Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:09
18.08.2022
Четвъртък
34.236.192.4


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Дева

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Луна в Дева

Ключова дума - разсъдливост в емоциите.

Вие имате нужда да бъдете оценяван и насърчаван и чувствате дълбока необходимост да споделяте преживяванията си с другите. Обаче това ви прави емоционално невъздържан; може да сте склонен да диктувате насоката на всички ваши взаимоотношения. Вие сте настоятелен, дори капризен. Щедър сте по отношение на време и услуги; искате да сте в услуга на хората, но трудно разбирате техните чувства. Държите на своето.
Това разположение на Луната подчертава вашите ментални качества, но тук безпокойството на Близнаци е заменено от постоянство и практичност. Не цените знанието заради самото него, но го търсите, за да го използвате и прилагате. Паметта ви е отлична. Анализирате критично всичките си впечатления. Това не е най-сексуалната позиция на Луната.
Имате влечение към науката или окултизма. Може да сте ясновидец или психометрик и притежавате големи интуитивни способности, ако решите де ги развиете. Понякога може да сте темпераментен. Предпочитате да печелите всичко благодарение на собствени умствени способности и въображение. Въпреки склонността на Дева да бъде придирчива и скандална, вие се проявявате като тих, стеснителен и непретенциозен. Въпреки че по принцип сте праволинеен и консервативен, религиозните ви наклонности почти не намират място във вашите широки възгледи. С тази променлива Луна, вие имате много познати, чести промени в живота си и многократни къси пътувания. Вие сте отличен учител. Не задавате лични въпроси, ако не е необходимо и любопитството ви се ограничава до работата и практическите дела. Проявявате интерес към диети, здраве и хигиена, което може да развие у вас една тревожност и напрегнатост; като резултат може да страда храносмилането ви. Това често е познато като "аптечката на Луната".
Вие сте умен, с добър усет към бизнеса и подробен до педантичност. Ще бъдете добър в психоанализата или в поставяне на диагнози. Трябва да се опитате да се противопоставите на суетенето и липсата на самоувереност.
Тази позиция на Луната в рождената карта на жена, често показва емоционална несигурност, което се изразява с липса на топлота и понякога потиснатост. В рождената карта на мъж тя е гаранция за привличане на безпристрастна и неангажирана партньорка, защото мъжът не желае да му се предявяват емоционални изисквания.
Вашата майка изглежда критична и хладна с вас. Склонността да се разсъждава и анализира взима връх над емоциите и чувствата на лунните Деви. И макар, че тези хора обичат и проявяват голяма грижа към хората, те рядко проявяват тези чувства открито и свободно. Най-често любовта се изразява под формата на помощ, нещо материално осезаемо и полезно. Трудно им е да повярват, че ги ценят, че някой е привързан към тях и ги обича. Или мислят, че на са заслужили това или, че това са само "думи". Поради тази причина, те изглеждат доста хладни, сдържани, критични, което много затруднява общуването с тях. Педантични в проявлението на чувствата. Стриктно следят за своето здраве, чистотата, диетичното хранене, природосъобразния начин на живот. Те са точни, стеснителни, не обичат "грандиозните" планове. Пунктуални. Сред хората с такава Луна има много великолепни детективи, изследователи, учени в тези области, където са нужни много еднообразни измервания и голяма точност. Много добри програмисти. За мъжа с Луна в Дева идеала за жена е домакиня, занимаваща се с дома.

Папка: Планетите в Дева | Добавил: Пим (13.03.2009)
Разгледан: 9621 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          34.236.192.4