото, е зашеметяваща и говори явно, че те знаят много за Уран. Всички мои клиенти с тази позиция са на възраст между 31 и 35 години. Мисля, че разбирането на другите нива на Уран ще дойде при опозицията на Уран към рожденото му положение, но настройването към Локус фортуна или как да се чувстваме добре и да работим върху пети дом ще помогне. Един клиент, който е роден в началото на 1901, е уравновесен и голям шегаджия - той чувства, че успехът е най-важната цел в живота.
Родените с Хирон в Козирог, които нямат особен успех, се нуждаят от специална помощ при определяне на тяхната истинска цел. Те са чувствителни спрямо другите, защото живота им не е бил лесен. Другите хора ги нараняват изключително много, тъй като се чувстват подценени и се страхуват да не се сблъскат с прекалено високите им критерии, които те са доставили за себе си. Тези индивиди имат нужда да знаят, че разполагат с много време. Фактът, че не са отдали всичко за целта, може да им помогне, защото те са търпеливи. И обратно, при тези индивиди, които наистина са направили това, перспективата относно много аспекти в живота, която са пропуснали, може да им помогне. И в двата случая те имат нуждата от грижите на Рак, тъй като семенцата в живота трябва да бъдат балансирани през време на опозицията на транзитиращият Уран към рождения Уран. С полярността Козирог/Рак дисбалансът е нещо обичайно, но Хирон в Козирог сигнализира, че тази динамика трябва да бъде разрешена. Интересно е, че толкова много от моите досиета с тази позиция са на енергийни лечители. Те са много добри в това. Но в крайна сметка, няма нужда от лечение, ако няма грижи, ако няма комфорт на Земята и чувство за хумор. А голямата дилема на Кентавъра Хирон е била в неговата неспособност да умре. Накрая той се отказал от своето безсмъртие.

Папка: Планетите в Козирог | Добавил: Пим (06.03.2009)
Разгледан: 2782 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          18.207.136.189